Liam vs. Wyatt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 66

Liam vs. Wyatt

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Adex-fan Brooke »

Któremu z braci Spencer kibicujecie w sprawie Hope?
Liam i Hope już tyle przeszli i wymęczyli widzów swoimi problemami ze Steffy, Amber i innymi ich rozdzielającymi a teraz jeszcze Wyatt z Quinn.
Jak dla mnie pojawienie się Wyatta było przewidywalną, ale dobrą odmianą, że teraz trochę powalczą faceci o Hope (coś jak Nick i Ridge o Brooke kiedyś), ale szybko Wyatt zaczął mnie już irytować i uważam, że to jeszcze gorszy i jeszcze bardziej męczący trójkąt, sam nie wiem komu z nich kibicuję, ale fajna była dziś kłótnia. Ciapowaty dupek Liam wreszcie się wkurzył na Hope i sytuację, ale nic dziwnego bo ona wiecznie robi problemy, co prawda ma trochę racji, ale przesadza z tym zrywaniem zaręczyn i nagle już całowała się z Wyattem a to z Liama robi tego złego. ::rad:: Są siebie warci w sumie, dobrze, że przynajmniej Brooke zrobiła się trochę krytyczna wobec Liama, za to szkoda, ze Quinn nie jest jak była Stephanie wobec Brooke, to by było wg mnie ciekawsze niż, że nagle widzi w niej ideał dla syna.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Ta rywalizacja między Liamem a Wyattem oczywiście przypomina rywalizację sprzed lat między Ridge'm a Nickiem, kiedy walczyli o Brooke. Tu jest mniej więcej identycznie. Ja kibicuję Wyattowi, chciałbym by ostatecznie odbił bratu narzeczoną i żeby ten poczuł, że ostatecznie stacił dwie kobiety, które tyle czasu zwodził
Dawidek
Administrator
x 75

Post autor: Dawidek »

Obecnie nie kibicuję żadnemu z nich. Liam, faktycznie zwodził obie kobiety, więc teraz czuje, że Hope ma kogoś interesującego na oku. Teraz on czuje na własnej skórze to, co czuły zarówno Hope, jak i Steffy. Wyatt jest taki trochę arogancki, czuje, że ma wszystkie atuty w ręku, przy słabościach braciszka. Liam też wykazuje się arogancją, ma też problem z wyciąganiem wniosków z błędów popełnionych w przeszłości. Obaj są pewni wygranej i traktują Hope trochę przedmiotowo. Dziewczyna powinna wybrać, z którym chce być związana, a najlepiej by było, by pojawił się ktoś trzeci. Żaden z jej dotychczasowych adoratorów by tego nie zniósł.

Liam ma trudniejsze zadanie, bo jego przeciwnikiem jest jeszcze, punktująca jego błędy Quinn, która jest sojuszniczką Wyatta i wskoczy za nim w ogień.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Mnie jakoś nie męczy ten trójkąt, bo dosyć szybko się zmienia sytuacja. Tak jak Adex zauważył, szybkie zerwanie zaręczyn przez maila od Quinn i potem już pocałunek z Wayattem. To nie było w sumie takie nie do przewidzenia, bo Hope i Wayatt od dawna mieli się ku sobie. Nie zgadzam sie z tym, że Hope ciągle robi jakieś problemy, wg mnie to właśnie ona wiecznie jest ofiarą jakichś intryg i niezdecydowania Liama. To on jest ciągle źródłem problemów, bo nie wie czego chce. Hope chce po prostu ślubu i jest konsekwentna (już nie pamiętam ile razy planowała uroczystość). A Liam się wiecznie miota. To że w końcu Hope mu się odpłaciła, to bym nawet powiedział, ze czas najwyższy. Chociaż Wayatt jest arogancki, to obecnie ich popieram, czyli wg mnie każdy lepszy niż Liam - d..... wołowa XD .
Ostatnio zmieniony 2017-08-27, 22:06 przez mailo, łącznie zmieniany 1 raz.
DeaconFan
Moderator
x 27

Post autor: DeaconFan »

Od pewnego czasu obserwujemy przyjacielskie relacje braci. I fajnie. Brakowało w serialu takiej prawdziwej braterskiej przyjaźni/miłości. Lubię ich wspólne sceny.
Ostatnio zmieniony 2022-08-12, 22:37 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ