Różne osobowości jednej postaci
Różne osobowości jednej postaci
Jaka postać według was ma dwie lub więcej "twarzy"? Która potrafi udawać aniołka, choć jest jego przeciwieństwem? Swoją odpowiedź zinterpretujcie.
- Adex-fan Brooke
- x 66
Stephanie -potrafi być dobra, kochająca oraz wredna i zaślepiona uprzedzeniami.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cóż Brooke - kochająca, miłosierna, wredna i wyrachowana!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Taylor - egoistka, wyrachowana, zła, paskudna, ale i uczuciowa oraz dobra na swój sposób.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Kingsajz,idz po rozum do Boga,człowieku! Takie oszczerstwa i nieprawdy,herezje! Nic dodać nic ująć!Brooke pisze:Bez przesady egoistka na dodatek wyrachowana. Nie jestem jej fanką, ale nie zgadzam się z tą opiniąKingsajz pisze:Taylor - egoistka, wyrachowana, zła, paskudna, ale i uczuciowa oraz dobra na swój sposób.

If you can't beat them, join them...
Zgadza się,ale to JEGO wymysł! Niech ucieka przed moją ręką,nie zamierzam marnować czasu na takie BŁĘDNE spostrzeżenia imające się persony Taylor!Martin - fan Bree pisze:O Jezu, ale atak robicie niepotrzebny. To jest opinia Kingsajza i nikt mu nie ma prawa mówić co ma myśleć. Mnie też bawi jak ktoś mi próbuje wmówić, że mylę się popierając Brooke - bo to niczyja sprawa tylko moja.
If you can't beat them, join them...