Chemia między aktorami
Chemia między aktorami
Między kim a kim jest jej najwięcej? Lub było, w dłuuugiej modowej przeszłości?
Ostatnio zmieniony 2014-12-06, 22:49 przez anita42, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
- x 66
Oczywiście że między serialowymi Ridge'm i Brooke, aktorzy podobno byli podejrzewani o romansowanie, ale też widzę zgraną pracę Darli&Sally, Macy&Thorne nr2 śpiewająco.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Z ciekawostek o Katherine Kelly Lang to nasza ulubienica ma/miała najlepszy kontkat z Susan Flennry oraz z Bobbie Eakes.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A Darla i CJ nie sa przypadkiem razem w real life?
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
Są małżeństwem, a ich dziecko grało nawet pewne spoilerowe dziecko w serialuDeaconFan pisze:Tak. Są razem (nie jestem pewien czy są małżeństwem) i mają dziecko.
A ja gdzieś kiedyś czytałem, że Ronn Moss (Ridge) i Hunter Tylo (Taylor) mieli romans. To prawda?

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 

-
Napewno między Katherine Kelly Langi Ronn'em Moss'em jest wieloletnia przyjaźń i jak można zauważyć w różnych wywiadach zawsze często powtarzają, że lubią ze sobą współpracować oraz gdy kiedyś zakończy się serial Brooke i Ridge powinni być razem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Widzę chemię miedzy Jacqui Wood (Steffy) a Scottem Cliftonem (Liam). W pozostałych przypadkach tej chemii jest mniej, ale nie ma dramatu. Myślę, że John McCook (Eric) i Rena Sofer (Quinn) z każdym partnerem do grania mają ciekawą chemię.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.