Pierwsza miłość
- Marek Forrester
Była tam wzmianka,ale to jest prawda,bo Kinga się nim nie zajmuje.
A co do Klaudii to ile ona ma lat??Kiedyś Maryśka uczyła Mariusza chemii,z książek dla 1 klasy gimnazjum(ja miałam takie same)po wakacjach są w 2 klasie,czyli mają 14 lat.
A niepełnoletni może pracować dopiero od 16 lat????chyba,że ona ma 16 lat.
A co do Klaudii to ile ona ma lat??Kiedyś Maryśka uczyła Mariusza chemii,z książek dla 1 klasy gimnazjum(ja miałam takie same)po wakacjach są w 2 klasie,czyli mają 14 lat.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Chyba mają więcej lat, przynajmniej on (Mariusz), bo mówił ostatnio o tym, ze jet licealistą czy cuś, a ona jest chyba w podobnym wieku.Debora pisze:Była tam wzmianka,ale to jest prawda,bo Kinga się nim nie zajmuje.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Gabra-Sheila
W serialach wszystko jest możliwe
Przemek i Kinga to moja ulubiona para
Świetnie do siebie pasują! Ostatni odc. był prawie w całości poświęcony policji, ale trudno się dziwić, skoro tych bandziorów złapano nareszcie.
[shadow=black]Niedługo będzie się działo! jacek będzie próbował zgwałcic Marysię
, na szczęście to mu się nie uda, a Janina (matka Jacka) pomoże jej uciec
Z kolei chwila Paweł będzie miał małą chwilę słabości i będzie się całował z Magdą
Już nie mogę się doczekać tych odcinków!! A w spoierkach, które będą może nie za dwa tygodnie, ale niedługo to Artur trafi do szpitala i tam spotka...Zosię, która lada dzień będzie rodzić, a Artur będzie przy porodzie!
Jakoś trudn mi to sobie wyobrazić
[/shadow]
Przemek i Kinga to moja ulubiona para
[shadow=black]Niedługo będzie się działo! jacek będzie próbował zgwałcic Marysię
No właśnie, brakowało mi ich wczoraj, ale była chociaż Kinga i dzisiaj nam to wynagrodzą bo w zapowiedzi nastepnego odcinka pokazali jak Przemek poznaje Tomeczka!Przemek i Kinga to moja ulubiona para Świetnie do siebie pasują! Ostatni odc. był prawie w całości poświęcony policji, ale trudno się dziwić, skoro tych bandziorów złapano nareszcie.
Najlepsza scena wczorajszego odcinka to podejrzenia Bartka, że Artur jest gejem!
Ostatnio nawet Klaudia i Mariusz mieli fajne sceny!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Afera Mariusza z chemią była nie dawno,to nie możliwe,żeby Mariusz był w Liceum.
Chyba,że u nich dzieci szybko dorastają tak jak w mns
A po za tym on nie zmieniał szkoły,egzaminy z chemii zdawał w gimnazjum(chyba,że scenarzyści popełnili błąd,i nie wiedzieli,że ta książka jest do 1 klasy)i aktualnie jest w tej samej szkole.
To dziwne....przed chwilą sprawdzałam na stronie PM wiek Klaudii i Mariusza,on ma 14 a ona 15 lat.Jakim cudem chodzą razem do klasy??!!
W wieku 15 lat nie można pracować,można dopiero od 16
Chyba,że u nich dzieci szybko dorastają tak jak w mns
A po za tym on nie zmieniał szkoły,egzaminy z chemii zdawał w gimnazjum(chyba,że scenarzyści popełnili błąd,i nie wiedzieli,że ta książka jest do 1 klasy)i aktualnie jest w tej samej szkole.
To dziwne....przed chwilą sprawdzałam na stronie PM wiek Klaudii i Mariusza,on ma 14 a ona 15 lat.Jakim cudem chodzą razem do klasy??!!
W wieku 15 lat nie można pracować,można dopiero od 16
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
- Marek Forrester
Kinga i Przemek to obecnie najładniejsza para... Czy mogę powiedzieć ,że wśród wszystkich polskich seriali, dla mnie tak! Mam nadzieje ,że scenarzyści ani nie uśmiercą Przemasa ani nie podzieli losu Mateusza...
Dzisiaj będzie bardzo ciekawy odcinek, wśród zapowidźi były sceny z Kingą/Przemkiem, Marysią i ... Moniką!
Już tylko 29 minut!
Dzisiaj będzie bardzo ciekawy odcinek, wśród zapowidźi były sceny z Kingą/Przemkiem, Marysią i ... Moniką!
Nobody does it better
Tak, ten chłopak co ją ciągle podrywa powiedział do niej, że jest przecież już pełnoletnia, na co ona odpowiedziała, że tak, ale to nie znaczy, że pójdzie od razu z nim do łóżka.Debora pisze:Czyli Klaudia jest w Liceum??i Mariusz też...
U nich dzieci też jakoś szybko dorastają...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".