Kimberly Fairchild
- Adex-fan Brooke
Bzdura, Kimberly pociągała Ricka z wyglądu a potem wyszło szydło z worka iż była to zwykła egoistka, która potem go olała aby podrywać jego brata. Brooke jak podrywa robi to ze swoim niesamowitym wdziękiem a nie tak beznadziejnie jak panna świętoszka. Z Kimberly było dobre tylko to jak Amber jej kilka razy poprzygadywała 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Wercia_Taylor
-
Ambrossia Moore
-
Ambrossia Moore
I głupawe teksty w stylu ,, stare ferrari''.Jedyną rzeczą, którą wnosiła Kim to słodziutka minka i maślane oczkaAmbrossia Moore pisze:Co do Kim to rzeczywiście była nudną i nic nie wnoszącą do serialu postacią.![]()
.
Ostatnio zmieniony 2009-07-04, 21:43 przez Ambrossia Moore, łącznie zmieniany 1 raz.
Eee tam. Gdyby nie Kim to nie mielibyśmy świetnego wątku Amber vs. Kimberly (przyznam się, że kibicowałem w tym starciu Kim). Dopiero później Kim zeszła na psy. No i przemalowała włosy po czym wyglądała o wiele gorzej niż wcześniej. Ale na początku była prześliczna
P.S. Jeszcze niedawno tylko wrzucałem na Kim, ale doszedłem do wniosku, że to hipokryzja bo wcześniej cały czas ją broniłem, a wjeżdzałem na Amber...
P.S. Jeszcze niedawno tylko wrzucałem na Kim, ale doszedłem do wniosku, że to hipokryzja bo wcześniej cały czas ją broniłem, a wjeżdzałem na Amber...
-
Ambrossia Moore
Miałam podobne odczucia.Goku pisze:Eee tam. Gdyby nie Kim to nie mielibyśmy świetnego wątku Amber vs. Kimberly (przyznam się, że kibicowałem w tym starciu Kim). Dopiero później Kim zeszła na psy. No i przemalowała włosy po czym wyglądała o wiele gorzej niż wcześniej. Ale na początku była prześliczna![]()
![]()
![]()
Ale i tak zostało wszystko po staremu.Nie lubię tej babsztylicy, ale z tym, że nic do serialu nie wniosła NIGDY się nie zgodzę
W życiu Amber i Ricka nieźle namieszała... Ciężko pracowała usiłująć rozwikłać tajemnicę Amber.
- PetroPython
Co wy chcecię od Kimberly
Bardzo pozytywna postać , najpierw walczyła o swoją miłość ,a następnie mściła się za Macy ( tego akurat nie pochwalam ) . Ale ogólnie była OK
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- PetroPython
Po tym, jak przefarbowała włosy i dojrzała, przypominała mi czasem taką młodszą Taylor. Druga lalka w serialu XDKaska pisze:Mi też brakuje tych postaci. Ja zawsze lubiłam Kimberly.
A tak ogólnie to też ją lubiłem. Kłotnie Amber vs Kim naprawdę dobre. Potem wciągnęli ją do wątku Thorne'a i Brooke - moim zdaniem bez sensu