Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

PetroPython pisze:
Tiril pisze:Przestańcie wszyscy ta bardzo krytykować Stephanie - że fałszywa itp. Zrobiła to, co mogła najlepsze w tej sytuacji. Wy puscilibyscie wolno chora psychicznie osobę która zrobiła to co zrobiła? Przecież wiadomo, ze może zrobić to jeszcze raz, i wtedy nie będzie już Ridge'a który trafi co do sekundy z odwetem! Widać było po jej minie, że była zmuszona do tego telefonu!
Zgoda, ale moim zdaniem Morgan powinna trafić do szpitala psychiatrycznego, by się wyleczyc z tego koszmaru. A Stefa dzwoni do Bakera ::plask wczolo: :evil:
To miała zadzwonić do szpitala psychiatrycznego?! ::plask wczolo: Ludzie, myślmy racjonalnie.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Cosmo pisze:
PetroPython pisze:
Tiril pisze:Przestańcie wszyscy ta bardzo krytykować Stephanie - że fałszywa itp. Zrobiła to, co mogła najlepsze w tej sytuacji. Wy puscilibyscie wolno chora psychicznie osobę która zrobiła to co zrobiła? Przecież wiadomo, ze może zrobić to jeszcze raz, i wtedy nie będzie już Ridge'a który trafi co do sekundy z odwetem! Widać było po jej minie, że była zmuszona do tego telefonu!
Zgoda, ale moim zdaniem Morgan powinna trafić do szpitala psychiatrycznego, by się wyleczyc z tego koszmaru. A Stefa dzwoni do Bakera ::plask wczolo: :evil:
To miała zadzwonić do szpitala psychiatrycznego?! ::plask wczolo: Ludzie, myślmy racjonalnie.
No właśnie. Wiadomo, że miejsce Morgan jest w szpitalu, ale zacząć trzeba od policji
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Tiril pisze:
Cosmo pisze:
PetroPython pisze:
No właśnie. Wiadomo, że miejsce Morgan jest w szpitalu, ale zacząć trzeba od policji
Źle zrozumieliście post :zmiesz:: Chodzi jedynie o to, że nikt z Forresterów nie chce dostrzec choroby umysłowej Morgan i nikt nie zamierza jej pomóc poprzez leczenie w psychiatryku. Tylko najlepiej wsadzić ją za kratki na 20 lat albo więcej. Tak mówiła Stephanie, Eric, Taylor, czy Ridge. Wszyscy oni chcą ją ukarać, jakby to ona była winna swojej choroby :x
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Taylor i Stefa wielokrotnie podkreślały że Morgan jest chora psychicznie czy nie w pełni władz umysłowych lub poprostu że jest wariatką i powinna sie leczyć -dlatego najpierw policja powinna ją przymknąc, aby stwierdzic zaburzenia itp. (szczególnie po ostatnich wydarzeniach w jej domu ::krzyw:: ) ........z resztą Stefa mogła obawiać się (całkiem słusznie) iż Morgan może znowu próbować zrobić krzywdę Taylor lub jej dzieciom.. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tiril

Z tego co pamiętam to oni byli świadomi choroby Morgan już w szpitalu po jej upadku z balkonu.
Sad but true
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Pytanie do fanów Morgan: podobała wam się do tej pory w jakim swoim wątku? Na początku gdy wróciła do miasta? w ciąży? jako ta coraz bardziej szalona? czy jak teraz - całkiem szalona? :) Mi jako ta bardziej szalona
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ja w ogóle nienawidziłam Morgan odkąd zacżęłam oglądać. Była juz wtedy w ciąży. Tak mnie denerwowało jej zachowanie. :evil: To zdobywanie Ridge`a za wszelką cenę. No i bardzo mi było żal Taylor, że o niczym nie wie. :( Natomiast cieszyłam się, kiedy wypuściła węża na Clarke`a, bo on mnie też zdenerwował, kiedy groził Ridge`owi, że o wszystkim powie Taylor. :evil: A póżniej znowu pałka się przegięła, kiedy odwiedzała Clarke`a w szpitalu i groziła, że jak coś wygada, to się z nim policzy. Później jednak znowu ją lubiłam. Tym razem nawet nie wiem, czemu. ::ysz:: Tak po prostu ją polubiłam. ::krzyw:: Nawet, kiedy więziła Taylor. ::plask wczolo: I lubię ją do teraz. ::krzyw:: Kobieta zmienną jest... ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tiril

Najlepsza jest teraz - szaleństwo rulezzzzzz :zeby:
Sad but true
Awatar użytkownika
PetroPython

Mnie się podobały jej wszystkie oblicza :serce: Chociaż wiadomo, że najlepiej jest, kiedy jest aktywna :twisted:
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Szalona Morgan byla zdecydowanie najlepsza! :D Strasznie mi sie podobala jako wariatka! :D
Awatar użytkownika
PetroPython

No i co :roll: Morgan poszła do więzienia, a nie do psychiatryka ::kwasny:: Byłem pewny, że Forresterowie nie zadbają o to, żeby Morgan była leczona :wink: Chodziło im tylko o to, żeby ją zniszczyć.
Dowodem jest wczorajszy odcinek, kiedy Steph i Eric mówią Brooke i Thorneowi o tym, co się zdarzyło ::krzyw::
Awatar użytkownika
Kaska

Morgan i Tim dalej są w czołówce. ::cojest::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Kaska pisze:Morgan i Tim dalej są w czołówce. ::cojest::
Trzeba czasu ( jak zawsze ) aby usunęli ich z czołówki . Poza tym nie wiadomo czy znikneli na dobre . Może uciekną z więzienia albo coś innego wymyślą .
Awatar użytkownika
Kaska

No chyba, że tak. :P
Akamaru

Post autor: Akamaru »

Morgan byla moja ulubiona postacia od kiedy ja tylko zobaczylem :D Zawsze ladnie wygladala :P I wlasnie...ona powinna do psychiatryka trafic, a nie do wiezeinia...przeciez to bylo widac w jej oczach, ze jest szalona :P
ODPOWIEDZ