Post autor: Primok »

U mnie w mieście też jest kino Helios ::ok:: .

Post autor: wiwi »

A gdzie mieszkasz Primok? Widać to nie może być zbieg okoliczności, że trzy kina tak samo się nazywają. To musi być sieć ;)

Post autor: Kingsajz »

Oh, pewnie też macie Geant i Tesco!! Jak u mnie we Wrocku bylo w repertuarze to pewnie w twoim Helisosie tez juz jest.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

Ja nie lubię chodzić do Heliosa. Wolę Multikino, bo tam jest więcej miejsca i mam kartę multikinomaniaka i zbieram punkty :mrgreen: Poszłabym na Monachium, jeśli znajdę kogoś chętnego. Mój chłopak właśnie ze mną zerwał, więc z nim już się raczej nie wybiorę :(

Post autor: Bartex »

To przykre wiwi, ale może to i lepiej??
Za 10 lat byście ze sobą nie wytrzymali a tak to odeszliście i każdy ma znowu czyste konto na miłosne podoboje...?? :roll:
Trzymaj się :D
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Heh, dzięki Bartex ;) Ale po prawie trzech wspólnych latach jeszcze jest mi smutno. Szkoda, że nikt z Was nie mieszka w Szczecinie. Byśmy się wybrali do kina razem :)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie martw się wiwi -koniec bywa lepszym początkiem, pozdrowionka :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Dzięki chłopaki :) Lepiej wróćmy jednak do tematu, bo Oleg da nam ostrzeżenia ;)

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ostatnio nie reagował na gorsze rzeczy to może nie ma się co bać ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Oj, Adex, nie wywołuj wilka z lasu :) Ja już mam jedno ostrzeżenie na koncie :(

Ściągał ktoś może HP and the Goblet of Fire? Chciałabym to w końcu obejrzeć, ale najbardziej satysfakcjonowała by mnie jakość dvd ;) Wie ktoś może czy lub kiedy wyjdzie?

Post autor: emeralda »

jesli juz ktos pisal w tym temacie (nie przegladalam wszytskich postow) to ogladalam fajny film na dvd - powinien byc tlumaczony "Wyspa" z Ewanem McGregorem i Scarlett Johannson - nie chce psuc zabawy, wiec powiem tylko ze fajny (oczywiscie wg mnie, nie wszytskim musi sie podobac)

Mam go na płytce, ale jeszcze nie zdążyłam obejrzeć, zwłaszcza, że koleżanka mi go obrzydziła mówiąc, że nie był zbyt ciekawy ;) Ale i tak go pewnie obejrzę, bo nie po to ściągałam :) Tylko muszę się zdecydować w końcu :)
A jutro idę do kina na "Tylko mnie kochaj". Napiszę jak mi się podobał ;)

Widzialem ten film. Faktycznie jest slaby, ale mozna go ogladanac od tak z nudów.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!

"Tylko mnie kochaj" to całkiem sympatyczna komedia romantyczna :) Warto obejrzeć choćby dla słodkiej dziewczynki - córki głównego bohatera - i jej tekstów oraz przystojnego Maćka Zakościelnego :) :serce:

Normalnie orgazm!! Zmieniam oriętacje i zostaje gejem!
Fakt dzieczynka słodka jest, wkoncu to Polska Dakota Fanning, ale przeprzeprzeprzystojny Brad Pitt niczym nie czaruje, procz slabym zarostem. "Zaginiona", czyli ten zmulny raszpl jest okropna pod każdym względem, a Niania Frania nie jest śmieszna aż tak. Od tego szajsu syfiastego wolę kolejnego gniota tej zmimy sequel NŻ, Ja Wam Pokażę. Zapewne bedzie bardziej sexy z Deląnigem - czy jak to się tam pisze - ale te plastry antykoncepcyjne ponaklejane na kazdym raminiu zahamują ten erotyzm. :mrgreen:
ODPOWIEDZ