Czołówki seriali
- Adex-fan Brooke
-
Ryan Lavery
Ja
:
Bold and Beautiful - mimo, że stara czołówka już mi się przejadła, lubię sam motyw muzyczny i ładne zdjęcia.
Sunset Beach - opening #1 był świetny! Często wracam do początkowych odcinków i uwielbiam tę czołówkę.
Young and Restless - openingów jest kilka w tej chwili, ale są przyjemne dla oka i ucha.
EastEnders-najlepsza czołówka jaką widziałem. Krótka, trwa może z 15 sekund, bez zbędnej obsady. Szybko przechodzi się do serialu
Smallville - coś im kadry postaci nie wychodzą, ale piosenka jest genialna...
Roswell - oj, nie.... Ta czołówka w ogóle mi się nie podoba
telenowele:
Tajemnicza kobieta (TVP1) - genialny motyw muzyczny, piękne zdjęcia gwiazd
Tak jak w kinie (Romantica) -wszystko byłoby pięknie gdyby Romka nie katowała nas jedną czołówką przez 218 odcinków a wpuściła też inne oryginalne
[/b]
Bold and Beautiful - mimo, że stara czołówka już mi się przejadła, lubię sam motyw muzyczny i ładne zdjęcia.
Sunset Beach - opening #1 był świetny! Często wracam do początkowych odcinków i uwielbiam tę czołówkę.
Young and Restless - openingów jest kilka w tej chwili, ale są przyjemne dla oka i ucha.
EastEnders-najlepsza czołówka jaką widziałem. Krótka, trwa może z 15 sekund, bez zbędnej obsady. Szybko przechodzi się do serialu
Smallville - coś im kadry postaci nie wychodzą, ale piosenka jest genialna...
Roswell - oj, nie.... Ta czołówka w ogóle mi się nie podoba
telenowele:
Tajemnicza kobieta (TVP1) - genialny motyw muzyczny, piękne zdjęcia gwiazd
Tak jak w kinie (Romantica) -wszystko byłoby pięknie gdyby Romka nie katowała nas jedną czołówką przez 218 odcinków a wpuściła też inne oryginalne
- Marek Forrester
Bold and Beautfiul - czołówka pierwsza ciekawa, muzyka fajna, wpada w ucho, natomiast druga świetna muzyka na czasie i postacie pieknie zaprezentowane na idealnie dobranym tle!
Young and Restless - muzyka najlepsza, nie powtarzalna, gorzej z obrazem wyglądają ci ludzie jakby poumierali ...
Klan - Fajna czołówka, muzyka OKI, ale postacie już nieaktualne, czas na zmianę!!!!!!
Magda M. - moim zdaniem najfajniejsza czołówka, fajnie zgrana z postaciami, kolorowa, nowoczesna, muzyka perfekcyjna
Guiding Light - jednym słowem: NUDA
Dynastia - muzyka w tym najlepsza co do obrazu jak na tamte czasy nawet ujdzie
Dallas - skoczna, świetna muzyka, obraz obleci, jak w Dynastii przeciętnie
LOST - czy tutaj jest jakaś czołówka!?
Young and Restless - muzyka najlepsza, nie powtarzalna, gorzej z obrazem wyglądają ci ludzie jakby poumierali ...
Klan - Fajna czołówka, muzyka OKI, ale postacie już nieaktualne, czas na zmianę!!!!!!
Magda M. - moim zdaniem najfajniejsza czołówka, fajnie zgrana z postaciami, kolorowa, nowoczesna, muzyka perfekcyjna
Guiding Light - jednym słowem: NUDA
Dynastia - muzyka w tym najlepsza co do obrazu jak na tamte czasy nawet ujdzie
Dallas - skoczna, świetna muzyka, obraz obleci, jak w Dynastii przeciętnie
LOST - czy tutaj jest jakaś czołówka!?
Wg mnie fajne czolowki:
Roswell - piosenka ladna , zdjecia, podpisy aktorow w pisowni kosmicznej i angielskiej;)
Dynastia - fajne zdjecia, od razu widac, ze wyzsze sfery, uczylo sie na pamiec nazwisk aktorow i denerwowalo mame mowieniem kto teraz bedzie w czolowce
Z archiwum X - podobala mi sie, mam slabosc do seriali kosmicznych
Szkola zlamanych serc - dynamiczna,
Sunset Beach - ladne zdjecia, muzyka
Twin Peaks - muzyka niesamowita, ujecia tartaku super, ta pila z odpryskami iskier, tylko troche za bardzo rzucajaca sie w oczy zielona czcionka
Czolowki takie sobie
Gotowe na wszystko - jak dla mnie za bardzo rysunkowe,
Zar mlodosci - serialu nie ogladalam, widzialam czolowke, nie wiem jak to wyrazic, ale wydawala mi sie "taka stara"
Klan - nieaktualna, Monika juz dawno mi sie zdazyla obrzydzic w tym kapuluszu
Roswell - piosenka ladna , zdjecia, podpisy aktorow w pisowni kosmicznej i angielskiej;)
Dynastia - fajne zdjecia, od razu widac, ze wyzsze sfery, uczylo sie na pamiec nazwisk aktorow i denerwowalo mame mowieniem kto teraz bedzie w czolowce
Z archiwum X - podobala mi sie, mam slabosc do seriali kosmicznych
Szkola zlamanych serc - dynamiczna,
Sunset Beach - ladne zdjecia, muzyka
Twin Peaks - muzyka niesamowita, ujecia tartaku super, ta pila z odpryskami iskier, tylko troche za bardzo rzucajaca sie w oczy zielona czcionka
Czolowki takie sobie
Gotowe na wszystko - jak dla mnie za bardzo rysunkowe,
Zar mlodosci - serialu nie ogladalam, widzialam czolowke, nie wiem jak to wyrazic, ale wydawala mi sie "taka stara"
Klan - nieaktualna, Monika juz dawno mi sie zdazyla obrzydzic w tym kapuluszu
-
Ryan Lavery
Zgadzm się z tobą w 100%!!! W Klanie mogli by coś zmienić w tej czołówce.Martin pisze:Emeraldo, podzielam w 99% Twoje opinie. Co do "Klanu" to nadal na czołówce widzimy małą Olkę i bardzo młodą Agnieszkę, co jest denerwujące..... Tak samo Maria Lubicz, przecież aktorka nie żyje! Jeśli zdjęcie aktorki w czołówce ma być hołdem dla niej samej, to nie tędy droga...
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Gdyby "Klan" pozmieniał wszystkim bohaterom zdjęcia na aktualne(nawet gdyby zmiany były niewielkie), to całość by dużo na tym zyskała, nie sądzicie??
Emeraldo - czołówka "Gotowych na wszystko" jest bombowa!!!
Nowatorskie wykonanie, umieszczenie w niej nawiązań do historii architektury czy malarstwa(motyw ze sprzątającą panią pochodzi z jakiegoś obrazu znanego) i muzyka jest bardzo sympatyczna. A te jabłuszka
- tylko do schrupania.

Nowatorskie wykonanie, umieszczenie w niej nawiązań do historii architektury czy malarstwa(motyw ze sprzątającą panią pochodzi z jakiegoś obrazu znanego) i muzyka jest bardzo sympatyczna. A te jabłuszka
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
Fajne, ale brakuje mi aktorów.Bartex pisze:Gdyby "Klan" pozmieniał wszystkim bohaterom zdjęcia na aktualne(nawet gdyby zmiany były niewielkie), to całość by dużo na tym zyskała, nie sądzicie??
Nowatorskie wykonanie, umieszczenie w niej nawiązań do historii architektury czy malarstwa(motyw ze sprzątającą panią pochodzi z jakiegoś obrazu znanego) i muzyka jest bardzo sympatyczna. A te jabłuszka- tylko do schrupania.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
NIe przejmuj sie Emeralda. W drugim sezonie czołówka jest skrócona tylko do tytułu, bardzo rzadko jest cała. No chyba, ze Polsat cos zmieni.
Durga seria od 2 marca, premierowo 2 odcinki. Nie wiem jak pokaże to Polsat, ale ABC przez większosć drugiego sezonu to tylko "spadające jabuszko".