Natasza wspaniale zaśpiewała obie piosenki

Szczególnie tę w duecie... Po prostu nie można tego opisać słowami... To było przepiękne, poruszające... Cudownie zaśpiewali

Uważam, że zdecydowanie Natasza powinna wygrać ten program, ponieważ ma ona niezwykłą barwę głosu, mocny głos, duże możliwości. Ona jest po prostu nie do podrobienia. Śpiewa pięknie

Wyróżnia się zdecydowanie, powinna wygrać ten program

Agnieszka śpieaw dobrze, ale jednak... Ma ona moim zdaniem bardziej pospolitą barwę głosu. Możliwości głosowe duże, ale po prostu nic nadzwyczajnego. Poza tym bardzo denerwuje mnie jej takie udawane, niewinne zachowanie przy nominacjach:
'Ojeju! Ja? Tak, ja? Naprawdę, ja? Ojeju, ojeju'

i te jej niby zdziwione miny. Strasznie mnie denerwuje, jak udaje takie wielkie zaskoczenie. Widać, że to takie strasznie na pokaz. Dosłownie, jak patrzę na to jej zachowanie, to muszę wyjść z pokoju. Nie mogę jej znieść.
Herbuś, to w ogóle nie wiem, co ona jeszcze w tym programie robi. Ale cóż. Fałszuje okrutnie, brak jej siły głosu. Poza tym, zauważyłam wczoraj, że kiedy śpiewa na niższych tonach, to tak jakby trochę lepiej jej idzie. Ale to i tak nie są dobre wykonania. A ta jej uwaga do Pani Eli... Jak zgodziła się na udział w programie, to teraz niech słucha to, co o niej myślą, bo oceny to przecież główny element tego programu.
Robert dostał dziwną piosenkę, w której średnio sobie radził, moim zdaniem. Ale teraz będzie śpiewał 'Wiolonczelistkę', a więc z pewnością pójdzie mu lepiej