Post autor: Tkk_Bolly »

Było to już pisane w temacie o Prisone Break
Jednym z doktorów będzie Paul Adelstein.Zagra doktora Coopera Freedmana .Już czekam na jedo związek z Addison :serce:
Obrazek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Skończyłam oglądać trzecią serię i w odcinkach 3x22 i 3x23 można było poznać bohaterów tego nowego serialu z Addison. Niestety nie spodobało mi się :( Szkoda, że tym sposobem pozbędziemy się takiej fajnej postaci, ale może jednak ten serial nie wypali i babka wróci do Seattle ;) A jeśli miałaby mieć tam romans to raczej nie z Kellermanem tylko z tym gliniarzem z The Nine (bo też tam gra ;)) Strasznie dołujące zakończenie zrobili w tej trzeciej serii . Nie chcę zdradzać tym co oglądają, jak skończycie to możemy podyskutować. Aha i nie lubię już Izzie, czy pod koniec każdego sezonu muszą psuć tę postać?[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wiwi skąd polecasz ściągnąć 3 serie? Obawiam się że Polsat po 2 serii zrobi przerwę, więc nie będę miał ochoty czekać :roll:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: wiwi »

[shadow=black]Ja ściągnęłam z mininovy. Był komplet odcinków od 1 do 17 a resztę też stamtąd ściągnęłam, ale każdy z osobna. Choć skoro seria się zakończyła, to może są lub pojawią się torrenty ze wszystkimi odcinkami trzeciej serii ;)[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D

Post autor: Liason-fanka »

wiwi pisze:[shadow=black]Skończyłam oglądać trzecią serię i w odcinkach 3x22 i 3x23 można było poznać bohaterów tego nowego serialu z Addison. Niestety nie spodobało mi się :( Szkoda, że tym sposobem pozbędziemy się takiej fajnej postaci, ale może jednak ten serial nie wypali i babka wróci do Seattle ;) A jeśli miałaby mieć tam romans to raczej nie z Kellermanem tylko z tym gliniarzem z The Nine (bo też tam gra ;)) [/shadow]
[shadow=black]No wlasnie mi sie tez wydaje, ze jezeli juz to raczej z nim, ale w sumie zobaczymy.

A koncowka 3 serii byla strasznie dolujaca :([/shadow]

Jeszcze dużo odcinków 2 serii na Polsat zostało? Ostatnio przegapiłem początek i trochę zdziwił mnie Alex
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Goku »

Wczoraj po raz pierwszy od kilku tygodni obejrzałem "Chirurgów" :)...

Addison jest strasznie głupia... Ta scena z przyczepą była prześmieszna?? ::loll::

Niezłe jaja z tym psem :mrgreen:

Gościnnie jako, Audrey - żona tego co zjadł powieść zagrała Lauren Tom (Mai z "Men in Trees") :serce: :serce: :serce:

Izzie naprawdę działa mi na nerwy :evil:

Dziewczynka z jądrem?? Przecież kiedyś był już facet z jajnikiem...

Post autor: katarzynka »

Goku pisze:Dziewczynka z jądrem?? Przecież kiedyś był już facet z jajnikiem...

Ano był, może wątek się spodobał widzom i chcieli znowu ::chytry:: :wink:
Pies i sceny z nim - wyborne :zeby:
W życiu Izzy pojawił się nowy facet, ciekawe na jak długo ::chytry::
Fajnie Meredith i Dereck ze sobą gadają :wink: To się nie może długo tak spokojnie ciągnąć :!:

Post autor: Ireth »

A ja wczoraj zapomniałąm :roll:
Opowiedzcie :: bow ::
CO z Izzy?Ona jest swietna.Najgorsza jest Meredith i z tego co wiem niezbyt lubiana-śmieszne bo niby główna bohaterka ::loll::

Post autor: Gabra-Sheila »

Dlaczego nikt nic nie pisze? :P Zaczęłam oglądać ostatnio, bo steskniłam się za Patrickiem Dempsey'em :mrgreen: ::jezyk:: Szkoda, że jego głupia żona jest :P Ale może wyjedzie (bardzo bym chciała xP). Odcinek, który był tydzień temu był strasznie nudny :ziewam: Aż dziwne, ale ja miałam takie wrażenie ;P Ale ten wczorajszy :zeby: Bailey wróciła 8) I wszyscy byli zadowolei (ach, ten usmiech dr Sheparda :serce: ). Był pacjent z pociskiem w ciele :shock: A ta dziewczyna włożyła rękę do pacjenta, by zachamować krew...Biedna :( I potem została sama w sali z pacjentem, bo ogłoszono 'czarny alarm' i wszyscy wyszli...Ale ten gościu, co był z nią nie powinien ją opuszczać ::kwasny:: Wie ktoś jak się skończyło, cyz był happy end i co z mężem Bailey, który miał wypadek? Jak na złość akurat była burza i musiałam wyłączyć tv ;/ : (

O nie, po raz pierwszy przegapiłem odcinek :( Skąd mogę go ściągnąć?! Może być w oryginale

Post autor: katarzynka »

Wczorajszy odcinek to jeden z najlepszych do tej pory, emocjonujący, podtrzymujący chęć zobaczenie "co się stanie", zachwyconam :!: :D

Gabra, końcówka była taka, że dziewczyna ze strachu wyciągnęła tą rękę i wybiegła, wszyscy (Burk, Christina i ktoś tam jeszcze) padli na ziemię a Meredith nie, bo ona za tą dziewczynę przytrzymała pocisk. Odcinek skończył się tak, że Merd stała z palcem w pacjencie i powtarzała "what did i do". Nie wiadomo więc co z Bailey, jej mężem i w ogóle całym szpitalem...

Czekam na następny odcinek, bo choć podejrzewa, że nie wybuchli to chcę być pewna :twisted:

[
katarzynka pisze:Wczorajszy odcinek to jeden z najlepszych do tej pory, emocjonujący, podtrzymujący chęć zobaczenie "co się stanie", zachwyconam :!: :D
Tak,zgadzam się!Wczorajszy odcinek był boski!!!
Gabra, końcówka była taka, że dziewczyna ze strachu wyciągnęła tą rękę i wybiegła, wszyscy (Burk, Christina i ktoś tam jeszcze) padli na ziemię a Meredith nie, bo ona za tą dziewczynę przytrzymała pocisk. Odcinek skończył się tak, że Merd stała z palcem w pacjencie i powtarzała "what did i do". Nie wiadomo więc co z Bailey, jej mężem i w ogóle całym szpitalem...

Czekam na następny odcinek, bo choć podejrzewa, że nie wybuchli to chcę być pewna :twisted:
Tą dziewczyne z karetki,która trzymała rekę w jamie ciała pacjenta :lol: grała Christina Ricci którą bardzo lubie i która wyglądała nieziemsko ślicznie :serce:
Fajna była akcja z Izzy,która zmolestowala Alexa :zeby:
Oraz z Bailey,która wymiękła gdy dowiedziała się o wypadku męża:(
Zastanawiam się czy aktorka grająca Meredtith ma coś w ustach jak mówi,bo jakoś sie tak fafloczy :roll:

Post autor: Goku »

Może mi ktoś napisać czy następny odcinek będzie kontynuacją tego?? Bo ten się głupio skończył :P... A jeśli tak to jestem wściekły bo w sobotę wyjeżdżam i nie obejrzę dalszego ciągu tej akcji z pociskiem ::kwasny::

Goku pisze:Może mi ktoś napisać czy następny odcinek będzie kontynuacją tego?? Bo ten się głupio skończył :P... A jeśli tak to jestem wściekły bo w sobotę wyjeżdżam i nie obejrzę dalszego ciągu tej akcji z pociskiem ::kwasny::
Goku,no przecież musi być kontynujacja.Jak sobie wyobrażasz,że następny odcinek się zacznie normalnie jakby nigdy nic :lol: ?
ODPOWIEDZ