Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Tak ,Susan świętnie gra . Jest jedną z najlepszych aktorek w serialu . Ona potrafi wyrazić doskonale swoje emocję ,a najlepiej jej to wychodzi gdy ma konfrontacje z Brooke/KKL ::rad:: :zeby:
Debora

Post autor: Debora »

Masz rację mailo Rick nie umie grać.Stefa fajne miny robi kłócą się z Brooke ::loll::

(a teraz z innej beczki)zauważyliście,że Deacon to jedyna postać w mns,która pali papierosy ::jezyk::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Susan to najlepsza aktorka serialu. :serce: Doszła już do perfekcji. :: bow :: Zauważyłam, ze Jenny Finnigan robi duże postępy. ::rad:: Sarah też dobrze gra swoją rolę. ::ok::
Abec

Post autor: Abec »

Debora pisze:Masz rację mailo Rick nie umie grać.Stefa fajne miny robi kłócą się z Brooke ::loll::

(a teraz z innej beczki)zauważyliście,że Deacon to jedyna postać w mns,która pali papierosy ::jezyk::
W galerii Taylor jest jej zdjęcie z papierosem (post z 29 I '06), ale nie wiem czy z MnS ;)

Według mnie największe postępy zrobił na planie Jastin, na początku zawalał każdą swoją scenę, teraz jest znacznie lepiej ;) A to jego pierwszy kontakt z kamerą, jeśli nie liczyć reklam ;)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Muszę przyznać, że aktorzy są wręcz perfekcyjnie dobrani; każdy do swojej roli :D Wszyscy spisują się znakomicie, gra aktorska jest wygląda jak w mało którym serialu porażająco naturalnie. Susan rzeczywiście doszła do perfekcji, Sarah cudowna :serce: Fajnie się ogląda czy filmy, czy seriale, w których widać, że aktorzy mają pojęcie o swoim zawodzie :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Debora pisze:Masz rację mailo Rick nie umie grać.Stefa fajne miny robi kłócą się z Brooke ::loll::

I on też by pewnie tego nie robił gdyby nie to, że jest to potrzebne dla podkreślenia jego "zła"
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Nie wiem, czemu mówicie, że Ronn Moss nie umie grać. ::ysz:: Niektórzy myślą, że jak ktoś ma małą rolę do zagrania, albo gra kogoś, kto nie jest ani dobry, ani zły, to od razu nie umie grać. ::ke:: Według mnie WSZYSCY aktorzy grają bardzo naturalnie. Serial przyjemnie się ogląda, dzięki tym aktorom. Czasem nie mogę się nadziwić, skąd oni mają takie zdolności! :: bow :: Zwłaszcza ci, którzy nie studiowali aktorstwa, ani nie mieli żadnych kursów! Trzeba mieć chyba jakieś nadprzyrodzone zdolności. ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Primok

Post autor: Primok »

Abec pisze:
Debora pisze:zauważyliście,że Deacon to jedyna postać w mns,która pali papierosy ::jezyk::
W galerii Taylor jest jej zdjęcie z papierosem (post z 29 I '06), ale nie wiem czy z MnS ;)
To zdjęcie nie jest z MnS :wink: .

Papierosy wcześniej paliła także Ivana. Cygara popalali Bill Spencer i Grant z tego co pamiętam :wink: .

Mi się nie podoba gra Jennifer Finnigan (Bridget) - nie mogę się przekonać :P .
Ally

Post autor: Ally »

Do tej pory najbardziej podoba mi sie gra aktorska w wykonaniu Susan Flannery. Gdy ta kobieta pojawia sie na ekranie jeszcze bardziej chce mi sie ten serial ogladac. Wiele wyraza za pomoca oczu , niektore jej miny wymiataja. :: bow ::
Awatar użytkownika
Tiril

Najlepiej - Deacon,Morgan. Najgorzej - Bridget.
Sad but true
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Według mnię najlepiej grają Darlene Conley (Sally), Susan Flanery (Stephanie), Adrienne Frantz (Amber) i Sarah Buxton (Morgan). Za to średnio podoba mi się gra Katherine Kelly Lang (Brooke) i Clarke'a.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Hmmm przez te wszystkie lata można zauważyć,że aktorzy mają już swoje specjalne miny czy ruchowe nawyki,które stosują.Lubie gre Stefy.Od niej w ogóle bije taka hmm powaga.Specjalnie nikt mi nie przeszkadza ::rad::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Dla mnie istnym mistrzostwem gry aktorskiej w B&B to zdecydowanie Sally Spectra (śp. Darlene Conley).Ta postać jest tak prawdziwa,te wszystkie malutkie szczególiki które po prostu buduja świetną całości - czasami rozśmieszy ,czasami poruszy. :: bow ::

Stephanie pomimo tego ,że czuję niechęć od zawsze do tej postaci to Susan Flannery tez należą się pokłony.

Potem chyba są na podobnym stopniu Brooke(uwielbiam mimikę twarzy :zeby: ),Morgan(demoniczny wzrok) i Macy(bardzo dobre sceny alkoholizmu i życiowego zachwiania)...no i moja ulubiona Lauren ,ale tu nei jestem obiektywny :wink:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ja jestem przeciwnego zdania. :nie: Uważam, że Rick gra bardzo dobrze. Jego miny są naturalne. ::ok:: Chociaż ma trochę dziecinny głos. :P
Wydaje mi się, że Sofia sztucznie zagrała współczucie dla Sally, ale jest jeszcze za wcześnie, żeby cokolwiek oceniać u tej aktorki.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Tiril

Ostatnio Clarke stroi jakieś dziwne miny...
Sad but true
ODPOWIEDZ