Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
GL Forever

Post autor: GL Forever »

A ja nie lubię się bać. Lubię podgatunek horroru - filmy gore ::krzyw:: one nie muszę straszyć, powinno w nich być dużo krwi i flaków :wink: Lubię krwawe filmy, ale za strasznymi nie przepadam :nie:
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

A dziś chyba oglądnę "Przyczajony tygrys,ukryty smok" czy jakoś tak :zeby: Podobno dobry film i w moich ulubionych orientalnych klimatach :D

Nie wiem czy ktoś może widział już najnowszy kinowy film biograficzny o Edith Piaf??Jestem ciekaw bo chyba na to pójdę do kina , a w TV dostaje znakomite recenzje...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Byłam dziś w kinie na "Spidermanie 3" i przyznam, że ta część Spidermana oczarowała (Mmmmmm ::krzyw:: No i oczywiście bosssski Tobey Maguire :serce:) mnie tak samo jak poprzednie :wink: Była tak samo dobra :mrgreen: Extra filmik! Polecam! ::ok:: :zeby:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Do kin niedługo wchodzi "Wzgórza maja oczy 2"......Ja bym w sumie wolała, żeby nakręcili "Droga bez powrotu 2", bo tak naprawde wszystkie filmy po tym właśnie takie jak np. "Teksanska masakra..." czy właśnie "Wzgórza..." mają prawie identyczną akcję i motyw, pomysł itp..... ::krzyw::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

ana pisze:Do kin niedługo wchodzi "Wzgórza maja oczy 2"......Ja bym w sumie wolała, żeby nakręcili "Droga bez powrotu 2", bo tak naprawde wszystkie filmy po tym właśnie takie jak np. "Teksanska masakra..." czy właśnie "Wzgórza..." mają prawie identyczną akcję i motyw, pomysł itp..... ::krzyw::
Widzialam niedawno Wgórza mają oczy i Drogę bez powrotu i musze przynać,ze bardzo bardzo mi się podobały ::ok:: ::ok:: Też czekam na kontynuacje Drogi ::ok:: Oby nakręcili.Drugą cześć Wzgórz też z chęcią obejrze ::ok::
Zawiodlam się natomiast Piłą :| Nie wciągnela mnie :nie: Mam ściągniete pozostałe dwie części ale jakoś nie moge się za nie zabrać :? Niewiem może są lepsze od pierwszej części...?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

A od 25 maja Piraci z Karaibów 3!!Nie mogę się doczekac!!Bedzie suuper
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Byłam dziś na wspaniałym,niesamowitym filmie...Pewnie i tak nikt nie skojarzy w tej fascynacji szmirami "Piło podobnymi",ale dobra :roll:

Niczego nie żałuje.Edith Piaf

Boski!
Film cudowny,aktorka absolutnie niesamowita...I ta muzyka..
Jestem pod OGROMNYM wrażeniem!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Lizzy pisze:A od 25 maja Piraci z Karaibów 3!!Nie mogę się doczekac!!Bedzie suuper
O taaaaak 8) :zeby:
Chciałam się wbić 24 maja na pokaz przedpremierowy, ale jak dowiedziałam się od mojej mamy, że jedzie na wycieczkę (jest nauczycielem w SP) ze swoim kołem historycznym 29 maja i będzie w kinie na "Piratach..." to wbiłam się (specjalnie dla Johnnego Deepa :serce: i Orlano Blooma :serce: ) na wycieczkę :zeby:
Już nie mogę się doczekać! :twisted: ::krzyw::
Primok

Post autor: Primok »

SallyFan pisze:Oglądnąłem wczoraj "Koszmar minionego lata" z super gwiazdami
No tak a w tym czasie na TVNie był "Dzień próby" - zdecydowanie lepszy film z większymi gwiazdami :wink: . Ale pewnie nikt nie oglądał.
Ireth pisze:Byłam dziś na wspaniałym,niesamowitym filmie...Pewnie i tak nikt nie skojarzy w tej fascynacji szmirami "Piło podobnymi",ale dobra :roll:
Co to za film "Piło podobnymi" :?:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Primok pisze:
Ireth pisze:Byłam dziś na wspaniałym,niesamowitym filmie...Pewnie i tak nikt nie skojarzy w tej fascynacji szmirami "Piło podobnymi",ale dobra :roll:
Chodzi o wszechobecną krew, i wyższość formy nad treścią w tych filmach
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Primok pisze:
No tak a w tym czasie na TVNie był "Dzień próby" - zdecydowanie lepszy film z większymi gwiazdami :wink: . Ale pewnie nikt nie oglądał.
Denzel Washington, Ethan Hawke i jeszcze choćby Snoop Dogg.

Znacznie bardziej wole Gellar, Prinze'a, Philippe'a i Love Hewitt :wink:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Primok pisze:
::loll:: :wink:
Tiril dobrze wyjaśnił ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ireth pisze: Tiril dobrze wyjaśnił ::jezyk::
Wyjaśniła:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Goku

Post autor: Goku »

SallyFan pisze:
Primok pisze:
Denzel Washington, Ethan Hawke i jeszcze choćby Snoop Dogg.

Znacznie bardziej wole Gellar, Prinze'a, Philippe'a i Love Hewitt :wink:
Ja też... Szczególnie Gellar :serce: :serce: :serce: i Prinze'a :mrgreen: Chociaż Love Hewitt też jest spox ;)

Ethan'a Hawke'a wręcz nie znoszę :evil: A Denzel Washington jest ostatnio wszędzie więc już mam go dosyć!!! :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Co mnie wnerwia :zmiesz:: to,że np.jedynka nie emituje po kolei części filmów tylko jak im się podoba.W poniedziałek w paśmie horrorów leciał Egzorcysta2 a gdzie pierwsza część? :roll: No i w sobotę będzie Halloween Powrót, oczywiście,żeby puścić wcześniejsze części nie pomyśleli :zmiesz::
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ