Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Cathin

Post autor: Cathin »

To ja chyba w każdy wtorek o 21:30 wrzuce płytke w DVD i bede oglądać jeszcze raz od początku. Jak to się zaczęło...

"Czy myśmy się już gdzieś nie spotkali?
"Bardzo oryginalne"
"Na prawdę mam wrażenie, że..."
"Niech pan się nie pogrąża"
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Wczorajszy odcinek jakiś taki bardziej niż zwykle ciekawy :D
Z tego wszystkiego to mnie się śnił Małaszyński :serce: Co prawda jako Papież (noł ajdija łaj?) ale co tam :wink:

Agata i Rafał to jest wynik tylko i wyłącznie jej "głodu" - blehh ::kwasny:: Przecież on jest tradżedi straszna :!: :| A ona i tak o Bartku myśli ::rad::

Moment grozy kiedy Karolina wsiadła taka umalowana do taksówki ::bojesie:: Normalnie byłam pewna że mimo wszystko jedzie do Terapeuty :!:

Dosyć zdziwiło mnie zachowanie Kacpra, że wyszedł z wesela z Kingą ::ysz:: Myślałam że choć pożegna się z Magdą, a nie tak cichaczem...

Tekst odcinka: "Waligóra? Nie wiedziałam, że dorabiasz w agencji" :zeby: ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie trawię najczęśtszej miny Magdy - taką jak miała na końcu odcinka i wtedy gdy Piotr jej mówił że idzie na wesele z inną. Taka zaptrzona w dal, nie widzi nawet błysku flesza, trzęsąca się broda, łzy w oczach. Takie na pokaz.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

katarzynka pisze:Tekst odcinka: "Waligóra? Nie wiedziałam, że dorabiasz w agencji" :zeby: ::loll::
O taaaak ::loll:: To było najlepsze :mrgreen: :: bow :: Ogólnie najlepsza była scena ztym wieczorkiem panieńskim ::loll:: Waligóra jaką miał mine jak zobaczył tego striptizera ::loll:: :zeby:
A na tym slubie z toastami tez niezła akcja była ::krzyw:: :twisted:
Już nie mogę doczekać się kolejnego odcinka ::ok:: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

Post autor: Mów mi Kasia =D »

a ja wczoraj nie oglądałam..;( i co z Magdą i Piotrem ?
Awatar użytkownika
katarzynka

Piotr się dalej ślicznie (do niej) uśmiecha a Magda dalej udaje że ona już nic. Powiem tylko że na ślub Piotr przyszedł z Kingą, a Magda z Kacprem no i tak się jakoś stało że rzeczona Kinga i rzeczony Kacper razem opuścili salę weselną ::krzyw:: nic nie mówiąc partnerom. To meritum jeśli chodzi o tą parę :twisted:
Goku

Post autor: Goku »

Już wkrótce pełnometrażowy film "Magda M."!!! http://www.filmweb.pl/%22Magda+M.%22+tr ... s,id=35231
Debora

Post autor: Debora »

Czasami oglądam Magdę M i ogólnie wiem o co chodzi,uważam,że Agata to najlepsza postać :serce:

Magda i Piotr zaczynają mnie denerwować,sami robią sobie problemy i tak wiadomo,że w ostatnim odcinku się pobiorą.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Netri

Post autor: Netri »

A ja jestem tylko ciekawa po kiego Magda i Piotr wybrali sie na ten ślub z osobami towarzyszącymi skoro ani jeden ani drugi nie zajmował sie swoją parą w ogóle bez sensu!!! Ten makler i Kinga mieli racje że wyszli z tego ślubu ::ysz:: ::loll::
Każda chwila to szansa by się zmienić
Cathin

Post autor: Cathin »

Zgadzam się, tekst agaty na wieczorku panieńskim był najlepszy :D Cieszę się, że Agata odsunęła od siebie Rafała. Mam nadzieję, że nie będą razem. To taki "nieznośny ciapciak" i "chroniczny maminsynek" :P
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Z dzisiejszego odcinka! :D

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
katarzynka

Prawie z obrzydzeniem patrzyłam na amory Agaty i Rafała, blehh ::krzyw::
Umorusana Magda wzbudziła we mnie chęć starcia jej tej czekolady za wszelką cenę :!:
Przyjemna scena w schronisku pomiędzy Piotrem i jego ojcem :D

Czy dobrze mi się zdaje że za tydzień ostatni odcinek :?:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Która osoba zdrowa psychicznie, będąca nawet w największym dołku, potrafi się tak upaprać czekoladą i nawet jej ie zetrzeć? By tak wyglądać, trzeba spędzić jakiś czas przed lustrem ::plask wczolo: . Kogo oni robią z Magdy? Litości!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Netri

Post autor: Netri »

W ogóle myślałam że ten serial będzie z klasą do końca ale sie myliłam. Szok!!! czy normalny człowiek tak sie zachowuje bez przesady... A Agata po prostu przemilczmy to bo naprawdę brakuje już słów na nią i całą resztę bohaterów Magdy m
Każda chwila to szansa by się zmienić
Awatar użytkownika
katarzynka

W tej chwili z przyjemnością patrzy się na Mariolę i Wojtka, miło że są tak w siebie zapatrzeni :serce:
Smaczku serialowi dodaje sprawa Trzech Pań i Mateusza ::loll::
ODPOWIEDZ