Ty się lepiej wproś do mnie, bo mi tylko obecujesz że na kawkę wpadniesz i obiecujesz..gregi pisze:ja sie w piątek wpraszam do kumpla by w koncu zobaczyc ten film. a Piłe (1 czesc) obejrzalem tylko do polowy bo wyszedlem z kuzynem na impreze, a rano odsypialismy i potem szybko trzeba bylo odniesc film z powrotem do wypożyczalni.
Ogólnie o filmach
-
Ryan Lavery
Mnie sie Piły nie pododbały, jakieś takie zmulone. A House Of Wax 2005 to tandeta, gniot. A plastikowa Paris Hilton jest beznadziejna. Wole juz oryginalną wersję z lat 60., a nie ten syfiasty remake.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Trójka? co jak? kiedy? wiwiw to sprawdzone? Uwielbiam ten film tak bardzo ze dostałem nawet przez niego ostrzezeniewiwi pisze:Piła 1 i Piła 2 są super. Gregi musisz obejrzeć, jeśli lubisz takie filmy oczywiścieAle mi się bardzo podobało i druga część była tak samo zaskakująca jak pierwsza, a zwykle sequele wychodzą nieudane. Podobno szykuje się też Piła 3
Przeceż USA zawsze wszystko z wyprzedzeniem robi. POza tym juz Straszny Film 4 jest gotowy, nawet ziwastun widziałem. JUż wkrótce Sin City 2 i 3. Piraci z Karaibów 2 juz w USA mieli premiere...itp...itd
Historia ta sama. Jest laska i jej znajomi. Wspaniale się bawią w Lunaparku. Przed wejściem na kolekje górksą, laska ma wizje masakry. Zatrzymuje wszystko i pzez 90 minut jej znajomi i tak umierają. Jedynie co ratuje ten film, który jest identyczny do poprzednich to efetky trójwymiarowe.
I zanudzisz się na smierc, chocicaż dwójka jest bardziej efektowna, chociaż scenariusz jest prawie identyczny.
Mailo o Pile 3 wyczytałam gdzieś na jakimś portalu filmowym. Nie wiedziałam, ze Final Destination (Oszukać Przeznaczenie) ma już 3 części. Oglądałam pierwsze dwie, ale bardziej podobała mi się pierwsza, bo to było coś nowego
W dwójce to praktycznie bohaterowie się zmienili, ale chodziło o to samo
Już się nie mogę doczekać drugiej części Piratów z Karaibów. Pierwsza część była bardzo fajna (Johnny Depp świetnie zagrał
)
Jeśli chodzi o "Oszukać przeznaczenie" to podobała mi się tylko pierwsza część,bo druga była prawie,że kopią tylko bardziej drastyczna.A ja niestety na krwawe i drastyczne sceny się nie nadaje
Poza tym nie spodobało mi się to,ze wszyscy z pierwszej części zginęli
.Tak więc trzeciej części chyba nawet nie obejrze,
Ostatnio byłam w kinie na filmie "Jak w niebie"(Just like in heaven)z Reese,tą od "legalnej blondynki".Ja wiem,ze to taka komedyjka romantyczna,ale jak mam już iść na coś mało ambintego to zamiast filmów typu "Piła" wybieram takie
.I naprawde fajny filmik,nawet mimo nierealnego i niepoprawnie szczęśliwego zakończenia
Taka fajna bajeczka o miłości,podobało mi się.Aha no i pierwsza rola Reese gdzie mi się spodobała.Bo wcześniej jej nie znosiłam
Nawet jak film mi się podobał(Miasteczko Pleasentville)to jej gra nie,a w tym filmie owszem!A facet,głowny bhater to -----> 
Ostatnio byłam w kinie na filmie "Jak w niebie"(Just like in heaven)z Reese,tą od "legalnej blondynki".Ja wiem,ze to taka komedyjka romantyczna,ale jak mam już iść na coś mało ambintego to zamiast filmów typu "Piła" wybieram takie
Ireth, może ja nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że w pierwszej części Final Destination główna bohaterka przeżyła! Też się zastanawiałam nad tym filmem z Reese Whiterspoon, żeby pójść na niego w walentynki, ale ostatecznie wybrałm Tylko mnie kochaj
A wie ktoś czy film Derailed z J. Aniston był już w kinach? Bo chyba go przegapiłam 
A może widział ktoś z was "Opowieści z narnii", co???
Ja byłem i się zakochałem w tym filmie, a jeszcze bardziej w złej czarownicy.
Film naprawdę wart polecenia - o dziwo kiedy ja byłem, było mnóstwo studentów...
Polecam(szczególnie czarownicę)

Ja byłem i się zakochałem w tym filmie, a jeszcze bardziej w złej czarownicy.
Film naprawdę wart polecenia - o dziwo kiedy ja byłem, było mnóstwo studentów...
Polecam(szczególnie czarownicę)
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Miałam na myśli,że w ogóle zginęli wszyscy,bo przecież pierwsza część jak się kończyła to żyła chyba trójka z nich?A w drugiej już tylko ta dziewczyna była(o reszcie wspomnienie,że zmarli)a i ona zginęła...wiwi pisze:Ireth, może ja nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się, że w pierwszej części Final Destination główna bohaterka przeżyła! Też się zastanawiałam nad tym filmem z Reese Whiterspoon, żeby pójść na niego w walentynki, ale ostatecznie wybrałm Tylko mnie kochajA wie ktoś czy film Derailed z J. Aniston był już w kinach? Bo chyba go przegapiłam
A jak przetłumaczyli ten Derailed?Bo jakiś z Jennifer jest teraz w kinach(z ust do ust),ale też musiałam wybierać i poszłam na Reese