Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Nie ważne. Ja i tak będę głosować na Agę.

[ Dodano: 2007-06-02, 19:04 ]
A już dzisiaj wielki finał JOŚ.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Po pierwszej piosence obu finalistek z przykrością muszę powiedzieć że Natasza zaśpiewała lepiej :twisted:
Ale komentarz Edyty po występie Nataszy to znów coś żenującego i to "ohhh" które Urbańska z siebie wydała ::loll:: ::loll:: ::loll::

Jak na razie duety odpadniętych całkiem całkiem :D

[ Dodano: 2007-06-02, 21:12 ]
W drugiej piosence lepsza była za to Agnieszka :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

No i wygrała Agnieszka Włodarczyk.
Chyba bym nie zniósł jakby wygrała Natasza :>
Ale Urbańska była wściekła!

Ale Edyta Górniak popis dała! :shock: :shock: :shock:
Fortuna

Post autor: Fortuna »

Tragedia, tragedia, tragedia.
I jeszcze raz tragedia.
Aż brak mi słów na wyniki.
To jest taka niesprawiedliwość, że szkoda gadać. Wygrał 'głos o jednym dźwięku'.
Natasza ma o wiele lepsze możliwości głosowe! Ludzie, którzy głosują na Agnieszkę są po prostu ślepi i naiwni. Wierzą w to, jak udaje niewiniątko. To jest tragedia, że społeczeństwo jest tak ślepe. Jestem rozczarowana. Agnieszka ma tak pospolity głos, że gdyby chciał znalazłby mnóstwo osób o takiej samej barwie głosu.
Agnieszka ze swoim udawaniem niewiniątka i skromnej dziewczynki zasługuje po prostu na pogardę.
Prawda jest taka, że społeczeństwo jest po prostu.. głupie. Ludzie o niskiej inteligencji słuchają takiej muzyki jak disco-polo, która niczego sobą nie reprezentuje. I jak Natasza, która miała zawsze o wiele ambitniejsze piosenki ma trafić do takich ludzi? Dlatego wynik w zasadzie przewidziałam.
To wielka niesprawiedliwość. Natasza ma o wiele lepsze warunki głosowe, piękną i oryginalną barwę głosu. Zdecydowanie Jej należy się ta nagroda. Jestem bardzo rozczarowana społeczeństwem.
Ludziom, którzy kibicowali Agnieszce współczuję.
Ciekawe czy starsze babcie, które zachwycają się serialem 'Plebania' będą kupować płytę Agnieszki... :lol: ;]
Natasza wspaniale dostosowuje się do wielu piosenek różnych wykonawców i reprezentuje sobą wysoki poziom wokalny. Jest po prostu wspaniała, radzi sobie cudownie, profesjonalnie z piosenkami badzo ambitnymi, wymagającymi umiejętności. Zdecydowanie jest najlepsza i zasługuję na nagrodę. Każdy kto przedstawia wysoki poziom intelektualny oraz obycie ze środowiskiem wokalnym, zawodowym powie to samo.
Z pewnością kupię płytę Nataszy, jest cudowna w całej swej okazałości.
Awatar użytkownika
katarzynka

Fortuna pisze: Agnieszka ze swoim udawaniem niewiniątka i skromnej dziewczynki zasługuje po prostu na pogardę.

Prawda jest taka, że społeczeństwo jest po prostu.. głupie. Ludzie o niskiej inteligencji słuchają takiej muzyki jak disco-polo, która niczego sobą nie reprezentuje. I jak Natasza, która miała zawsze o wiele ambitniejsze piosenki ma trafić do takich ludzi?

Ludziom, którzy kibicowali Agnieszce współczuję.

Natasza wspaniale dostosowuje się do wielu piosenek różnych wykonawców i reprezentuje sobą wysoki poziom wokalny. Jest po prostu wspaniała, radzi sobie cudownie, profesjonalnie z piosenkami badzo ambitnymi, wymagającymi umiejętności. Zdecydowanie jest najlepsza i zasługuję na nagrodę. Każdy kto przedstawia wysoki poziom intelektualny oraz obycie ze środowiskiem wokalnym, zawodowym powie to samo.

Po 1. za słownikiem PWN pogarda -uczucie bardzo silnej niechęci, połączone zwykle z poczuciem własnej wyższości wobec kogoś lub czegoś
Masz prawo jej nie lubić, ale z tą pogardą to chyba przesadziłaś ::kwasny::

Po 2. To że ktoś ma inne zdanie niż Ty, nie oznacza że jest głupi. To dosyć dziecinne jeśli mam być szczera ::krzyw:: I dziękuję za współczuje, na pewno mi się przyda, w końcu jako osoba głupia daleko nie zajdę :twisted:

Po 3. Tak, Natasza ma świetne warunki głosowe, ale "I feel good" nie było zbyt ambitne pod względem wokalnym, ot taki przykład :P
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Oglądałem samo zakończenie. Obie panie bardzo lubiłem i obu kibicowałem. Szkoda mi się jednak zrobiło Nataszy, która na końcu stała z boku, jakby wycięta z kadru. Smutny był to widok. No i na końcu nie było jej wśród gratulujących Agnieszce.
A jaki popis dała znowu Edyta Górniak ?
Fortuna

Wiesz, jej zachowanie przedstawiające swoją wyższość nad innymi, sztuczność zachowania, uważania się za gwiazdę i jednocześnie pokazywanie swojej udawanej skromności, po prostu wyprowadzało mnie z równowagi. To okropne, że ta dziewczyna jest tak okropnie sztuczna i pusta. Udaje kogoś, kim nie jest. Prawda ujrzała światło dzienne :)
Co do drugiego, to dla mnie niestety ludzie, którzy zachwycają się disco-polo są... mało inteligentni. Mówiąc delikatnie. Niczego mądrego, godnego podziwu nie reprezentują. A dziecinne? Nie mam pojęcia, jednak nie wydaje mi się moja postawa dziecinna. Osoby, które zatapiają się w takiej muzyce, ich środkiem do pobudzenia fantazji i wyobraźni, czerpania inspiracji jest... disco-polo... To brak mi słów. Nie uważam tych ludzi za zbytnio wyróżniających się intelektualnie. Może nieładnego słowa użyłam w pierwszej wypowiedzi :) Ta muzyka w ogóle nie powinna ujrzeć swiatła dziennego.
A co do 'I feel good' to przyznam szczerze, że to wykonanie troszkę mnie rozczarowało pod względem choreografii... :P
Awatar użytkownika
katarzynka

Edyta zaśpiewała "Oh you'd better stop before you tear me all apart..."
Gdybym miała wybierać zwycięzcę spośród osób dziś śpiewających to byłaby to właśnie Górniak która prześlicznie śpiewała i wyglądała - ma mocny głos którym genialnie operuje, profesjonalistka no, widać że nie śpiewa od wczoraj :D
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Agnieszka pięknie :serce: Poprostu szok .Dziewczyna ma talent , już czekam na płytę . ::ok:: Wszystkie piosenki były genialne
Bardzo podobała mi się także Edyta Górniak :serce: . Pokazała Wam dlaczego jest jurorem .A wy odwołujecie się do hymnu ,który śpiewała bez muzyki i chciała przerobić go na swój sposób , a Polacy nie sa przygotowani jeszcze na takie zmiany. ::kwasny:: Właściwie dziwie się dlaczego się tak czepiają . ::kwasny::
Ogólnie wszystko było super , Natasza podobała mi się , ale tak na 2. miejsce ::jezyk:: Pozatym ona i tak ma swój zespół , wystapiła na eurowizji , nawet ma już teledysk, więc po co miała wygrać nagranie płyty .
Super były komentarze Roberta Moskwy.
No i cały 13-tka wystapiła
Ciekawe kto w 2. edycji .Licze na kogoś z SŻ i Niani
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
katarzynka

Fortuno, problem polega na tym, że nie zgadzam się ze stwierdzeniem że Agnieszka ma głos jak z piosenek disco-polo :twisted: Ja nie lubię tej muzyki, ale nie uważam przy tym, że ludzie którzy ją lubią są głupi ::kwasny::
Tkk_Bolly

katarzynka pisze:Fortuno, problem polega na tym, że nie zgadzam się ze stwierdzeniem że Agnieszka ma głos jak z piosenek disco-polo :twisted: Ja nie lubię tej muzyki, ale nie uważam przy tym, że ludzie którzy ją lubią są głupi ::kwasny::
Zgadzam się .Też nie słucham dico-polo .Zresztą ta muzyka mnie denerwuje , ale nie ludzie ,którzy ja słuchają i nie wokaliści , tylko poprostu muzyka.
Agnieszka nic nie ma wspólnego z dico-polo.Fortuna właściwie nie wiem o co Ci chodzi .
Pewnie liczyłaś na Natasze i teraz jesteś zwiedziona i wyżywasz się na niczemu niewinnej Agnieszce.
Fortuna

Tu fakt, przyznaję rację, źle się wyraziłam :) Troszkę zostałam źle zrozumiana :)
Chodziło mi o to, że Natasza dostawała o wiele ambitniejsze piosenki, których wartość do większości ludzi nie dotarła. Agnieszka zaś o wiele prostszej 'kontrunkcji', piosenki, których wykonanie nie wymaga wybitnych umiejętności wokalnych :) Więc może je ładnie zaśpiewać każdy, kto w miarę sobie radzi ze śpiewaniem. Piosenki proste, niczym disco-polo. Myślę, że z innym repertuarem, trudniejszym z natury, ambitniejszym,z którym zmierzyła się Natasza, nie poradziłaby sobie Agnieszka.
Agnieszka głos ma ładny, nie jest podobny do tych z dico-polo :), piosenki śpiewa ładnie. Nie zaprzeczę :) Tyle, że po prostu w porównaniu z Nataszą wypada blado. Agnieszka ma pospolitą barwę głosu. Natasza swoim głosem wyróżnia się, jest wybitnie uzdolniona :) Takie jest moje zdanie :)

[ Dodano: 2007-06-02, 23:49 ]
Widzicie i problem polega też na stwierdzeniu 'niewinnej'. Drażni mnie to okrutnie, bo nabierają się ludzie na te jej sztuczne, właśnie takie niby niewinne minki. Uważa się za wielką gwiazdę, którą nie jest, nosi się wysoko i jednocześnie skromność udaje. Aktorka zawodowa.
Tkk_Bolly

A wogóle w jakich kategoriach rozpatrzasz czy piosenka jest podobna do disco-polo czy nie?

Agnieszka Włodarczyk za tydzień w koncercie Trendy :D
Goku

Post autor: Goku »

A weźcie ten cały program był żenujący ::kwasny:: Wcale nie liczył się talent, ale ilość fanów ponieważ Natasza śpiewała o niebo lepiej od Agi ::kwasny::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Dzisiejszy odcinek był rewelacyjny, po prostu tak wspaniały, ze żadne słowa nie wyrażą mojego zachwytu :serce: ::jezyk:: Przy tym co dzisiaj zaprezentował Polsat, TVN i finał TzG jest niczym, wielkim G...
W poniedziałek oczywiście muszę sobie "zaklepać" płytę Agnieszki u mojej pani z kiosku, bo pewnie rozejdzie się lepiej od świeżych bułeczek ::jezyk:: Ciekawe ile może kosztować, pewnie ok. 10 zł :lol:
Ale nie bardzo zrozumiałem - więc na tej płycie będą te wszystkie piosenki, które ona wykonywała przez te wszystkie tygodnie, a kiedy pojawi się jej autorska płyta z jej utworami? Mam nadzieję, ze taka będzie ::chytry:: ::jezyk::

Natasza jest taka zawziętą osobą, w jej oczach było widać wielka złość, że wygrała Aga, i jeszcze tak dziwacznie zaciskała pięści ::cojest:: ::plask wczolo: Nie wiem, po prostu czuje do tej dziewczyny antypatię i nie mogę się do niej przekonać ::kwasny::

Występy pozostałych uczestników były rewelacyjne, Grażyna pokazała prawdziwą klasę ::rad:: :serce:

Edzia - ona oddała się tej piosence w całości, Edzia jest Genialna :serce: ::ok:: :serce:

I rewelacyjna wypowiedź Kozery ( czy Kozyry, zawsze mylę to nazwisko ::jezyk:: ). Powiedział o Nataszy wszystko to, co ja chciałem powiedzieć :twisted:

P.S. Fortuna śmiejesz się z poziomu jaki reprezentuje discopolo, a Twoje posty ( przynajmniej te w tym temacie) są na poziomie dziecka z piaskownicy, któremu inne dziecko zabrało wiaderko do robienia babki.
Jeżeli uważasz, że piosenki KRÓLOWEJ POLSKIEJ MUZYKI - Maryli są discopolem, to tylko to świadczy o Twojej inteligenci. Bądź inne przeboje - retro, takie jak Aleją Gwiazd, czy Kocham Cię Życie - to są WIELKIE KLASYKI, przeboje, które niegdyś śpiewała cała Polska!!! Agnieszka je wszystkie zaśpiewała rewelacyjnie.
Natasza natomiast śpiewała przeważnie zagraniczne badziewie, które w ogóle nie były ambitne, tylko wręcz - przynajmniej niektóre - debilne.
I nie zgadzam się z tym, że Natasza ma oryginalny głos. Już kiedyś o tym pisałem ( tak to jest jak się wchodzi do jakiegoś tematu, tylko po to aby się wyżyć i wyzwać ludzi o innych poglądach, nie czytając poprzednich postów), że to Natasza ma głos taki sam, jak inne polskie wokalistki, jakich mamy multum. Natomiast Agniecha ma głos bardzo oryginalny, takiego głosu na polskiej scenie muzycznej dotąd nie było - najwyższy czas, żeby zawojował publiczność ::rad:: :serce:
ODPOWIEDZ