Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Fajnie, że pozbyli się tej obrzydliwej postaci jaką była Monika. Już nie mogłam na nią patrzeć. Zrobiła tyle złego. Dobrze, że się chociaż przyznała, że to ona zabiła dziecko Marysi i Pawła. A ich wątek, te poszukiwania, jej przygody itd. to już strasznie nudne!
La vita e bella!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Mnie też to nudzi. Szkoda mi trochę Moniki. Przecież nikt nie jest do końca zły. Gdyby chciała mogłaby nie powiedzieć o dziecku Majki. Strasznie mi, żal matki Moniki. To straszne jak własne dziecko samo sobie wymierza sprawiedliwość i to w tak drastyczny sposób.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Dokładnie ale z drugiej strony ja uważam ,że potrzebny jest czarny charakter w serialu bo teraz będziecie narzekać na nudę a tak mogli Moniki nie uśmiercać, mogła wrócić i znów mieszać... Więcej rozwiązań mieli wybrali najgorsze.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
dominik

Zgadzam się. Mogli by np. wsadzić ją do zakładu psychiatrycznego, a ona by uciekła i np, próbowała zabić kogoś z głównych bohaterów. Ten wątek pt "Porwana Majka" jest już tak nudny, aż nie wiarygodny.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tatiana ma fajny głos :mrgreen: Wspaniale ,że stara się pomagać Majce, widać ,że dziewczyna ma dobre serce a to ,że pracuje w klubie nocnym niczego o niej nie świadczy.
Kłótnia Artura i Przemka była ekscytująca, nie wiedziałem po której stronie stanąć, każdy miał trochę racji. Przemek jest ciągle przewrażliwiony i wystarczy ,że coś nie idzie po jego myśli a już się denerwuje na cały świat. Czyżby Kinia spędziła noc z Przemysławem :serce: Szkoda ,że nie pokazali więcej szczegółów!
Emilka is back! Cudownie mam nadzieje ,że teraz znajdzie sobie przystojnego, dobrego mężczyzne na jakiego zasługuje!
A samobójstwo Moniki było bardzo fanym wydarzeniem, szkoda tylko ,że Monika już nie żyje, mogłaby jeszcze wrócić i mieszać bo potrafi to robić a tak już nigdy Monika z nikim nie zajdzie w ciąże i z nikim nie będzie romansować, brak mi jej :(
Nobody does it better
Awatar użytkownika
dominik

Mi też jej brak. Wkońcu coś wniosła do serialu. Tańka też jest fajna. Ta aktorka ma taką wschodnią i prostytucyjną figurę. W SŻ także grała prostytutkę i także ze wschodu.
Awatar użytkownika
Kamil

Post autor: Kamil »

S P O I L E R
Monika 'wróci'. Podobno ma pojawić się jej siostra bliźniaczka, grana przez tą samą aktorkę ;)
S P O I L E R
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kamil pisze:S P O I L E R
Monika 'wróci'. Podobno ma pojawić się jej siostra bliźniaczka, grana przez tą samą aktorkę ;)
S P O I L E R
Też gdzieś o tym słyszałam.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Istna Moda na sukces!
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
dominik

Dokładnie! Też o tym słyszałem.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Mnie już strasznie nudzi ta zaginiona Marysia. Kiedy oni ją wreszcie znajdą? ::plask wczolo: Coś mi się wydaje że u tej Tatiany to długo posiedzi ::kwasny::
Awatar użytkownika
dominik

Ale muszę przyznać, że ta Tatina (Tańka) jest bardzo fajna i sam raz dla Marysi jako przyjaciółka.

[ Dodano: 2007-06-04, 17:27 ]
Przepraszam Tatiana miało być...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Dzisiaj śmieszną fryzurę miał Zbyszek, Marysia już troszkę przynudzała, a Tatiana jest spoko :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Tatiana jest wspaniała :serce: Kocham ten jej akcent! Oby została w serialu na dłużej chociaż znając serial to tylko na czas kiedy Majka będzie przebywać bez Pawełka.
Zbyszko wydaje się jakiś taki namolny i robi z siebie wielkiego właściciela... Pierwsze wrażenie marne ale za to wstawił się za Tatianą.
Marek i Teresa razem :serce: Tych dwoje to się kocha, rozstaje, zdradza, kocha, zdradza, rozstaje... Taki krąg ale i tak wspaniali są.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tatiana jest super :serce:
Wkurza mnie natomiast Marek, jak zaczął panoszyć się w szpitalu-o wszystko się czepiał-najgorzej o te karty wprowadzone przez Bartka ::ysz::
ODPOWIEDZ