Herosi (Heroes)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Myślę, że odcinki były znacznie lepsze niż tydzień temu :D
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Im dalej w las tym cenniejsze drzewa, czy jakoś tak :wink:
Hirołsi to nie hit na miarę LOSTów, ale naprawdę niezły serial sf/akcji :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Abec pisze:On się nazywa Peter Petrelli ;) Co ciekawe, dwaj bracia mieli pierowotnie być ojcem i synem ;)
::ysz:: jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić. [shadow=red]Co do ich ojca to w następnych odcinkach będzie trochę więcej na temat jego stosunkówz synami min to że zamierzali go zniszczyć. [/shadow]
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A dlaczego nikt mi nie mówił że w tym serialu jest Jack Coleman czyli Steven nr 2 z "Dynastii"?! ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:A dlaczego nikt mi nie mówił że w tym serialu jest Jack Coleman czyli Steven nr 2 z "Dynastii"?! ::chytry::
Bo lepszy był Al Corley, czyli pierwszy Steven. ::chytry::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No tak, ale dobrze wiedzieć że Jack tam jest i przypomnieć ludziom że to on czyli Steven nr2 :twisted: A w związku z tym przypomnieć "Dynastię" ::jezyk:: Właśnie B@r może przywołasz temat o "Dynastii"? Przestałes komentowac oglądane ściągnięte odcinki serii 2 ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

Post autor: Goku »

Wczorajszy drugi odicnek był świetny!!! Pierwszy był dosyć nudny...

Świetna scena rozmowy Niki ze swoim alter ego. :: bow :: :: bow :: :: bow ::

Ojciec Claire to jakiś psych ::ke:: Po co mu wiadomości o wszystkich Herosach?? ::ke:: ::plask wczolo:

D.L. to debil ::kwasny:: ::plask wczolo: Dobrze, że alter ego Niki strzeliło mu tą walizą w ryj!!! :: bow ::

Współczuję Matt'owi... Ja bym chyba zwariował gdybym słyszał myśli wszystkim dookoła...

Hiro był śmieszny gdy się dowiedział o tym mieczu ::loll::.

Mam nadzieję, że Peter i Isaac w jakiś sposób uratują Claire.
Awatar użytkownika
katarzynka

Ha! wiedziałam że ta panienka-sąsiadka to nic dobrego ::krzyw:: I proszę - agentka jedna, phi!

Czy ja dobrze widziałam że DL włożył dłoń w Niki ::chytry:: Czary jakie czy co :P
Abec

Post autor: Abec »

Za tydzień tylko jeden odcinek. A potem wszystko wraca do normy ;)
Awatar użytkownika
Julita

Post autor: Julita »

Ej, mam nadzieję, że Niki nie umrze, to moja faworytka :D. Ojciec Clarie i ta młoda coś kombinują, myślę, że chcą sprowadzić w jedno miejsce wszystkich Herosów. No bo gdyby połączyli siły, to może... dobra, nie będę spoilerować, skoro i tak dobrze nie wiem co będzie :D. Już nie mogę się doczekać rozwoju akcji.
Zauważyliście, że wielu z nich już się spotyka...?
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

No spotyka, ale mało póki co z tego wynika ::krzyw:: Myślałem, że serial będzie ciekawszy (zwłaszcza po tym, jak Ci, co oglądali go wcześniej zachwalali), ale oglądam, jak już zacząłem. Chyba nawet nieco lepszy niż 4400 (z naciskiem na nieco).
I również lubię najbardziej Niki i z pewnością nie umrze 8) Coś czuje, że rozwiązanie tej całej zagadki krąży gdzieś wokół domu Claire :idea:
Aaa i te napisy przy Japończykach tak dziwnie skaczą po ekranie ::ysz:: :?
Awatar użytkownika
katarzynka

Oleg pisze:Aaa i te napisy przy Japończykach tak dziwnie skaczą po ekranie ::ysz:: :?
Może a'la dymki komiksu :?: Mam tak, że dociera do mnie polskie tłumaczenie, ale MUSZĘ przeczytać oryginał bo nie można być nigdy pewnym :wink:

[ Dodano: 2007-06-08, 00:03 ]
Dziś tylko jeden odcinek ale za to ile ciekawostek :D Liczba Hirołsów nam się powiększa ::rad:: :arrow: mamy całą hirołsową rodzinkę :zeby:
Goku

Micah też ma moc :shock: LOL!!!

Niech Jessica zabije tego D.L.a zanim ja się wkurzę i to zrobię!!! :evil: :evil: :evil: Po jaką cholerę Hiro go ratował?? :evil: :evil: :evil:

Fajna była reakcja brata Claire, kiedy obejrzał tą kasetę i wbił jej tą zszywkę :mrgreen: "Moja siostra jest mutantem" ::loll::
Primok

Post autor: Primok »

Oleg pisze:No spotyka, ale mało póki co z tego wynika ::krzyw:: Myślałem, że serial będzie ciekawszy (zwłaszcza po tym, jak Ci, co oglądali go wcześniej zachwalali), ale oglądam, jak już zacząłem. Chyba nawet nieco lepszy niż 4400 (z naciskiem na nieco).

Mam podobne odczucia - też mnie nie zachwycił, ale oglądam. Przy czym dla mnie jest nieco słabszy od 4400 mimo, że umiejętności głównych bohaterów są dużo bardziej ciekawe niż tych w 4400. Ale to dopiero kilka odcinków - liczę, że będzie lepiej :wink: .
Goku

Primok pisze:
Oleg pisze:No spotyka, ale mało póki co z tego wynika ::krzyw:: Myślałem, że serial będzie ciekawszy (zwłaszcza po tym, jak Ci, co oglądali go wcześniej zachwalali), ale oglądam, jak już zacząłem. Chyba nawet nieco lepszy niż 4400 (z naciskiem na nieco).

Mam podobne odczucia - też mnie nie zachwycił, ale oglądam. Przy czym dla mnie jest nieco słabszy od 4400 mimo, że umiejętności głównych bohaterów są dużo bardziej ciekawe niż tych w 4400. Ale to dopiero kilka odcinków - liczę, że będzie lepiej :wink: .
Ja też muszę z żalem stwierdzić, że 4400 bardziej mi sie podoba... W Heroesach interesują mnie jedynie wątki Niki, Claire i Hiro. No i jeszcze w mniejszym stopniu braci Petrelli... Te wszystkie Izaaki, Mohindery, Matty i.t.p. mnie wkurzają...
ODPOWIEDZ