Pierwsza miłość
Jeszcze chciałbym się odnieśc do skoku z Moniką , ktory dla mnie był totalną porażką
[shadow=black]Chyba dzień wcześniej obejżałe Heroes (jeden z finałowym odcinków)i tam Claire również skakała z wieżowca .I cały jej upadek był pokazany jak "rozprysła " się na Zemii , natomiast w PM nie było pokazane nic , tylko krzyki gapiów.Chociaż w sumie czego mogłem oczekiwać po polskim serialu , chociaż i tak PM jest niezła w porównaniu do innych [/shadow]
[shadow=black]Chyba dzień wcześniej obejżałe Heroes (jeden z finałowym odcinków)i tam Claire również skakała z wieżowca .I cały jej upadek był pokazany jak "rozprysła " się na Zemii , natomiast w PM nie było pokazane nic , tylko krzyki gapiów.Chociaż w sumie czego mogłem oczekiwać po polskim serialu , chociaż i tak PM jest niezła w porównaniu do innych [/shadow]
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Marek Forrester
- Marek Forrester
W zapowidzi było ,że Mariusz będzie zazdrosny o Klaudię i... czyżby wyzwał na pojedynek tego osiłka?
Akurat wątki Mariusza i Klaudi nie są jakoś wybitnie zadowalające ale można się pośmiać. Ciekawe czy oboje wyjadą na te wakacje... Może wtedy w końcu dojdzie do ich pierwszego razu...
Nobody does it better
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Aby młode pokolenie było w serialu i młode pokolenie oglądało bo w końcu to głównie dla młodego pokolenia serial ale niestety wątki Mariusza i Klaudi nie są zachwycające.
Dzisiaj poród Zosi był śmieszny... Cisza a ona nagla krzykneła z bólu... Artur myślał ,że zaczeło się na co Zosia mówi ,że to ćwiczenia
Ale oni fajnie razem wyglądają i te drapieżne charaktery!
Dzisiaj poród Zosi był śmieszny... Cisza a ona nagla krzykneła z bólu... Artur myślał ,że zaczeło się na co Zosia mówi ,że to ćwiczenia
Ale oni fajnie razem wyglądają i te drapieżne charaktery!
Nobody does it better
Dla mnie scena z Zosią i Arturem była beznadziejna. Bezsensu, że go prosiła, żeby przy niej był. A kto on niby teraz dla niej?A potem jeszcze na niego wrzeszczała i miała pretensje o byle co, jak już się biedak zdecydował. Wkurzająca postac ta Zosia. Wcześniej też mnie denerwowała.
Majka i Paweł za to strasznie mnie nudzą.
Majka i Paweł za to strasznie mnie nudzą.
La vita e bella!