Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
-
Ryan Lavery
-
Dawidek
- Administrator
Ta "Mgła" jak ja nazywacie rzeczywiście rzuca się w oczy. Teraz chyba trzeba się do niej przyzwyczaić, choć ja jestem trochę sceptyczny. Bo zdjęcia nie są tak wyraźne, jak poprzednio. Ale z drugiej strony, stronka nabrała takiego dosyć oryginalnego wyrazu i to może przyciągnąć nowych czytelników. Tylko, żeby tej mgły nie było w samym tekście, bo nie będzie dało się tego czytać, co jest napisane.
Reklamy rzeczywiście są coraz bardziej denerwujące. Mam nadzieję, że Oleg chociaż na nich zarabia.
W sumie zmiany oceniam na czwórkę. Dobrze, że jakieś są.
Reklamy rzeczywiście są coraz bardziej denerwujące. Mam nadzieję, że Oleg chociaż na nich zarabia.
W sumie zmiany oceniam na czwórkę. Dobrze, że jakieś są.
- Adex-fan Brooke
W logo powinna być czołowa czwórka z Bellem -ich nowa fotka jakaś 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A mi się bardzo podoba i uważam, że jest o niebo lepiej. Oleg, gratuluję zmian 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
-
Martin Rode
Ja mogę w miarę możliwości potłumaczyć coś o postaciach. A te wywiady, kt.ore tłumaczyłem, możesz Oleg dodać do działu aktorzy.
Chciałem też tłumaczyć spoilery, ale nie wiem czy dam radę. Mamy 2 odcinki dziennie i musiałbym teoche czasu nad tym spędzać. A teraz jest sesja więc z czasem krucho. Zobacze jak to będzie w wakacje. Nie chcę nic obiecywać, ale spróbuję.
Chciałem też tłumaczyć spoilery, ale nie wiem czy dam radę. Mamy 2 odcinki dziennie i musiałbym teoche czasu nad tym spędzać. A teraz jest sesja więc z czasem krucho. Zobacze jak to będzie w wakacje. Nie chcę nic obiecywać, ale spróbuję.
Oleg strona główna poprostu bomba
A najlepsze jest to zdjęcie Brooke i Deacona

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl