Programy rozrywkowe
Ja oglądałam "Dwa Światy"
Rzeczywiście były bardzo fajne
Pamiętam jak im kiedyś ogień zgasł i jaka akcja była. W końcu pozwolono MacGywerowi (takiemu starszemu kolesiowi który znał sie po prostu na wszystkim) by przebiegł z domku z luksusem do tego dla tyrających osób, żeby im pomógł 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- katarzynka
dominik pisze:"Dwa światy" były extra. Mogliby zrobić kolejną edycję. Pamiętam ten mostek i to jeziorko. Strasznie mi sie to podobało.
Ten mostek i to jeziorko można było zobaczyć też podczas Gladiatorów, Amazonek, Łysych i Blondynek (tytuł wszechczasów
Teren był mocno eksploatowany
PS. Żeby nie było, nie oglądałam tego wszystkiego
Już dzisiaj wystąpi Agnieszka Włodarczyk na Top Trendy .Nie przegapić .Drugi wystep specjalny da Doda
na otwarcie .Więc trzeba usiąśc w fotelu już o 20.00.
A z Top 10 , to ja czekam na Marylkę Rodowicz i Marię Peszek .Skoro będzie Peszkowa i Myslovitz to może wspólnie zaśpiewają W deszczu malutkich żółtych kwiatów jak na płycie.
I chciałbym jeszcze aby Marylka zaśpiewała w duecie ze Sławkiem Uniatowski Będzie to co musi być.
A z Top 10 , to ja czekam na Marylkę Rodowicz i Marię Peszek .Skoro będzie Peszkowa i Myslovitz to może wspólnie zaśpiewają W deszczu malutkich żółtych kwiatów jak na płycie.
I chciałbym jeszcze aby Marylka zaśpiewała w duecie ze Sławkiem Uniatowski Będzie to co musi być.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Adex-fan Brooke
Ja w 1 Manueli i trochę Grześkowi, w 2 Agnieszce i Irkowi a w 3 trochę Łukaszowi, trochę Jurkowi, potem temu co wygrał, chociaż nie wiem już sam, może mi sie pokręciło. Znacie jakąś literaturę dobrą o reality show lub jakieś ciekawe artykuły w necie? Please zapodajcie linkami przyda mi się na studia.
Na nową edycję może tylko lekko zerknę z ciekawości, ale to program mało mądry aby nie mówić gorzej więc będzie trzeba starać się aby sie nie wciągnać
[ Dodano: 2007-06-08, 18:27 ]
Zołza mnie denerwowała, nie strasz Martin że taki jesteś
Na nową edycję może tylko lekko zerknę z ciekawości, ale to program mało mądry aby nie mówić gorzej więc będzie trzeba starać się aby sie nie wciągnać
[ Dodano: 2007-06-08, 18:27 ]
Zołza mnie denerwowała, nie strasz Martin że taki jesteś
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Twoje porównania są na poziomie dziecka z przedszkolaGoku pisze:No i śpiewa prawie, że kościelną xP... A z tym nagłośnieniem to słychać tak jakby śpiewała to na serio w kościele xD... A fryzurę ma jak jakaś stara baba... Mocherowego beretu jej tylko brakuje xP
Swoją drogą, nie miałbym nic przeciwko, gdyby wszystkie babcie wyglądały tak jak Agnieszka
-
Dawidek
- Administrator
Abec, dziękuję za linka. Skorzystam z niego, kiedy z mojego kompa wydobędzie się jakikolwiek dźwięk.
Martin, nie strasz nas tym, że masz taki charakter. Bo ja podejrzewam, że jest odwrotnie, niż piszesz.
Zastanawiam się, czy BB osiągnie sukces na TV4. Moim zdaniem większe szanse miałaby na TVN, która ma wieksze i lepsze doświadczenia z tego typu produkcjami. Polsatowskie reality shows według mnie wypadały gorzej. TVN stara się o jakość swoich programów, u konkurencji bywa z tym róźnie. Zobaczymy, co z tego będzie. Można spodziewać się, że słupki oglądalności TV4 nieco podskoczą. Będzie to taki powrót do starych czasów w nowym wydaniu.
Martin, nie strasz nas tym, że masz taki charakter. Bo ja podejrzewam, że jest odwrotnie, niż piszesz.
Zastanawiam się, czy BB osiągnie sukces na TV4. Moim zdaniem większe szanse miałaby na TVN, która ma wieksze i lepsze doświadczenia z tego typu produkcjami. Polsatowskie reality shows według mnie wypadały gorzej. TVN stara się o jakość swoich programów, u konkurencji bywa z tym róźnie. Zobaczymy, co z tego będzie. Można spodziewać się, że słupki oglądalności TV4 nieco podskoczą. Będzie to taki powrót do starych czasów w nowym wydaniu.
Oficjalne newsy o reality show
W TVP2 od września będzie Dancing on ice Taniec na lodzie , na podobnych zasach , które obowiązują w TzG
Pierwsze 3 gwiazdy , które podpisały kontrakt do Jak Oni Śpiewają to
jacek Poniedziałek (Magda M. / M jak Miłość)

Piotr Skarga (Mamuśki ,kiedyś Pensjonat pod Różą)

Joanna Liszowska (Na dobre i na złe)

I to jest przykład dlaczego nie warto czytac pudelka
Goku 
W TVP2 od września będzie Dancing on ice Taniec na lodzie , na podobnych zasach , które obowiązują w TzG
Pierwsze 3 gwiazdy , które podpisały kontrakt do Jak Oni Śpiewają to
jacek Poniedziałek (Magda M. / M jak Miłość)

Piotr Skarga (Mamuśki ,kiedyś Pensjonat pod Różą)

Joanna Liszowska (Na dobre i na złe)

I to jest przykład dlaczego nie warto czytac pudelka
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie