Kristen i Tony

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A ja bym bardzo chciała by byli razem i by głupia Sofia nie wchodziła im w drogę =)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Jak już pisałem, sądzę, że to Sofia uważa, że jest jedyną partnerką Tony'ego. A sam Antonio może uważa inaczej i sądzi, że ona jest jego partnerką, ale tylko w interesach. Nie znamy jego deklaracji uczuciowych do tej dziewczyny.
Kristem nie miała faceta i poddała się emocjom. Widać było, że potrzebuje kogoś u swego boku. Zgadzam się jednak, że to się dzieje zbyt szybko. Kristen - taka ostroźna dziewczyna, gubi gdzieś swój instynky samozachowawczy. Być może coś między nimi zaiskrzyło.
Na dzień dzisiejszy kibicuję tej sympatycznej parze. Zapowiada się ciekawie.
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Ja też kibicuję tej parze, ale nie mogę oprzeć się wrażeniu, że Tony miał dziwny wyraz twarzy, gdy Kristen spytała go o jego stosunki z Sofią... Nie wiem, czy coś się za tym nie kryje... :zmiesz::
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Jak na razie naciągany, odrealniony wątek i tyle. A jak Tony się bierze za całowanie na pierwszym spotkaniu, to pewnie jakiś podrywacz i kobieciarz. Kristen też "trudności w nawiązywaniu kontaktów z mężczyznami" nie wykazała :D :D
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A skąd wiadomo, że na całowaniu się skończyło? Kristen podobno została u niego do "wczesnych godzin rannych".
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Piękna para ;). Uważam że powinni byc razem :D.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

I chwała Bellowi za to że nie musieliśmy oglądać setek nudnych scen w których Kristen i Tony powoli by się w sobie zakochiwali. A tak to od razu zapowiadają sie fajne sceny w Las Olas! :D
Primok

Post autor: Primok »

Pasują do siebie i ładnie wyglądają razem - szczególnie jak Kristen ma spięte włosy, ale na razie wątki z nimi nudne i naciągane :ziewam: .
Trudno też mi powiedzieć która Kristen była lepsza - obie mają coś w sobie, ale gdyby była nadal ta sama aktorka co wcześniej to nie mógłbym się przyzwyczaić do tej pary, bo wolałbym ją widzieć z Clarkiem :wink: .
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Miło się patrzy jak ta para się do siebie uśmiecha i swobodnie się ze sobą czuje :D Widać że coś zaiskrzyło. Toni wzbudza sympatię we mnie, pewnie dlatego że jest przystojny i jak na razie okazuje się być gentlemanem :D
Awatar użytkownika
bzl

Post autor: bzl »

Faktycznie, pasują do siebie tylko pytanie na jak długo? Tony wg mnie sprawia wrażenie gościa, który szybko się zakochuje i jeszcze szybciej odkochuje. Z Kristen może się wydawać, że będzie inaczej, ale... jestem niemal pewien, że znajdzie sobie jeszcze inną :P w końcu to jest MNS ;)

Może Brooke? :mrgreen: haha ;)
Abec

Post autor: Abec »

Pasmiętaj, że Kristen nie jest jakaś superatrakcyjna, no i jest starsza od niego. Może to więc prawdziwa miłość ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Nie chce za duzo spoilerowac, wiec nie bede sie rozwodzic, ale powiem tylko ze to byla jedna z moich ulubionych par w serialu. Nie zebym ich tam jakos specjalnie uwielbiala ani nic, ale podobaly mi sie ich sceny i ich watek :)
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Abec pisze:Pasmiętaj, że Kristen nie jest jakaś superatrakcyjna, no i jest starsza od niego. Może to więc prawdziwa miłość ;)

Superatrakcyjna może nie jest, ale ładna i zgrabna, a to na pewno ma wpływ na uczucia Toniego ::krzyw:: Mówisz że jest starsza? A o ile?
Abec

Post autor: Abec »

Aktorka dwa lata, postać pewnie podobnie ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Abec pisze:Aktorka dwa lata, postać pewnie podobnie ;)
Eee tam, to zadna roznica :D
ODPOWIEDZ