Magda M.
Wiedziałam, że tak się skończy. W końcu każda bajka ma happy end
Choć muszę się przyznać, że zadrżałam przez moment o Piotra, czy spadł czy nie. Ładne zakończenie. Żałuję tylko, że Agata z Rafałem jest a nie z Bartkiem. Szkoda, że to już koniec. Teraz czekam na film pełnometrażowy o Magdzie 
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
- Adex-fan Brooke
Podobno wisiał u kogoś plakat Madonny w ostatnim odcinku? Fajny ten serial był co do podkładów muzycznych.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Szkoda, że własnie tak się Magda M. zakończyłaLizzy pisze:Głupie to zakończenie...Tak jakby chcieli jak najszybciej skończyc ten odcinek. Przez moment myślałam że Piotr spadł...Na szczęście wszystko jest ok. A ogólnie?Jakiś taki nudny ten ostatni odcinek. No ale szkoda że to koniec Magdy...
- kimberly1990
Chcecie sobie przypomnieć początki historii Magdy Miłowicz? Oglądajcie TVN Style!
1 września o 14:45 TVN wyemituje ostatni, 55. odcinek "Magdy M.", którego powtórkę obejrzymy jeszcze w czwartek, 6 września, o godz. 12:05. A już od 7 września "Magda M." zagości na antenie TVN Style. I to na dłuższy czas, obejrzymy bowiem wszystkie odcinki serialu! Każdy odcinek będzie emitowany dwukrotnie – w piątek o 19:30 oraz w niedzielę o 17:00. Zapraszamy!
Źródło: http://magdam.onet.pl/
1 września o 14:45 TVN wyemituje ostatni, 55. odcinek "Magdy M.", którego powtórkę obejrzymy jeszcze w czwartek, 6 września, o godz. 12:05. A już od 7 września "Magda M." zagości na antenie TVN Style. I to na dłuższy czas, obejrzymy bowiem wszystkie odcinki serialu! Każdy odcinek będzie emitowany dwukrotnie – w piątek o 19:30 oraz w niedzielę o 17:00. Zapraszamy!
Źródło: http://magdam.onet.pl/
- Marek Forrester
Powstanie rosyjska wersja "Magdy M.". Grupa TVN podpisała porozumienie z Sony Pictures Television International. Podpisanie tej umowy umożliwi nakręcenie serialu przez Rosję a także inne byłe republiki radzieckie.
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... -m,1170033
To chyba drugi po "M jak miłość" polski serial wykupiony przez inny kraj. I to znowu przez Rosję.
http://film.interia.pl/telewizja/serial ... -m,1170033
To chyba drugi po "M jak miłość" polski serial wykupiony przez inny kraj. I to znowu przez Rosję.
- Marek Forrester
W nagłym przypływie nostalgii powtórzyłem sobie na playerze po ponad dekadzie 1. sezon "Magdy M.".
Serial już dość mocno się zestarzał, zdjęcia w porównaniu do późniejszych produkcji TVNu wyglądają źle, a Warszawa w serialu w porównaniu do dzisiejszej wygląda po prostu brzydko, podejście do wielu spraw również już nieaktualne (choć bardzo szanuję ten serial za postać Sebastiana, który do dziś pozostaje jednym z najlepiej rozwiniętych gejów w polskich serialach, co w sumie nie napawa optymizmem), kobiety rzadko rozmawiają tu ze sobą o czymś innym niż o facetach, a zarówno teoretycznie niezależna Magda, jak i wyzwolona Agata tak naprawdę marzą tylko o związku. Niemniej serial wciąż ogląda się dość przyjemnie, choć główna bohaterka wkurzała mnie niemiłosiernie, znacznie bardziej niż gdy oglądałem serial za pierwszym razem, będąc dzieciakiem w podstawówce. 
Ostatnio zmieniony 2020-03-14, 03:08 przez Goku, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedawno na TVN Fabuła była powtórka pierwszej serii "Magdy M." Ostatnio jest tam dużo więcej powtórek z ogólnego TVN. Pamiętam czasy, kiedy wraz z siostra zasiadaliśmy w każdy wtorek/środę/niedzielę o 21:30 by obejrzeć to pasmo serialowe.
Ostatnio zmieniony 2020-03-14, 23:22 przez Marcin1, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Magda M.
Szukam zapisów opowiadania fanowskiego z bloga magda-piotr-co-dalej-z-ta-miloscia.blog.onet.pl .
Onet zamknął blog, autorka teoretycznie przeniosła go na blogspot, ale nie opublikowała tam wszystkich części opowiadania... Czy ktoś ma może zapisane te opowiadania lub wie jak mogę je odnaleźć? Ewentualnie jak skontaktować się z autorką, bo na podany mail nie odpowiada... Bardzo mi zależy szczególnie na częściach od 523 w górę.
Onet zamknął blog, autorka teoretycznie przeniosła go na blogspot, ale nie opublikowała tam wszystkich części opowiadania... Czy ktoś ma może zapisane te opowiadania lub wie jak mogę je odnaleźć? Ewentualnie jak skontaktować się z autorką, bo na podany mail nie odpowiada... Bardzo mi zależy szczególnie na częściach od 523 w górę.