Plebiscyty i konkursy
B@r jest zwolennikiem biblijnej maksymy "ostatni będę pierwszymi" 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Tak to jest, nie głosować, a potem żałować. Jestem zdziwiona, ale i ucieszona, że Erica nie było w nominacjach. Bardzo żałuję Kristen, Felicii i Taylor. Caroline była fajna, ale mdła
.
Mam nadzieję, że nie przegapię już żadnego głosowania. Dlatego właśnie chodzę na wybory, bo mam prawo się powściekać, tu nie - moja wina
Mam nadzieję, że nie przegapię już żadnego głosowania. Dlatego właśnie chodzę na wybory, bo mam prawo się powściekać, tu nie - moja wina
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- ***AmBeR94***
-
Ambrossia Moore
[Onyks- najbardziej okropne jest to, że nie zrozumiałeś reguł
A gdybyś oddał głos na Kim to wtedy przeszłaby, więc pretensje możesz mieć tylko i wyłącznie do siebie...
Wiem, ale się nie martwię. W końcu i tak nie miałaby większych szans. Amber,Brooke,Bridget. Teraz nawet trochę się z tego cieszę. w końcu, gdy ktoś zajrzy będzie myślał, że Kim poprostu nie liczyła się itd.Niestety na tym forum większość forum stoi przeciwko niej i zajęłaby ostatnie miejsce{mniej niż 30%poparcia w ostatniej sondzie i 2 głosy} Wiem, że moja pomyłka to przeznaczenie.
Wiem, ale się nie martwię. W końcu i tak nie miałaby większych szans. Amber,Brooke,Bridget. Teraz nawet trochę się z tego cieszę. w końcu, gdy ktoś zajrzy będzie myślał, że Kim poprostu nie liczyła się itd.Niestety na tym forum większość forum stoi przeciwko niej i zajęłaby ostatnie miejsce{mniej niż 30%poparcia w ostatniej sondzie i 2 głosy} Wiem, że moja pomyłka to przeznaczenie.
Tylko Oleg proszę o przectawienie regulaminu konkursu ( od początku do końca ) przed rozpoczęciem tego przedsięwzięcia

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- ***AmBeR94***
Prtezentacja
Mi się ta prezentacja nie chce właczyć!!!Kto pomoze???
"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
-
Ambrossia Moore
Re: Prtezentacja
Daj ,, Pokaz slajdów'' i tyle.***AmBeR94*** pisze:Mi się ta prezentacja nie chce właczyć!!!Kto pomoze???
- ***AmBeR94***
Prezentacja
Ale gdzie?Ta prezentacja jest na tej stronie co link zostal podany?
-
Ambrossia Moore
Re: Prezentacja
Niee. Musisz najpierw ściągnąć.***AmBeR94*** pisze:Ale gdzie?Ta prezentacja jest na tej stronie co link zostal podany?
- ***AmBeR94***
Kto przeszedł???
A tak w ogóle,to kto przeszedł dalej???Proszę,powiedzcie!!!
[ Dodano: 2007-06-11, 19:56 ]
Kurnik,w ogóle o tym nie pomyslałam,tylko prezentacje szukac na giwałt...dzięki
[ Dodano: 2007-06-11, 19:56 ]
Kurnik,w ogóle o tym nie pomyslałam,tylko prezentacje szukac na giwałt...dzięki