Herosi (Heroes)
- ***AmBeR94***
HeHe
A ja bardzo lubie "Herosów",ale jednak..."Moda na sukces" jest THE BEST!!!!!!!Wymiata!!!!

"MoDa Na $uKcE$"RuLeZ!!!!!!
Re: HeHe
A może byś napisała coś więcej?? Szkoda, że jeszcze nie piszesz w każdym temacie "Deacon RLZ"... Myślałaś, że sobie wstawisz Deaconika - Kondonika na avatar i wystarczy?? Odpowiedź brzmi NIE!!! Nie wystarczy... Sorki za Off-Top, ale powoli zaczynam tu nie wytrzymywać przez tych nowych...***AmBeR94*** pisze:A ja bardzo lubie "Herosów",ale jednak..."Moda na sukces" jest THE BEST!!!!!!!Wymiata!!!!![]()
![]()
A tak w ogóle, to w tym tygodniu już będą normalnie 2 odcinki??
Tak, w przyszłym też.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- ***AmBeR94***
Re: HeHe
Nie rozumiem?????Goku pisze:A może byś napisała coś więcej?? Szkoda, że jeszcze nie piszesz w każdym temacie "Deacon RLZ"... Myślałaś, że sobie wstawisz Deaconika - Kondonika na avatar i wystarczy?? Odpowiedź brzmi NIE!!! Nie wystarczy... Sorki za Off-Top, ale powoli zaczynam tu nie wytrzymywać przez tych nowych...***AmBeR94*** pisze:A ja bardzo lubie "Herosów",ale jednak..."Moda na sukces" jest THE BEST!!!!!!!Wymiata!!!!![]()
![]()
A tak w ogóle, to w tym tygodniu już będą normalnie 2 odcinki??
Cóż, może odejmę się próby wyjaśnienia. Otóż liczymy, że Twoje komentarze będą ciut głębsze i mierzone nie liością wykrzykników, bądź cudzym cytatem z dodatkiem "rzeczywiście", "a to dobre", "zgadzam się, masz rację" itp.
Może potrafiłabyś napisać komentarz, który coś wnosi do tematu. Postaraj się. 12 lat zobowiązuje.
Może potrafiłabyś napisać komentarz, który coś wnosi do tematu. Postaraj się. 12 lat zobowiązuje.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- ***AmBeR94***
Ale mi chodziło nie o to,a o"Szkoda, że jeszcze nie piszesz w każdym temacie "Deacon RLZ"... Myślałaś, że sobie wstawisz Deaconika - Kondonika na avatar i wystarczy?? Odpowiedź brzmi NIE!!! Nie wystarczy... Sorki za Off-Top, ale powoli zaczynam tu nie wytrzymywać przez tych nowych... "-nie rozumiem o co w tym chodzi!!!Szogunka pisze:Cóż, może odejmę się próby wyjaśnienia. Otóż liczymy, że Twoje komentarze będą ciut głębsze i mierzone nie liością wykrzykników, bądź cudzym cytatem z dodatkiem "rzeczywiście", "a to dobre", "zgadzam się, masz rację" itp.
Chodziło, mi o to, że udało ci się wstawić avek(czego też na początku nie umiałaś i się tak awanturowałaś), a teraz wypisujesz w każdym temacie po jednym - góra dwóch zdaniach***AmBeR94*** pisze:Ale mi chodziło nie o to,a o"Szkoda, że jeszcze nie piszesz w każdym temacie "Deacon RLZ"... Myślałaś, że sobie wstawisz Deaconika - Kondonika na avatar i wystarczy?? Odpowiedź brzmi NIE!!! Nie wystarczy... Sorki za Off-Top, ale powoli zaczynam tu nie wytrzymywać przez tych nowych... "-nie rozumiem o co w tym chodzi!!!Szogunka pisze:Cóż, może odejmę się próby wyjaśnienia. Otóż liczymy, że Twoje komentarze będą ciut głębsze i mierzone nie liością wykrzykników, bądź cudzym cytatem z dodatkiem "rzeczywiście", "a to dobre", "zgadzam się, masz rację" itp.
Może potrafiłabyś napisać komentarz, który coś wnosi do tematu. Postaraj się. 12 lat zobowiązuje.![]()
![]()
- katarzynka
A ja dziś nie oglądałam Hirołsów ale... zostawiłam mamę na posterunku i mi opowiedziała
Fajnie jest mieć taką mamę
Choć szczerze mówiąc niezłym wysiłkiem woli udało mi się dowiedzieć że teraz Niki jest 'wewnątrz' a Jessica 'na zewnątrz' czyli że niezła jatka się szykuje
Noi najważniejsze - że z Claire wszystko ok 
Normalnie doszłam do wniosku, że Hiro jest jakiś dziwny. Dorosły facet a nie dość, że zachowuje się jak dziecko, to jeszcze wzoruje się na komiksach... ale taka chyba już natura Japończyka, nie?
Ja najbardziej lubię Nikki (niecierpię Jessici, po co ona chce zabić tego biednego murzynka, on jest cudny! Nie mogą dojść do porozumienia? Takie błędne koło. Ona do niego się przekonuje, on się dowiaduje, że to ona go wrobiła, potem on dowiaduje się, że jest niewinna, za wszystkim stoi Jessica, a ona tymczasem planuje go zabić. Nie chcę, żeby zginął!).
No i lubię jeszcze Isaaca, jest super, tylko niech go przestaną faszerować tymi prochami. No i Mohinder, ale on nie jest specjalny
.
Ale reszta też jest fajna.
Mam pytanko. Doszłam do wniosku, że Sylar chce skasować wszystkich anormalnych (może sądzi, że tak trzeba, może nie jest sadystycznym mordercą?), a Bennet chce ich wszystkich złożyć w kupę (znaczy, żeby się spotkali), bo razem mogliby pokonać niezniszczalnego Sylara, dobrze główkuję?
Zdziwiło mnie, że niezniszczalny Sylar dał się uśpić zwykłej dziewczynie (tzn, też anormalnej ;P). Dziwne...
Ja najbardziej lubię Nikki (niecierpię Jessici, po co ona chce zabić tego biednego murzynka, on jest cudny! Nie mogą dojść do porozumienia? Takie błędne koło. Ona do niego się przekonuje, on się dowiaduje, że to ona go wrobiła, potem on dowiaduje się, że jest niewinna, za wszystkim stoi Jessica, a ona tymczasem planuje go zabić. Nie chcę, żeby zginął!).
No i lubię jeszcze Isaaca, jest super, tylko niech go przestaną faszerować tymi prochami. No i Mohinder, ale on nie jest specjalny
Ale reszta też jest fajna.
Mam pytanko. Doszłam do wniosku, że Sylar chce skasować wszystkich anormalnych (może sądzi, że tak trzeba, może nie jest sadystycznym mordercą?), a Bennet chce ich wszystkich złożyć w kupę (znaczy, żeby się spotkali), bo razem mogliby pokonać niezniszczalnego Sylara, dobrze główkuję?
Zdziwiło mnie, że niezniszczalny Sylar dał się uśpić zwykłej dziewczynie (tzn, też anormalnej ;P). Dziwne...
People are so ungrateful to be alive
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
I'm sick of those who don't appreciate their blessings
But knowledge of nearly death changes everything
Knowledge of incoming end provide people to act
It lays in mount of complexity od human nature...
Nie oglądałem pierwszych odcinków. Serial jest przedni, jestem fanem 
Mam kilka pytań:
dlaczego Blondi chce zabić Murzynka? Poza tym to w lusterku samochodu chyba jej drugie 'ja' kiwało głową ^^
kto to był ten Olbrzym w dżokejce? Ten, który zaatakował Claire i zabij jej wredną koleżaneczkę, a potem spadł z Peterem
Mam kilka pytań:
Niki(a raczej jej alter ego - Jessica) chce zabić D.L.a bo ten debil zabrał ich syna...Kamil pisze:Nie oglądałem pierwszych odcinków. Serial jest przedni, jestem fanem
Mam kilka pytań:
dlaczego Blondi chce zabić Murzynka? Poza tym to w lusterku samochodu chyba jej drugie 'ja' kiwało głową ^^
kto to był ten Olbrzym w dżokejce? Ten, który zaatakował Claire i zabij jej wredną koleżaneczkę, a potem spadł z Peterem
To był Sylar - szukany przez policję seryjny morderca
- Dragon_Scale
Strasznie mi się czwartkowe odcinki na TVP1 podobały - na początku myślałem , że to dosyć marne , a teraz po prostu nie mogę się doczekać kolejnego odcinka
No i co teraz jest z tym Hiro bo już sam się pogubiłem... OStatnio ocraz bardziej lubię cheerleaderkę
szczególnie za dobry cios w tą idiotkę co zginęła.
No i co teraz jest z tym Hiro bo już sam się pogubiłem... OStatnio ocraz bardziej lubię cheerleaderkę
- katarzynka
No extra, teraz to ja już nie wiem kto jest dobry a kto zły
Tata Claire mnie skołował totalnie
No i śliczną parą byliby Claire i Peter gdyby tylko chłopak nie zniszczył świata wybuchając
Miło że się dowiedzieliśmy różnych rzeczy z przeszłości - początki zwykle bywają ważne
Np tego, że Krótkowłosa spotkała się z Czytającym w myślach już wtedy
W krótkich zdecydowanie jej lepiej dodam
Zastanawia mnie tylko co jeszcze nas czeka, bo seria ma 23 odcinki a dziś dotarliśmy do 11 czyli nawet nie połowy...
to be continued...
No i śliczną parą byliby Claire i Peter gdyby tylko chłopak nie zniszczył świata wybuchając
Miło że się dowiedzieliśmy różnych rzeczy z przeszłości - początki zwykle bywają ważne
Zastanawia mnie tylko co jeszcze nas czeka, bo seria ma 23 odcinki a dziś dotarliśmy do 11 czyli nawet nie połowy...
5 Lipca (dotąd sięga moja wiedza
) będą normalne dwa premierowe odcinki (14 i 15).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi