A co do PM, to Zośka jest taka głupia jak była, nic się nie zmieniła! Wiecznie zła i jaka to ona biedna! Biedny Artur tatuśkiem xDD Ciekawe jak sprawdzi się w tej roli Ale najlepsze są Marysia & Tatiana
A jednak to Artur jest jest ojcem dziecka Zosi to brzydko z jej strony że mu o tym nie powiedziała. Denerwują mnie te stęki Majki że jest zaginiona i nic nie pamięta.
Nie wiedziałem, że Zosia jest tak wredna. Artur chce dobrze "moja córka nie będzie umiała grać w pokera!" I wogóle jakoś tak się przejął. Zośka za szybko go skreśla.
Zosia trochę zbyt ostro chyba potraktowała Artura,chociaz nie wiem jak on traktował ją,bo zaczęłam oglądać serial jak własnie się rozstali
Kinga i Przemek w jednym centrum handlowym z Marysią i Tatianą, ha nawet w jednym butiku i knajpce -tylko oczywiście wszyscy się minęli i nie zauważyli siebie
Tak. A od następnego tygodnia przerwa wakacyjna. Zamiast PM o osiemnastej będziemy mieli Miodowe Lata. Tak więc więcej występów Majki na rurze zobaczymy dopiero we wrześniu.