Quiz

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Primok

Post autor: Primok »

Onyks pisze:Tak. Co jeśli odpowiedzi udzielą 3 różne osoby? Może każda dostanie 1/3pytania do zadania?Pytania powinny dotyczyć jednej sprawy. Inaczej rodzi się chaos.

[ Dodano: 2007-06-04, 15:07 ]
Nikt nie odpowiada. Minęło już 5 dni.
Nie wiem co tu się dzieje ::chytry:: . Nie podobało Ci się moje pytanie a sam zadałeś podobne. I o co chodzi z tym, że minęło już 5 dni :?:

A odpowiedzi na swoje pytanie jeszcze nie widziałem :wink: .
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Primok pisze:
Onyks pisze:Tak. Co jeśli odpowiedzi udzielą 3 różne osoby? Może każda dostanie 1/3pytania do zadania?Pytania powinny dotyczyć jednej sprawy. Inaczej rodzi się chaos.

Nie wiem co tu się dzieje ::chytry:: . Nie podobało Ci się moje pytanie a sam zadałeś podobne. I o co chodzi z tym, że minęło już 5 dni :?:

Mam nadzieję, że zobaczysz, bo, jeśli ktoś ma wątpliwości ( ::chytry:: ) aktualne jest Twoje pytanie, bezprawnie przez innych anulowane ::bojesie::
Onyks

Post autor: Onyks »

Primok pisze:

Pytanie po twoim zadała Patka, potem prawo głosu otzymał PetroPaython, a potem jego czas minął, więc myślałem, że mogę zadać pytanie, bo jego kolejka przepadła. Trochę skomplikowane. Nie ja na początku zadałem pytanie. Jak już pisałem zaczęło się od Patki.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Litości! Patka na 100% nie czytała regulaminu, to był jeden z jej pierwszych postów i sama sobie dała prawo do zadania tego pytania. No dobra, to teraz moja kolej. Zadaję pytanie: czemu tu też powoli robi się bałagan?
Niech pytania będą jednoczłonowe, a w razie braku odpowiedzi przez pewien czas, niech zadaje pierwszy "lepszy" po upływie regulaminowego czasu, tzn, nie że przez tydzień źle odpowiadamy, tylko przez np. tydzień nikt nie odpowiada, bo nikt nie ma pomysłu na odpowiedź.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Onyks

Szogunka pisze:Litości! Patka na 100% nie czytała regulaminu, to był jeden z jej pierwszych postów i sama sobie dała prawo do zadania tego pytania. No dobra, to teraz moja kolej. Zadaję pytanie: czemu tu też powoli robi się bałagan?
Niech pytania będą jednoczłonowe, a w razie braku odpowiedzi przez pewien czas, niech zadaje pierwszy "lepszy" po upływie regulaminowego czasu, tzn, nie że przez tydzień źle odpowiadamy, tylko przez np. tydzień nikt nie odpowiada, bo nikt nie ma pomysłu na odpowiedź.
Zgadzam się. Nie mogę sobie pozwolić na kolejną wpadkę. Uważam, że powinno się wprowadzić jaśniejsze zasady, bo taka sytuacja może się powtarzać. Ktoś po upływie jakiegoś okresu może zadać pytanie, ktoś odpowie,potem straci kolejkę i zada ktoś jeszcze inny,a dalszego ciągu nie muszę chyba opowiadać.
Patka

Post autor: Patka »

Żle mnie zrozumieliście.Nie chodziło mi o to,że sama sobie daję prawo do zadania pytania.Miałam na myśli to,że skoro z upływem czasu nikt nie podaje zagadek to ja mogę zadać kolejną...Czytałam regulamin.Zbyt surowo mnie chyba oceniacie...Ale przepraszam za "pomyłkę".
Primok

Post autor: Primok »

Gdzie Blake odnalazł Karen, jak nazywała się kobieta, która wychowywała ją i jak nazywała ona Karen
OK - odpowiedź:

Blake odnalazł Karen przypadkowo w Starlight w Texasie, gdzie mieszkała ona u Bonnie Roberts, która nazywała ją Faith :wink: .

Zadane pytania przekazuje Damiansowi ::chytry:: .
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Och, jak miło :D ::chytry:: ::jezyk:: Dziękuje pięknie Primok :)
Aby nie blokować konkursu zadam takie łatwe pytanie: jakie hobby miała Amber, kiedy jeszcze mieszkała w Dolinie Śmierci :?:
Abec

Post autor: Abec »

Malowała.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Liczyłem na jakąś głębszą odpowiedź, ale oczywiście zaliczam ::jezyk::
Amber malowała głównie półnagich chłopców ::jezyk::
Abec

Post autor: Abec »

Dlaczego Dylan wybrał Micheal na współlokatorkę, mimo iż wcześniej w ogóle jej nie znał?
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Bo ktoś mu ją polecił ?
Awatar użytkownika
Szogunka

Był pewien, że Michael to chłopak. Może też wiedział, że będzie pracować lub już pracowała u Forresterów?
Nie pamiętam, że Amber miała takie zainteresowania :wink:
Onyks

Szogunka pisze:Był pewien, że Michael to chłopak. Może też wiedział, że będzie pracować lub już pracowała u Forresterów?
Nie pamiętam, że Amber miała takie zainteresowania :wink:
Może pamiętasz zdanie Sheili:"Chcesz malować męskie akty w moim salonie?!" To tak na marginesie dla wyjaśnienia Szogunce tej kwesti.
Awatar użytkownika
Szogunka

Sceny z "Doliny Śmierci" oglądałam jednym okiem i słabo je kojarzę. Dzięki za wyjaśnienia :)
ODPOWIEDZ