Onyks pisze:Tak. Co jeśli odpowiedzi udzielą 3 różne osoby? Może każda dostanie 1/3pytania do zadania?Pytania powinny dotyczyć jednej sprawy. Inaczej rodzi się chaos.
[ Dodano: 2007-06-04, 15:07 ]
Nikt nie odpowiada. Minęło już 5 dni.
Nie wiem co tu się dzieje . Nie podobało Ci się moje pytanie a sam zadałeś podobne. I o co chodzi z tym, że minęło już 5 dni
A odpowiedzi na swoje pytanie jeszcze nie widziałem .
Onyks pisze:Tak. Co jeśli odpowiedzi udzielą 3 różne osoby? Może każda dostanie 1/3pytania do zadania?Pytania powinny dotyczyć jednej sprawy. Inaczej rodzi się chaos.
Nie wiem co tu się dzieje . Nie podobało Ci się moje pytanie a sam zadałeś podobne. I o co chodzi z tym, że minęło już 5 dni
Mam nadzieję, że zobaczysz, bo, jeśli ktoś ma wątpliwości ( ) aktualne jest Twoje pytanie, bezprawnie przez innych anulowane
Pytanie po twoim zadała Patka, potem prawo głosu otzymał PetroPaython, a potem jego czas minął, więc myślałem, że mogę zadać pytanie, bo jego kolejka przepadła. Trochę skomplikowane. Nie ja na początku zadałem pytanie. Jak już pisałem zaczęło się od Patki.
Litości! Patka na 100% nie czytała regulaminu, to był jeden z jej pierwszych postów i sama sobie dała prawo do zadania tego pytania. No dobra, to teraz moja kolej. Zadaję pytanie: czemu tu też powoli robi się bałagan?
Niech pytania będą jednoczłonowe, a w razie braku odpowiedzi przez pewien czas, niech zadaje pierwszy "lepszy" po upływie regulaminowego czasu, tzn, nie że przez tydzień źle odpowiadamy, tylko przez np. tydzień nikt nie odpowiada, bo nikt nie ma pomysłu na odpowiedź.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Szogunka pisze:Litości! Patka na 100% nie czytała regulaminu, to był jeden z jej pierwszych postów i sama sobie dała prawo do zadania tego pytania. No dobra, to teraz moja kolej. Zadaję pytanie: czemu tu też powoli robi się bałagan?
Niech pytania będą jednoczłonowe, a w razie braku odpowiedzi przez pewien czas, niech zadaje pierwszy "lepszy" po upływie regulaminowego czasu, tzn, nie że przez tydzień źle odpowiadamy, tylko przez np. tydzień nikt nie odpowiada, bo nikt nie ma pomysłu na odpowiedź.
Zgadzam się. Nie mogę sobie pozwolić na kolejną wpadkę. Uważam, że powinno się wprowadzić jaśniejsze zasady, bo taka sytuacja może się powtarzać. Ktoś po upływie jakiegoś okresu może zadać pytanie, ktoś odpowie,potem straci kolejkę i zada ktoś jeszcze inny,a dalszego ciągu nie muszę chyba opowiadać.
Żle mnie zrozumieliście.Nie chodziło mi o to,że sama sobie daję prawo do zadania pytania.Miałam na myśli to,że skoro z upływem czasu nikt nie podaje zagadek to ja mogę zadać kolejną...Czytałam regulamin.Zbyt surowo mnie chyba oceniacie...Ale przepraszam za "pomyłkę".
Och, jak miło Dziękuje pięknie Primok
Aby nie blokować konkursu zadam takie łatwe pytanie: jakie hobby miała Amber, kiedy jeszcze mieszkała w Dolinie Śmierci
Był pewien, że Michael to chłopak. Może też wiedział, że będzie pracować lub już pracowała u Forresterów?
Nie pamiętam, że Amber miała takie zainteresowania
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Szogunka pisze:Był pewien, że Michael to chłopak. Może też wiedział, że będzie pracować lub już pracowała u Forresterów?
Nie pamiętam, że Amber miała takie zainteresowania
Może pamiętasz zdanie Sheili:"Chcesz malować męskie akty w moim salonie?!" To tak na marginesie dla wyjaśnienia Szogunce tej kwesti.