Programy rozrywkowe
-
Gabra-Sheila
Homoseksualiści skarżą się, że w Polsce nie są 'szczególnie akceptowani', ale to nic dziwnego, skoro w każdym zdaniu, zachowaniu wyszukują się jakichś nietolerancyjnych podtekstów. Chyba sami chcą, żeby traktować ich normalnie, na porządku dziennym, więc nie wiem co takiego dziwnego, że Lizzy napisała "nie lubię tego geja". Choćby to oznaczało, że nie lubi go tylko dlatego, że jest gejem. Tak samo jakby napisała "nie lubię tego faceta" - powinno oskarżyć sie ją o seksizm- lub "nie lubię tego Polaka" - tu o rasizm 
Kamil pisze:Homoseksualiści skarżą się, że w Polsce nie są 'szczególnie akceptowani', ale to nic dziwnego, skoro w każdym zdaniu, zachowaniu wyszukują się jakichś nietolerancyjnych podtekstów. Chyba sami chcą, żeby traktować ich normalnie, na porządku dziennym, więc nie wiem co takiego dziwnego, że Lizzy napisała "nie lubię tego geja". Choćby to oznaczało, że nie lubi go tylko dlatego, że jest gejem. Tak samo jakby napisała "nie lubię tego faceta" - powinno oskarżyć sie ją o seksizm- lub "nie lubię tego Polaka" - tu o rasizm
Jeśli w JOŚ wystąpi Joasia Liszowska, to wygra ten program i nagra wreszcie długo oczekiwaną płytę.
Liszowska z Tzg odpadła przez brak sympatii widzów , myśle , że w JOŚ może byc podobnie. Chociaż skoro umie śpiewać to dojdzie dość daleko.Cieszę się głównie z Piotra Skargi , bo jego postac Kania w Mamuśkach wymiata, ciągle sypie kawałami o tesciowych.
Wogóle szkoda , że nie dają nam żadnych informacji z kim są prowadzone rozmowy , przy poprzedniej edycji tak było.Narazie sypnęli 3-ma osobami , mnie wszystkie one odpowiadają i tylko czekam jeszcze na pozostałe 10 nazwisk
Wogóle szkoda , że nie dają nam żadnych informacji z kim są prowadzone rozmowy , przy poprzedniej edycji tak było.Narazie sypnęli 3-ma osobami , mnie wszystkie one odpowiadają i tylko czekam jeszcze na pozostałe 10 nazwisk
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Napisałam bo zawsze jak na niego patrze to tylko to przewija mi się przez głowe taka myśl
. On ma taki wyraz twarzy
. Ale dzięki Kamil za poparcie. Bo czasem niektórzy aktorzy-homoseksualiści przyznaja się do takich rzeczy aby wzbudzic szum w mediach. Noi tak trochę było z Poniedziałkiem
. To mnie też wkurza.
Ale to chyba nie jest na temat
. Ale mogę go posłuchac w JOŚ.
Ale to chyba nie jest na temat
TVN szykuje polską wersję "So You Think You Can Dance?" 
Program(...) został wymyślony przez twórcę „Idola” Simona Fullera. Jego pierwsza edycja wystartowała na antenie amerykańskiej sieci Fox dwa lata temu, a do tej pory mogli obejrzeć go także mieszkańcy m.in. Niemiec, Grecji czy Australii. W programie mogą wziąć udział wszyscy, którzy skończyli 18 lat i mają zdolności taneczne.
Na czym polega formuła show? Jak pisze „Dziennik” najpierw zaplanowano castingi dla wszystkich chętnych, które odbędą się w całym kraju. Ci, którzy przejdą przez sito eliminacji, pojadą na obóz treningowy zagranicą. Po powrocie tańczący uczestniczy zaprezentują się widzom, którzy w głosowaniu wybiorą spośród nich najlepszego. Pomagać im w tym będzie profesjonalne jury.
Więcej - http://wirtualnemedia.pl/document,,2111 ... y_hit.html
Program(...) został wymyślony przez twórcę „Idola” Simona Fullera. Jego pierwsza edycja wystartowała na antenie amerykańskiej sieci Fox dwa lata temu, a do tej pory mogli obejrzeć go także mieszkańcy m.in. Niemiec, Grecji czy Australii. W programie mogą wziąć udział wszyscy, którzy skończyli 18 lat i mają zdolności taneczne.
Na czym polega formuła show? Jak pisze „Dziennik” najpierw zaplanowano castingi dla wszystkich chętnych, które odbędą się w całym kraju. Ci, którzy przejdą przez sito eliminacji, pojadą na obóz treningowy zagranicą. Po powrocie tańczący uczestniczy zaprezentują się widzom, którzy w głosowaniu wybiorą spośród nich najlepszego. Pomagać im w tym będzie profesjonalne jury.
Więcej - http://wirtualnemedia.pl/document,,2111 ... y_hit.html
Nie będe oglądal So you think you can dance
Z reality to będe oglądal Taniec na lodzie , Taniec z Gwiazdami6,Jak Oni Śpiewają 2 oraz Big Brother 4 i wyliczyłem , że we wrześniu będzie także Survivor 11 na AXN .Więc reality starczy.do tego kolejne serie Mamusiek,Niani,świata według Kiepskich +codzienne soapki All my children,Samo Życie i trzecia raczej znowu wróce do Days of our lives.Do tego dojdzie polska nowa soapka , która chce ogladac od 1 odcinka Barwy Szczęścia.No i seriale prime -time 2 sezonu Brothers&sisters, Ugly Betty, Men in trees,Heroes,Jericho, 4 sezony Grey's anatomy i Lost i 3 sezon Prison Break
Czasami myślę jak ja się wyrobie
Goku w temacie o Mjm podał strone plotek.pl . Zajżałem tam i wyczytałem , że w JOŚ ma być Rafal Maserak .Nawet nie wiedzą , że w JOŚ mają byc seriaowi aktorzy , anie każde gwiazdy...
Z reality to będe oglądal Taniec na lodzie , Taniec z Gwiazdami6,Jak Oni Śpiewają 2 oraz Big Brother 4 i wyliczyłem , że we wrześniu będzie także Survivor 11 na AXN .Więc reality starczy.do tego kolejne serie Mamusiek,Niani,świata według Kiepskich +codzienne soapki All my children,Samo Życie i trzecia raczej znowu wróce do Days of our lives.Do tego dojdzie polska nowa soapka , która chce ogladac od 1 odcinka Barwy Szczęścia.No i seriale prime -time 2 sezonu Brothers&sisters, Ugly Betty, Men in trees,Heroes,Jericho, 4 sezony Grey's anatomy i Lost i 3 sezon Prison Break
Czasami myślę jak ja się wyrobie
Goku w temacie o Mjm podał strone plotek.pl . Zajżałem tam i wyczytałem , że w JOŚ ma być Rafal Maserak .Nawet nie wiedzą , że w JOŚ mają byc seriaowi aktorzy , anie każde gwiazdy...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
O tym samym pisali już wczoraj na pudelkuTkk_Bolly pisze:Zajżałem tam i wyczytałem , że w JOŚ ma być Rafal Maserak .Nawet nie wiedzą , że w JOŚ mają byc seriaowi aktorzy , anie każde gwiazdy...
A ja wolę oglądać program z udziałem zwykłych ludzi niż nudnych, przereklamowanych gwiazd
Chociaż wolałbym, żeby jakaś telewizja zainwestowała w jakiś program w którym tańczą taniec nowoczesny, a nie towarzyski...
Tańcem towarzyskim już rzygam... Za dużo go wszędzie... Dlatego wolę oglądać program "Dancelife" na MTV 
Ale jeśli "Taniec na lodzie" lub "So you think you can dance?" będzie w czasie "Jak oni śpiewają" to wolę oglądać JoŚ - wolę słuchać śpiewu niż oglądać jakiś durny taniec
Ale jeśli "Taniec na lodzie" lub "So you think you can dance?" będzie w czasie "Jak oni śpiewają" to wolę oglądać JoŚ - wolę słuchać śpiewu niż oglądać jakiś durny taniec