Wyjechali do Gdańska do siostry jej męża. A dlaczego to chyba nie powiedzieli. Wielka szkoda że Agnieszki już nie ma w serialu, To była taka fajna postać.
Ja uwielbiałam Agę, Wojtusia i wielka szkoda, że ich nie ma Ta migawka na next odc. to chyba nie spoiler? A jeśli? Ok to może na czerwono tak ładnie SPOILER
[shadow=red]Marysia spotka swoją znajomą i ona później (ta znajoma) przyjdzie do Pawła z dowodem Marysi w tej peruce...Ciekawy odc. się zapowiada [/shadow]
A już dzisiaj ostatni odcinek Pierwszej Miłości (niestety) przed wakacjami. Pewnie tak jak w innych operach mydlanych typu KLAN i PLEBANIA tak i w PM nie pokażą co będzie w następnym odcinku.
Naszczęsie nie spraedziło się to co pisałem. Po wakacjach czekają nas
niezłe odcinki. Ciekawe jak będzie przebiegać rozmowa Majki i Pawła?
Na dodatkek Paweł oświadczy, że nie kocha Marysi, a Majka zgodziła się przyjąć osiadczyny. Oj będzie się działo!
To był najlepszy sezon z dotychczas wyemitowanych PM! W końcu Marysia nie siedzi w domu i nie gotuje ani nie maluje paznokci, jest ciekawie i mimo ,że są pogłoski ,że to nudny i bardzo naciągany serial to przynajmniej nie ma w nim nudności a wciąż zdarzają się niespodziewane zwroty akcji, a wątki nie ciągną się miesiącami wręcz dla mnie czasem za szybko się kończą. Wątek zaginionej Majki jest dla mnie świetny i wiem ,że po wakacjach będzie jeszcze ciekawiej! Już się nie mogę doczekać!