Plebiscyty i konkursy
Ehh
Ja też całkiem zapomniałem o mojej kochanej Macy! Nie daruję sobie tego! No i Kristen nie przeszła 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Plebiscyt się rozpocznie dzisiaj. Na razie nie dałem jeszcze sondy, ani linka do podstrony na MNS Site, ale można już to zobaczyć tutaj. Przy okazji, jakby ktoś pytał o logo to będzie to logo wszystkich podstron na MNS Site w przyszłości.
Jeśli chodzi o zasady to zarys jest na podanej stronie. W sumie się nie zmieniły, prócz tego, że nie ma veta, jest mniej o 8 postaci i w głosowaniu finałowym w razie remisu nie będzie dogrywki (ostatnio była przewidziana w regulaminie, ale w końcu też jej nie było). W razie remisu w głosowaniu forumowiczów decydować będzie głos osoby, która jeszcze nie zagłosowała, a zrobi to jako pierwsza po tym, jak napiszę, że jest remis i potrzebujemy rozstrzygającego głosu. No, i jeszcze innowacją jest to, że mogą głosować wszyscy forumowicze, a głosy mogę podliczać tylko ja.
Jeśli chodzi o zasady to zarys jest na podanej stronie. W sumie się nie zmieniły, prócz tego, że nie ma veta, jest mniej o 8 postaci i w głosowaniu finałowym w razie remisu nie będzie dogrywki (ostatnio była przewidziana w regulaminie, ale w końcu też jej nie było). W razie remisu w głosowaniu forumowiczów decydować będzie głos osoby, która jeszcze nie zagłosowała, a zrobi to jako pierwsza po tym, jak napiszę, że jest remis i potrzebujemy rozstrzygającego głosu. No, i jeszcze innowacją jest to, że mogą głosować wszyscy forumowicze, a głosy mogę podliczać tylko ja.
Swoją drogą dla mnie to był mały szok - Bridget prowadzi z Tony'm 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Wogóle zagłosowałem na Brooke .A ztej trojki to chyba uratują Bridget
Ostatnio zmieniony 2007-06-24, 14:35 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A ja po dłuższym zastanowieniu wybrałam Brook. Mimo tego, że jej zachowanie nie jest zawsze wspaniałe, to jednak moim zdaniem właśnie ta postać wnosi najwięcej do serialu i to najczęściej dzięki niej akcja jest tak ciekawa 
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Pewnie ,że Brooke jest najlepszamysia pisze:A ja po dłuższym zastanowieniu wybrałam Brook. Mimo tego, że jej zachowanie nie jest zawsze wspaniałe, to jednak moim zdaniem właśnie ta postać wnosi najwięcej do serialu i to najczęściej dzięki niej akcja jest tak ciekawa
Dla mnie i tak Brooke wygrała już teraz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl