All my children

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Napisałe się taki długi post , ale mi się skasował :roll:

Wiec w skrócie
Kolejkne odejście z All my Children .Tym razem jest to Susan Pratt , która gra Barbarę Montgomery

Susan Pratt, Barbara, who tried to rejuvenate her romance with Jack (and annoy Erica in the process) is leaving Pine Valley. Soaps.com has learned that she will only appear in a couple of more episodes before leaving town for good!

W wątku Kendal/Ryan/Greenlee popieram rozwiązanie Ryana .Kazdy ma jakieś argumenty, aby sprawowac opiekę nad Spike'em .Dzielenie się nim jest dobrym rozwiązeniem .Tylko co będzie gdy bedzie większy
Sean już zaczyna orientować się ,że to Ava podrzuciła mu narkoty .Ciekawe czy w odcinku z czwartku Ava się jakoś wywinie , mam nadzieję , że nie .Mogłaby jeszcze wkopać Adama.Znowu przekonuje się do Seana ,więc Colby mogłaby mu dać jeszcze jedną szansę.
Mogliby też skończyć rozwód Erici i Jackson jak reality show , choć pewnie nie będzie rozwodu , bo Ericka i Jackson mają się jeszcze ku sobie.
JR i Amanda , też ciekawe jak to roztrzygną.
I czekam na wątek z Krystal .Całowala się z Derekiem z 2 tygodnie temu .I do tego czasu Derek powiedział Livii o tym pocałunku i chyba na tym wątek się zakończyć .Mogliby pokazać romans
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Erica i Jackson coś nie mogą się rozwieść,skoro w odcinku ze środy doszło między nimi do namiętnego pocałunku. :D
Wątek z Sean'em nudny,jak dla mnie. Strasznie to typowe dla wszelakich seriali,by wprowadzać wątek - podrzucenie komuś narkotyków. Jedyne co w tym wątku jest ciekawe,to to,że Adam o wszystkim wie od Evy! I to,że wiedząc o wszystkim,nie zaprotestował na kłamliwe,ale pełne poświęceń wyznanie Seana,co do posiadania narkotyków. Interesujące mogłoby być wyjawienie prawdy np. przez Evę Colby o intrygach jej ojczulka. ::jezyk::
Stuart całkowicie różni się od swego brata bliźniaka,Adama!! Jest czuły,troskliwy,pomocny.
Krystal gra nasza serialowa Macy (Bobbie Eakes)? (Nie wiem,która to postać). :mrgreen:

Tkk Bolly,pisz częściej w tym temacie,bo chciałbym prowadzić rozmowy z Tobą na temat tej soapki. :mrgreen:
If you can't beat them, join them...
Tkk_Bolly

Krystal to była żona Adama Chandlera(właściwie niewiem czy był już rozwód)To ona kupiła wspólnie z Babe bar, który właściwie był w rozsypce.Jak jej do tej pory nie kojażysz to Stuart jak byl pokazany to zawsze odwiedza zawsze Krystał.Właściwie nawet niewiem czy ma z innymi postaciam jakiej kontakty , bo wogóle go nie pokazuje(oprócz oczywiście Adama bo to brat)Podziwam aktora , który umie zagrać dwie przeciwstawne role , podobnie ma się w przypadku aktorki odtwarzającej Ave i Lily
W odcinku z czwartku sporo spiewała Bobbie , ma cudny głos .I porywacze zarządali od Adam milion złoty okupu ciekawe co zrobi.A jak się dowie , że to JR wymyślił to będzie gorąco
SallyFan

Post autor: SallyFan »

A słyszeliście? JR i Amanda stracą kontrole nad porywaczami ::loll:: !!!
A któż to jest Eva Colby? Nigdy o takiej postaci nie słyszałem :mrgreen: ::rad::

Dobrze że się pozbyli Barbary bo ten The Return of Barbara był bardzo naciągany ::rad:: Że niby wróciła po tylu latach i od razu do Jacka. xD
A Erica chce zakończyć swoje 11 małżeństwo? Kobieto, zwolnij xD Pewnie się chce załapać na ślub na 7/07 :mrgreen:
Aidan znalazł Ave, ja myślałem że romans będzie a jego nie ma ::loll::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ale jaja :!: Patrzcie jaką informację znalazłem do aktora, który gra Adama Chandler'a w tym serialu ::jezyk:: to było w ciekawostkach na filmwbie...

Uczył się karate pod okiem Chucka Norrisa.

::ysz:: ::loll::
Awatar użytkownika
Thorne

Odcinek AMC z czwartku był przedziwny! Szokująco zaskakujący,hehe. :D Jakieś sny,wszyscy śpią etc. bardzo fajny,ale mało dialogów.

SallyFanie,mógłbyś zacieniowywać spoilery? :) Byłbym Ci wdzięczny. Potem oglądam soapkę i nie muszę słuchać,bo wszystko rozumiem,co mi się nie podoba. :P
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Tkk_Bolly

Thorne co sądzisz o odcinkach z tego tygodnia. Mi został jeszcze tylko odcinek z piątku .
Więc tak.Podobobało mi się rozwiązanie akcji z narkotykami .Diler pomylił Avę z Lily i zaatakował Lily.Oczywiście obronił ją dzielny Johnatan .Wrócili na sadybę .A tam Sean oskarżał Avę , że mu podrzuciła narkotyki .Wujek Jackson grał rolę sędziego .Przyszli Lily i Johnatan i powiedzieli o całym zdarzeniu .Jackson kazał Lily iść na górę .I sprawa z narkotykami się wyjaśnił , a Ava aby chronić Lily wyprowadził się z domu.Przyjęła ją do siebie Di.Ogólnie fajna akcja , tylko brakował mi aby Ava wydawała Adama.Johnatan jest już zakochany w Avie.Podobnie Colby i sean można powiedzieć , że są znowu razem.

W odcinku z poniedziałku pojawili się Aidan oraz Del Henry , którzy to sa tylko od świeta. Di , Del , Julia,Jamie i Aidan zastanawiają się już gdzie może być Amanda, która zniknęła.Jamie i Julia zrywają .Julia wyjeżdża na kilka tygodni.Tymczasem Amanda uderza porywacza , den upada , a JR nic nie robi .Później JR wyznał , że cały napad jest sfingowany.JR i Amanda przespali się razem.Jak to napisał Sallyfan Jr traci kontrolę nad porywaczami .To sprawka Zacha , ale za bardzo nie wiem o co chodzi .To znaczy Zach chce aby Chandlerowie stracili wszystko ale nie wiem za bardzo jak to zrobił.Thorne może rozjaśnisz tę sytuację.
W odcinku z 20 czerwca pojawił się duch Simone Torres :!: Kilka odcinków wcześniej też była ale tylko we wspomnieniach
Awatar użytkownika
Thorne

Tkk_Bolly pisze:Thorne co sądzisz o odcinkach z tego tygodnia. Mi został jeszcze tylko odcinek z piątku .
Więc tak.Podobobało mi się rozwiązanie akcji z narkotykami .Diler pomylił Avę z Lily i zaatakował Lily.Oczywiście obronił ją dzielny Johnatan .Wrócili na sadybę .A tam Sean oskarżał Avę , że mu podrzuciła narkotyki .Wujek Jackson grał rolę sędziego .Przyszli Lily i Johnatan i powiedzieli o całym zdarzeniu .Jackson kazał Lily iść na górę .I sprawa z narkotykami się wyjaśnił , a Ava aby chronić Lily wyprowadził się z domu.Przyjęła ją do siebie Di.Ogólnie fajna akcja , tylko brakował mi aby Ava wydawała Adama.Johnatan jest już zakochany w Avie.Podobnie Colby i sean można powiedzieć , że są znowu razem.

W odcinku z poniedziałku pojawili się Aidan oraz Del Henry , którzy to sa tylko od świeta. Di , Del , Julia,Jamie i Aidan zastanawiają się już gdzie może być Amanda, która zniknęła.Jamie i Julia zrywają .Julia wyjeżdża na kilka tygodni.Tymczasem Amanda uderza porywacza , den upada , a JR nic nie robi .Później JR wyznał , że cały napad jest sfingowany.JR i Amanda przespali się razem.Jak to napisał Sallyfan Jr traci kontrolę nad porywaczami .To sprawka Zacha , ale za bardzo nie wiem o co chodzi .To znaczy Zach chce aby Chandlerowie stracili wszystko ale nie wiem za bardzo jak to zrobił.Thorne może rozjaśnisz tę sytuację.
W odcinku z 20 czerwca pojawił się duch Simone Torres :!: Kilka odcinków wcześniej też była ale tylko we wspomnieniach
Tak. Zach coś planuje i to coś naprawdę wielkiego i SZOKUJĄCEGO! Nie obejrzałem wszystkich odcinków z tego tygodnia. Zatrzymałem się na odcinku z 20 czerwca,czyli przede mną odcinki : z 21 i 22. Rozumiem to tak. Zach miał podać i właściwie chyba już to uczynił,miał podać Adam'owi namiary do konta,na którym znajduje się 1 milion dolarów i bodajże miał mu podać namiary do banking network sistem,za pośrednictwem którego ta określona pieniężna kwota miała być przekierowana na konto porywaczy. Ale w rozmowie z Adam'em proszącym Zacha o pomoc,Zach najpierw żądał wszystkich udziałów w firmie Chandler'ów,żądał domu Adama i samochodu,który odkupił kiedyś od Erica'i,potem się zreflektował i jeśli dobrze zrozumiałem,to Adam w zamian za pomoc Zacha ma odsprzedać mu 49% udziałów w rodzinnej firmie. Ale to,jak wspomniałeś,nie jedyna strona tego medalu. Zach coś planuje! Dogadał się z porywaczami,których wcześniej zatrudnił JR i spowodował,że JR został odcięty od telefonicznego kontaktu z porywaczami! Powiedział wtedy coś typu:"Chandlers are about to lose everything". Powiedział także,właściwie odpowiedział na pytanie porywacza co z tymi pieniędzmi,które zamierza użyczyć Adam'owi,że 1 milion backs'ów zrobi wycieczkę i wróci do niego! (Zacha). Podejrzewam po prostu,że porywacze zostali przekupieni przez Zacha,by przetrzymywali JR'a wbrew jego woli (pewnie przelicytował samego JR'a),ale i tak,my widzowie,nie mamy jeszcze znać prawdy,co do działań Zacha. :D JR kiedyś chyba zagroził życiu Kendall,stąd ta zemsta Zacha. Trudno przewidzieć,co będzie dalej,nie sądzę,by chodziło mu o śmierć JR'a.

Co do narkotyków,nudny ten wątek. Przy tych scenach bardziej spałem,niż słuchałem. :D Lily to chyba jakaś niepełnosprawna umysłowo? :D

Tkk_Bolly,pozdrawiam. :D
Tkk_Bolly

Throne , dzięki za wyjaśnienie .Wogole dziwne trochę , że w tej całej akcji z porywaczami , sami porywacze pojawili się 2 , 3 razy . I w tym wątku trochę się dzieje się za naszymi plecami. Przed chwilą obejżałem odcinek z piątku. watek dobiega końca.Adam przelał 1 mln na konto porywaczów .Oni powiedzieli mu gdzie jest JR..Adam z Zachem pospieszyli na ratunek i uratowali JR-a i Amandę.A teraz Adam, JR chcą odzyskać ten milion bo inaczej Zach przejmie dom , 49 % firmy itp.Swoją drogą to JR ma teraz chyba 51% więc i tak on bedzie rządził firmą, a do Zacha pójdą tylko udziały Adama.
Wątek narkotyków się skonczył , bitwa o Spike'a prawie też a wątki porywaczy i new divorce dobiegają końca.Ciekawe co scenarzyści wymyslą nowego , może teraz coś z taki postaciami jak Del Henry, Aidan , Derek czy Livia którz to teraz są w cieniu
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Bolly, a gdzie w Twoim avku pośród wszystkich jest Greenlee? ::chytry::
Awatar użytkownika
Thorne

Martin - fan Bree pisze:Bolly, a gdzie w Twoim avku pośród wszystkich jest Greenlee? ::chytry::
Nie ma Greenlee. :zeby: Martin,Ty wogóle oglądasz All my children? :D Jeśli tak,to co sądzisz o tym wątku z JR'em i Amandą?

Ahh,Greenlee jest bossska :D sam bym na nią poleciał. ::jezyk::
Tkk_Bolly

Martin wprost nie wieże :D Wreszcie przekonałeś się do Greenlee :serce:
Tak , GreenLee też jest jedną z moich postaci, wkrotce ją dodam.Chociaz w walce o Spike'a ostatecznie najbardziej popierałem rozwiązanie Ryana.

Martin poczytaj sobie temat kilka stron wczęśniej tam Thorne zadał pytania o losach wątku Spike'a. Moze umiesz na nie odpowiedziec
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Oglądnąłem sobie odcinek z 25/06 poniedziałek [wczoraj].
Scena odcinka: Erica wpada na faceta z talerzami i się przewraca, a on wpada na nią. :mrgreen:
Ocena odcinka: 7/10

Tad w rozmowie z Ericą walił takie głupoty że aż szkoda ::plask wczolo: ::jezyk:: I jeszcze jak ją za tyłek złapał! I to "wrrr".. Brr! Zboczeniec jeden! :|
"Honey, 'cause you're Erica Kane" :mrgreen:
Potem wreszcie Tad powiedział coś mądrego i może wreszcie Erica pojmie że nie powinna unosić się swym ego tylko wrócić do Jacka xD
Erica jest strasznie niziutka. ^^
I potem ten upadek xDDD Boskie to było ;d
Joego w ogóle nie poznałem! Zwłaszcza w tych okularach! :P

Jacob Young ostatnio strasznie przytył i źle wygląda.
Adam strzelił fajny wywód ale ma denerwujący głosik (^^)
"I'm cold, angry and hungry" < Amanda :mrgreen:
Colby.. tak wyszła z nikąd i w ogóle jej nie poznałem, póki Adam nie powiedział "JR was kidnapped, Colby"
Myślałem że wkurzy mnie Amanda, ale wkurzył mnie Adam. Z jakiej racji on na nią krzyczy?! Dziadku, spokojnie... :|

Dziwna ta scenka na początku. Greenlee, Kendall, Babe i Di. Nie poznałem Di, myślałem że to Ava/Lily!
Zach dziwnie wygląda. Powinien sie ściąć xD
Kendall strasznie się angażuje w Fusion ;d
"Greenlee is still Greenlee" fajnie to Zach określił ;)
A co do Greenlee to nowa aktorka jest baaardzo ładna :P
W ogóle ładna rozmowa Greenlee z Babe. :wink:
I ta końcówka z Kendall i Zachem, a potem Zach&Adam: "Hey Adam. Sweet dreams" :mrgreen:

Oglądne sobie kawałek odcinka z 20/06 żeby dopaść Simone :twisted:

Nie rozumiem wątku Fusion. Ale może ktoś tu o tym pisał to przejrze ostatnie strony.

12 lipca pojawi się Ruth Martin, żona Joego (jest na recurringu).

Nie wiem czy zostane przy AMC na stałe ;> Ale jutro sobie oglądne napewno, bo w s/p (sneak peeku) był Aidan :mrgreen: Poza tym w s/p była Ava z kręconymi :serce:

Aaaa i był bumper z Adamem podczas którego "Stay tunes.." itd. czytał Aiden Turner :!: Jestem pewny, bo słyszałem kilka bumperów z jego udziałem.

Spoiler:
[shadow=black]Czytałem że Greenlee bedzie miała wypadek! ::bojesie:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Thorne

Ja się dziś rano zatrzymałem na 22 czerwca. :mrgreen:

Greenlee,nowa aktorka???? To jest ta blondynka,obecna,tak? ::jezyk::

Fusion straciło swego największego klienta - sieć hipermarketów,której Fusion zapewniało dostawy produktów (hipermarketów,bądz normalnych sklepów). I teraz ta firma ma wejść z powrotem na rynek i to z impetem,zaiście spektakularnie. Kendall i Greenlee wpadły na pomysł kampanii "Green",bodajże ku ochronie środowiska-podtekst ekologiczny. :mrgreen: Tym sposobem uratowały Fusion przed upadkiem i odnowiły współpracę z tą siecią. :mrgreen:
ODPOWIEDZ