O takCosmo pisze:Taylor zawsze wygląda świetnie!Milagros pisze: Za to Taylor w obydwu odcinkach wyglądała prześlicznie
Styl w "MnS"
Wbrew obawom Dawidka, Brooke w błękitnej bieliźnie wyglądała rewelacyjnie
Taylor również wyglądała dobrze w swoim kostiumiku. Ona powinna chodzić tylko w takich kostiumach, wygląda wtedy na taką książkową panią doktor
Zamkniętą i niedostępną
A Tony to chyba dzisiaj za bardzo się wydekoltował, wyglądało to trochę śmiesznie
Taylor również wyglądała dobrze w swoim kostiumiku. Ona powinna chodzić tylko w takich kostiumach, wygląda wtedy na taką książkową panią doktor
A Tony to chyba dzisiaj za bardzo się wydekoltował, wyglądało to trochę śmiesznie
-
Odzia
Brooke dzisiejszej bieliźnie rewelacyjnie wyglądała
Ten kostium ,który miała na sobie Taylor był bardzo ładny , nawet Taylor w nim ładnie wyglądała
Ten kostium ,który miała na sobie Taylor był bardzo ładny , nawet Taylor w nim ładnie wyglądała
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Dawidek
- Administrator
Damians i Robi, cieszę się, że Brooke Wam się podobała. Jednak moje przypuszczenia się sprawdziły, ona nienajlepiej wg mnie wyglądała. Ten kolor trochę jej nie pasuje. Lepiej, jak miałaby na przykład czarną bieliznę.
Co do Taylor, to macie rację. Dziś ona bardzo ładnie wyglądała w swoim kostiumie. Ten niebieski był bardzo żywy. Nie trzeba więc nosić czarnych, czy szaroburych kostiumów, w jakich noszą się nasze dziennikarki ostatnio.
Koszulka Tony'ego wcale mi się nie podobała. Ale rzeczywiście, scenarzyści zadbali o to, by wyglądał niechlujnie.
Co do Taylor, to macie rację. Dziś ona bardzo ładnie wyglądała w swoim kostiumie. Ten niebieski był bardzo żywy. Nie trzeba więc nosić czarnych, czy szaroburych kostiumów, w jakich noszą się nasze dziennikarki ostatnio.
Koszulka Tony'ego wcale mi się nie podobała. Ale rzeczywiście, scenarzyści zadbali o to, by wyglądał niechlujnie.
Antonio wyglądał, jakby miał na sobie górę od piżamki i to niechlujnie porozpinaną. Niezbyt to mi się podobało. Za to Taylor śliczna i kwitnąca. Wyglądała przepięknie i miała bardzo ładne, delikatne kolczyki.
A Brooke jednak nie jest do twarzy w niebieskim. 
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- Adex-fan Brooke
Wolę Brooke w innych kolorach bielizny, ale żeby powiedzieć iż nie do twarzy to za dużo powiedziane Nutelko 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wiesz, to rzecz gustu.Adex-fan Brooke pisze:Wolę Brooke w innych kolorach bielizny, ale żeby powiedzieć iż nie do twarzy to za dużo powiedziane Nutelko
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- Adex-fan Brooke
No szkoda że nie padło to pytanie
A tak odnośnie Thorne'a i stylu to warto zauważyć że jak zastąpił Jeffa w tej roli nosił różne wieśniackie sweterki a teraz już korzystniej wygląda od dawna
A tak odnośnie Thorne'a i stylu to warto zauważyć że jak zastąpił Jeffa w tej roli nosił różne wieśniackie sweterki a teraz już korzystniej wygląda od dawna
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city