Uaaa... Brooke bez makijażu! (ale wpadka przy Stephanie
Boże, skąd Thorne wytrzasnął dzisiejszy sweterek?! Widać, że się pokłócił z żoną - sam musi sobie wybierać ubrania
A w czym miała być skoro to wciąż ten sam dzień?Beja pisze:I dziś znów Taylor w niebieskim.
Taylor nosi bardziej gustowną i seksowną bieliznę.Damians pisze:Czyli już wiemy, skąd Ridge wziął tę niebieską bieliznę dla Brooke > wykradł ją z szafy małżonki
A ja mam swoją teorię! Taylor szła do pracy, zobaczyła napis nad jakimś butikiem: Przecena niebieskich rzeczy, pomyślała, że w niebieskim jej do twarzy, więc zaszła do tego sklepu, z racji, że było dużo ludzi, to brała wszystko po kolei...nutelka pisze:Taylor nosi bardziej gustowną i seksowną bieliznę.Damians pisze:Czyli już wiemy, skąd Ridge wziął tę niebieską bieliznę dla Brooke > wykradł ją z szafy małżonkiTego czegoś raczej nigdy by nie założyła.
![]()
Pewnie, że nie wie - w końcu tyyyle jej maDamians pisze:Taylor pewnie jeszcze nie wie, że ubyła jej bielizna![]()
Zdziwiłbyś się Damians jakie cudeńka Taylor skrywa pod swoimi kostiumikami.damians pisze:A bokserki Ridge'a są zarezerwowane tylko dla Taylor, w końcu pod tymi kostiumikami musi mieć coś ciepłego..., a nie takie przewiewne cuda, jakie nosi Brooke
![]()
Właśnie miałam to samo napisać.Sofia rzeczywiście miała śliczną sukienkę.Patka pisze:Antonio nadal w koszuli od piżamkiZa to Sofia dzisiaj ładnie wyglądała.Piękna była ta sukienka.Stefci rzeczywiście nie ładnie w czerwonym:/