Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

I dziś znów Taylor w niebieskim.
Uaaa... Brooke bez makijażu! (ale wpadka przy Stephanie ::jezyk:: )
Boże, skąd Thorne wytrzasnął dzisiejszy sweterek?! Widać, że się pokłócił z żoną - sam musi sobie wybierać ubrania ::loll::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Najwidoczniej Taylor trafiła na jakąś wyprzedaż niebieskich ubrań... ::jezyk::
Czyli już wiemy, skąd Ridge wziął tę niebieską bieliznę dla Brooke > wykradł ją z szafy małżonki :twisted: :twisted: :twisted: ::jezyk::

Czy mi się wydawało, czy Brooke miała na sobie ciemne jeansy :?: ::chytry:: Wyglądała w nich bardzo fajnie ::rad::
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Beja pisze:I dziś znów Taylor w niebieskim.
A w czym miała być skoro to wciąż ten sam dzień? ::jezyk:: Tony przecież jeszcze od niej nie wyszedł. ::jezyk::
No chyba, że później u Ridge'a. Też miała niebieskie wdzianko. ::rad:: ::rad::
Damians pisze:Czyli już wiemy, skąd Ridge wziął tę niebieską bieliznę dla Brooke > wykradł ją z szafy małżonki
Taylor nosi bardziej gustowną i seksowną bieliznę. ::jezyk:: Tego czegoś raczej nigdy by nie założyła. ::jezyk:: ::jezyk::
Ostatnio zmieniony 2007-07-02, 23:16 przez nutelka, łącznie zmieniany 1 raz.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Damians pisze:Czy mi się wydawało, czy Brooke miała na sobie ciemne jeansy :?: ::chytry:: Wyglądała w nich bardzo fajnie ::rad::
Damians - dla ciebie Brooke chyba w każdym ubraniu wygląda fajnie :P Ale nie dziwie ci się i popieram :)
Arjen Robben
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Fakt Brook wyglądała dziś bardzo ładnie i młodzieżowo w jeansach i tej koszulce na ramiączkach :wink: Szkoda że nie miała kitki, jak kiedyś u Deacona. Fajnie wygląda jak jest ubrana "na luzie" ::jezyk::

Za to Taylor, jak już wspominałam w "Dzisiejszym odcinku", miała dziwne spodnie podciągnięte pod sam biust ::kwasny:: ale ogólnie wyglądała również bardzo korzystnie :D Wolę ją jednak jak jest ubrana w kolory pastelowe lub brąz :D
Awatar użytkownika
Damians

nutelka pisze:
Damians pisze:Czyli już wiemy, skąd Ridge wziął tę niebieską bieliznę dla Brooke > wykradł ją z szafy małżonki
Taylor nosi bardziej gustowną i seksowną bieliznę. ::jezyk:: Tego czegoś raczej nigdy by nie założyła. ::jezyk:: ::jezyk::
A ja mam swoją teorię! Taylor szła do pracy, zobaczyła napis nad jakimś butikiem: Przecena niebieskich rzeczy, pomyślała, że w niebieskim jej do twarzy, więc zaszła do tego sklepu, z racji, że było dużo ludzi, to brała wszystko po kolei... ::jezyk:: Później wrzuciła wszystko do szafy, a Ridge przyuważył tam taką piękną bieliznę, pomyślał (!), że jego żona może chodzić w jego bokserkach, a w tej bieliźnie najlepiej będzie wyglądać jego była żona. Więc poszedł do niej i jej dał :mrgreen: ::rad::

A biednej Taylor zostały niebieskie spodnie, bluzeczki i kostiumiki oraz... bokserki Ridge'a ( oby tylko nieniebieskie!) :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
nutelka

A jaki wniosek z tej teorii? ::jezyk:: Ano taki, że Brooke donasza bieliznę, której nie chce Taylor ::jezyk:: ::jezyk:: ::loll:: ::loll::
Ridgowe bokserki też pewnie chętnie weźmie ::loll:: ::loll::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Damians

Taylor pewnie jeszcze nie wie, że ubyła jej bielizna ::jezyk::
A bokserki Ridge'a są zarezerwowane tylko dla Taylor, w końcu pod tymi kostiumikami musi mieć coś ciepłego... ::jezyk:: , a nie takie przewiewne cuda, jakie nosi Brooke ::krzyw:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
nutelka

Damians pisze:Taylor pewnie jeszcze nie wie, że ubyła jej bielizna ::jezyk::
Pewnie, że nie wie - w końcu tyyyle jej ma ::jezyk::
damians pisze:A bokserki Ridge'a są zarezerwowane tylko dla Taylor, w końcu pod tymi kostiumikami musi mieć coś ciepłego... ::jezyk:: , a nie takie przewiewne cuda, jakie nosi Brooke ::krzyw:: ::jezyk::
Zdziwiłbyś się Damians jakie cudeńka Taylor skrywa pod swoimi kostiumikami. ::jezyk:: ::jezyk:: To, co przypadło w "spadku" Brooke nawet się do tego nie umywa. ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Nutelko, trudno mi uwierzyć na słowo - zadzwoń do Taylor i poproś, aby w najbliższym czasie pokazała nam te cudeńka, ok? :D :P
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Jakoś nie chcę mi się wierzyć ,że cnotka Taylor ma pod kostiumem jakąś sexowną bieliznę. Taylor stylem ubierania upodabnia się do Stephani.
Awatar użytkownika
Damians

Przyjrzałem się dokładnie Stefie - brzydko jej w czerwonym ::jezyk::
Na tym wspomnieniu wyglądała jak taka typowa "lampucera" ::cojest:: :zeby: Czyli mocno wymalowana, wystrojona i z każdej strony ponaciągana ::jezyk:: Czy wie ktoś może, dlaczego Stefa od pewnego czasu w ogóle nie nosi spódnic?? Czy to przyjęcie, wesele czy pogrzeb - Stefa zawsze jest w spodniach...

Sally miała dzisiaj ładne włosy, w wyprostowanych wygląda o wiele młodziej ::rad::
Patka

Post autor: Patka »

Antonio nadal w koszuli od piżamki :x Za to Sofia dzisiaj ładnie wyglądała.Piękna była ta sukienka.Stefci rzeczywiście nie ładnie w czerwonym:/
Milagros

Post autor: Milagros »

Patka pisze:Antonio nadal w koszuli od piżamki :x Za to Sofia dzisiaj ładnie wyglądała.Piękna była ta sukienka.Stefci rzeczywiście nie ładnie w czerwonym:/
Właśnie miałam to samo napisać.Sofia rzeczywiście miała śliczną sukienkę.
Aktorka jest bardzo szczupła i ładnie wygląda.
Macy w śnie Thorna też się ładnie prezentowała. :serce:
Awatar użytkownika
justyna18

Post autor: justyna18 »

Patka pisze:Antonio nadal w koszuli od piżamki :x
No właśnie, wygląda jak by co dopiero z łóżka wstał. Nie uczesany i do tego ta koszula. Blee... Sofia dziś bardzo ładnie wyglądała.
ODPOWIEDZ