Czarodziejki (Charmed)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Dzisiejszy odcinek wyjątkowo przynudzający.
Ostatnio fajnie było, jak był Antonio Sabato Jr.
Ahh zwierzyniec był boski :serce: I koncówka, jak Piper biegła by pocałować się z Leo, a tu zonk! wyobrażenie. ::jezyk::

Odcinków jest 172, wyemitowano 40. Zostało 130.
W obecnym tempie, jeśli Polsat nie wycofa odcinków to oglądniemy ostatni odcinek pod koniec 2009? ::cojest:: Niech im będzie... ::rad::

[shadow=black]Czekam niecierpliwie na Cole'a (Julian McMahon) który troche z nami pobedzie :mrgreen: ::jezyk:: [/shadow]
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Od 1 kwietnia na Polsacie emisja odcinków sezonu 3 a więc już dzisiaj ostatni 22 odcinek drugiej serii. Ktoś jeszcze ogląda ja już niestety nie, jakoś ta pora emisji mi nie pasuje, czasem zajrze bo serial naprawdę jest dobry, trzyma w napięciu do końca.
Nobody does it better
SallyFan

Supeeer! Zacząłem sie bać że nie wyemitują 3 sezonu ::bojesie:: ale na szczescie jeszcze przynajmniej 23 odcinki (licząc z dzisiejszym) :serce: :serce: :serce: :serce:
Jeszcze tylko 1h i 45 minut do ostatniego odcinka 2 serii :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Dziś pewnie pożegnamy Dana i Jenny :wink:

[ Dodano: 2007-03-24, 14:11 ]
Ocena odcinka: 7,5/10
Mogło byc lepiej, ale nie było też tak źle. Liczyłem na jakiś specjalny koniec sezonu, a tu taki troche zonk. Dżin rlz, ale szkoda że Phoebe straciła moc latania ([shadow=black]która i tak bedzie miała od 3 czy tam 4 sezonu :mrgreen: [/shadow]).

Czekam niecierpliwie na 3 serie i Juliana McMahona!!!! :mrgreen: :serce:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Oglądam ostatnio odcinki III serii i I serii, które lecą codziennie o 10:00 =) W III serii Alyssa Milano zrobiła się ostatnio na blond, ale fajnie wygląda :wink: W powtórkach wszyscy tacy młodzi i straszni ::jezyk:: Ale nie widziałam dużo ostarych odcinkow i teraz nadrabiam zaległośći :) Fajny był odc. w sobotę o tych lodach ::krzyw::
Awatar użytkownika
Fifi

Post autor: Fifi »

Gabra-Sheila pisze:Fajny był odc. w sobotę o tych lodach ::krzyw::
Odcinek o lodach był tydzień temu ::chytry::

Przedwczoraj był odcinek o demonie, który zabijał czarodziejki i przejmował ich moce, potem chciał zabić ducha światłości, żeby dostać się "na górę" :wink:
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Fajna była ta "góra". Bardzo dziwny był język w jakim rozmawiał Duch Światłości z Lio.
Awatar użytkownika
Fifi

Rzeczywiście język był dziwny ::cojest::
Ale ta Natalie była wkurzająca ::plask wczolo: - chociaż szkoda, ze na końcu zginęła :roll:

Super, że w końcu "góra" zgodziła się na ślub Piper i Leo :serce: :serce: :serce:
PS Ciekawe ile jeszcze odcinków minie zanim do niego dojdzie? ::jezyk::
SallyFan

Fifi pisze:PS Ciekawe ile jeszcze odcinków minie zanim do niego dojdzie? ::jezyk::
Do obecnych sobotnich gdzieś tak z 45 :roll:
Niestety przegapiłem ostatnie sobotnie cztery i nie bardzo wiem co z tym fartem zrobić :zeby: Chyba sobie ściągne cały sezon z neta..

Oh yeah, Piper&Leo :serce: Dzisiaj w powtórce o 10 dobre było jak Phoebe się do niego dowalała :mrgreen: ::jezyk::

Alyssa Milano o wiele lepiej wygląda w Sezonie 3 z blond włosami, mniammm :serce:

A to tapetka którą mam na pulpicie z HMC ;)
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/celebs/hollymariecombs/holly_marie_combs_1.jpg
Awatar użytkownika
Fifi

O matko! Myślałam, że jeszcze dużo czasu (odcinków) upłynie, ale nie spodziewałam się, ze aż tyle ::kwasny:: czyli ślub jest w 5 serii :|

Powoli zaczyna mnie wkurzać zacofanie Polski :evil: - przecież my mamy dopiero 3 serię, a wszystkich jest 8 ::plask wczolo:
Chyba zacznę ściągać ::rad::
A to tapetka którą mam na pulpicie z HMC
http://www.wallpaperbase....rie_combs_1.jpg
A tapetka pierwsza klasa :mrgreen: - Holly jest śliczna :serce:
SallyFan

Fifi pisze:O matko! Myślałam, że jeszcze dużo czasu (odcinków) upłynie, ale nie spodziewałam się, ze aż tyle ::kwasny:: czyli ślub jest w 5 serii :|
Nie nie! W 5 serii to już bedzie ho ho ho. Ślub jest w 3 serii, coś poknociłem, mniej bedzie niż 45 odc. może z 35...
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Fifi pisze:
Gabra-Sheila pisze:Fajny był odc. w sobotę o tych lodach ::krzyw::
Odcinek o lodach był tydzień temu ::chytry::
No tak :zeby: ::jezyk:: ::jezyk:: Ale ten o demonie też obejrzałam :wink: Zawsze jak jem obiad to lecą Czarodziejki :P
Kiedyś dla mnie najładniejsza była Prue, potem Piper i Phoebe, ale w III serii wszystkie są śliczne :serce:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Uwielbiam ten serial, właśnie oglądam :D
Rano też zawsze powtórki I sezonu... Bardzo, bardzo lubię dziewczyny i mam nadzieje ,że Polsat wyemituje wszystkie serie.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Zacząłem oglądać "Czarodziejki" i bardzo polubiłem ten serial. Na początku ze względu na grę Shannen Doherty. Teraz lubię oglądać już wszystkie trzy. 8) ::rad::
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Alexander pisze:Uwielbiam ten serial, właśnie oglądam :D
Rano też zawsze powtórki I sezonu... Bardzo, bardzo lubię dziewczyny i mam nadzieje ,że Polsat wyemituje wszystkie serie.
To chyba raczej się nie spełni, bo Polsat chyba żadnego serialu nie puściła całego no może poza tymi wszystkimi szmirami rodzimej produkcji i latynoskiego chłamu.No ,może z dwa zagraniczne seriale poszły całe a tak to nic.... góra 2-3 sezony

Co do seralu to jest ok , ale nic specjalnego w nim też nie jest.DLa mnei lepsze o niebo jest Buffy :The Vampire Slayer.
Goku

Post autor: Goku »

Dragon_Scale pisze:DLa mnei lepsze o niebo jest Buffy :The Vampire Slayer.
Też wolę Buffy(której też Polsat wyemitował tylko 2 serie, a następną dopiero w tamtym roku we wrześniu zaczął na TV4 :/), ale wg. mnie Buffy i Czarodziejki to zupełnie inne seriale - Buffy walczy tylko z wampirami a PePePy (PPP - Phoebe, Piper, Prue :P) walczą... Chyba ze wszystkim co się rusza ::cojest::
ODPOWIEDZ