4400 (The 4400)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

SallyFan pisze:1) Według ostatnich informacji TVP nie planuje w ogóle kupna 3 sezonu.

2) Czwarty sezon "4400" startuje 11/06/2007.
Na jakiejś stronie z serialu czytałam, że TVP kolejną serię wyemituje w przyszłym roku w styczniu :wink:
Czytałam to po zakończeniu emisji "4400" na TVP, a od tamtego czasu wiele się zmieniło.
Można ściągać serial z e-mule :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Goku

Post autor: Goku »

Ja niestety usunąłem wszystkie programy P2P bo podobno rejestruje się na nich policja, daje jakieś coś do ściągania i jak ktoś to zaznaczy to sprawdza jego IP... Mam nadzieję, że jednak wyemitują we wrześniu a na styczeń przerzucą "Modę na Kate" xP

Dobra ja już kończę narazie pisać w tym temacie xP...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jak to w końcu się skończyło? Tzn 1 seria bo mówicie że są 4 serie i koniec? Czy te 4400 ludzi było prawdziwych? Bo coś był taki odcinek że wszystko było inaczej czym innym się okazało -to tylko tak na jeden odcinek czy na zawsze. Potrzebuje aby ktoś rozjaśnił ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Na jeden odcinek. Ludziom z przyszłości chodziło o to, by główny bohater zbudował sobie silny związek z kobietą, która będzie go wspierać w walce, a ponieważ normalnie nie było na to czasu, więc wrzucili go do alternatywnej rzeczywistości. No a potem, już zakochanego, szczęśliwego i przez to silniejszego z niej wyjeli. Ta babka zastała z nim.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiadomo już coś na temat 4 sezonu?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Że według IMDb startuje 17 lipca ;)

[ Dodano: 2007-06-10, 02:17 ]
Czerwca, nie lipca, mój błąd ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
B@r

A znasz jakieś spoilery? ::jezyk:: Albo może widziałeś promo?
To już za tydzień! Fajnieee! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Abec

Na sajfaj.net są tytuły odcinków ;)
Goku

Post autor: Goku »

Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja juz nie moge sie doczekac 4 sezonu!!! To swietny serial i ciesze sie, ze jakos przetrwalam ten rok do kolejnej seriil, hehe :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Ogląda ktoś tą 4 serię? Ja mam na razie ściągnięte odcinki, ale nie zdążyłam się za nie zabrać ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ja ogladam jak najbardziej, chociaz ostatniego odcinka jeszcze nie mialam okazji obejrzec w spokoju :D
Awatar użytkownika
wiwi

[shadow=black]Według mnie czwarta seria trzymała wysoki poziom. Chyba tylko ta druga była taka denna ;) Jednak nieźle przetrzebili bohaterów w finale tej serii ;) Szkoda, że Isabelle nie żyje, bo zrobiła się fajna :( Może coś wymyślą, żeby powróciła... Fajny był odcinek, w którym powróciła Lily :) Ale się wkurzyłam gdy się okazało, że to tylko moc jednego z 4400 :zmiesz:: Może w kolejnej serii wróci Alana, bo fajnie by było zobaczyć trójkąt Tom, jego szefowa i Alana ;)[/shadow]
- dobrze
Awatar użytkownika
B@r

Ja jeszcze 4 sezonu nie widziałem z braku czasu, ale wiwi mnie zachęciła. 8)
Szczególnie [shadow=black]powrotem Lily. Lily wróciła w tej młodej postaci? Mam nadzieję. :wink: [/shadow]
Awatar użytkownika
wiwi

[shadow=black]Tak, powróciła w tej młodej wersji, ale niestety tylko na jeden odcinek :cry: Oglądaj B@r czym prędzej, bo naprawdę fajna była ta seria i było dużo Kyle'a ;)[/shadow]
- dobrze
ODPOWIEDZ