Telenowele latynoamerykańskie

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Marisa

Post autor: Marisa »

No Letizia była świetna :D Ale ja lubiłam też Paulę i Mirandę :wink:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

A oglądał ktoś z Was "Suave Veneno" (Słodką truciznę)? A już wkrótce na Pulsie będziemy mogli oglądać aż po 2 odcinki teli "La viuda de blanco". :)
I wciąż niewiadomo jeszcze czy we wrześniu poleci re-emisja "Mojej pięknej grubaski" ponieważ KRRiTV podjęła kroki prawne ku odebraniu koncesji stacji Tele 5.
Goku

Post autor: Goku »

Ma ktoś może jakieś zdjęcia z "La fea más bella" na których by była Angélica Vale?? Jestem ciekawy jak Nayeli z "Przyjaciółek i Rywalek" wygląda jako brzydula :P ;)
Ryan Lavery

Goku pisze:Ma ktoś może jakieś zdjęcia z "La fea más bella" na których by była Angélica Vale?? Jestem ciekawy jak Nayeli z "Przyjaciółek i Rywalek" wygląda jako brzydula :P ;)
Jasne, robi się:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek = ta fotka jest świetna na avatar. :)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Goku

Dzięki Martin :) O boże ona w tym serialu jest strasznie brzydka :P. Nieźle się charakteryzatorzy natrudzili(w przeciwieństwie od tych z Ameryki którzy zaserwowali nam nieładną, ale też niebrzydką brzydulę :P).
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Rzeczywiście paskuda ::jezyk:: A jak wygląda bez tej charakteryzacji? I czy w ostatnim odcinku jest już piekna i bierze ślub? ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Goku pisze:Dzięki Martin :) O boże ona w tym serialu jest straaaszniee brzydka. Nieźle się charakteryzatorzy natrudzili(w przeciwieństwie od tych z Ameryki którzy zaserwowali nam nie ładną, ale też nie brzydką brzydulę :P).
Haha! :) Dla porównania wklejam Ci fotki jeszcze innej meksykańskiej interpretacji "Brzyduli". Oto Alicia z "Miłość inna niż mówią". Poniżej scenka - hehe, bez trudu wypatrzysz Alicię dzięki urodzie... ::loll:: :zeby:

Obrazek
Obrazek
Obrazek

http://youtube.com/watch?v=DTCA3IYU0wQ& ... ed&search=

I Angelica Vale z La fea mas bella w oryginale:

Obrazek :)
Goku

Ta brzydula ma dziwną mimikę twarzy przez którą głupio wygląda :P Tu też charakteryzatorzy niezbyt się przyłożyli :P Wydaje mi się nawet, że w ogóle się nie przykładali ;) Może tylko coś jej z brwiami zrobili :P. A jak się ta aktorka nazywa, bo chciałbym zobaczyć jej jakieś zdjęcia spoza telenoweli?? ;)
Adex-fan Brooke pisze:Rzeczywiście paskuda ::jezyk:: A jak wygląda bez tej charakteryzacji?
Nie wiem czy to aktualne zdjęcia:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ryan Lavery

Angelica Vale jest śliczna i bardzo seksowna.
A oto odtwórczyni roli Alicii - Vanessa Acosta:

Obrazek

Co do Alicii - hmm.. no powiem Ci, że troszkę jednak charakteryzatorzy pozmieniali... Miała wkładkę na zęby, przyczepione pieprzyki i brwii, tuszę też zmieniono... :)
Goku

Ha xD Nie widziałem jej zdjęcia z poza serialu i myślałem, że ta aktorka jest brzydsza ;). A jednak postarali się :) Ale i tak ci od "La fea más bella" bardziej się wysilili ;) Angelica jest ładniejsza niż Vanessa, a w serialach Lety jest brzydsza niż Alicia ;)
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Moja babcia ma Zone Romanticę u siebie,więc jak u niej ostatnio byłem,to dosyć ostro wciągnąłem się w ten kanał. Obejrzałem w sumie 2 telenowele. "Nastolatki" i "Dziedzictwo Luny". W tej drugiej wymienionej bardzo zaciekawił mnie wątek Mauricio,Luny-jej mąż jest strasznie o nią zazdrosny i Rodrigueza,który wraz z jakąś laską planuje zemstę na nim,a więc polega ona na wzbudzeniu zazdrości w Mauricio. Jednak tkwi tu haczyk. Mauricio wie,że Rodriguez przekupił sędziego,by skazał na lata w więzieniu niewinnego człowieka w sprawie morderstwa matki Luny i wg planu Rodrigueza,który podsunęła mu ta blondyna (nie znam jej imienia),Rodriguez ma wyznać o tym prawdę Lunie i napomknąć,że Mauricio o tym cały czas wiedział i nic nie powiedział,czym namiesza w małżeństwie Luny i Mauricio! A to mu chodzi. :D Co więcej,jakiś ojciec się pojawił w życiu Luny,który nie śledził dorastania i dotychczas był nieobecny w jej życiu. ::jezyk::
Telenowela "Nastolatki" też bardzo fajna. Szkoda,że nie mam Romantici. :( :(
If you can't beat them, join them...
Marisa

Powtarzają Lunę :?: :roll: Mnie tam telenowele z Romantici raczej nie przekonują ::kwasny:: . Ciekawa jestem co puszczą po ECDD, Destilando Amor ma wysoką oglądalność to może się skuszą. Chociaż po nich nigdy nic nie wiadomo :roll:

Bridge <3 29.10
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

A kolega z forum nam się nie pochwalił tak ważnym wydarzeniem? No nic tylko pozazdrościć :D

http://homepage.mac.com/ruddy578/My%20W ... -full.html

http://www.romantica.pl/ruddy_wpolsce.php#gal
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Mam takie pytanie. Wiecie czy w czołówce ECDD jest jeszcze Andres? ::chytry:: Bo nie wiem czy już Karpana wyrzucili czy nie...
Marisa

Jest i chyba zostanie do końca :wink:

Bridge <3 29.10
ODPOWIEDZ