Gra największego debila w tym serialu - ojca Claire(to znaczy adoptowanego ojca xD No że Claire jest adoptowana przez niegoAdex-fan Brooke pisze:Jaką właściwie rolę odgrywa tam Jack Coleman? Czy jest w każdym odcinku?
Herosi (Heroes)
Goku pisze:to znaczy adoptowanego ojca xD
Tutaj krótka notka o granym przez niego bohaterze:
Bennet jest przybranym ojcem Claire Bennet. Jest członkiem tajnej organizacji działającej pod przykrywką wytwórni papieru "Primatech Paper Company" zajmującej się namierzaniem i ingerowaniem w życie ludzi obdarzonych nadnaturalnymi zdolnościami.
Z pozoru Bennet to zwykły, nudny, do granic możliwości mieszczański typowy ojciec rodziny. Przywiązanie do rodziny i obowiązki zawodowe często stają w opozycji do siebie. Nie ma wątpliwości co do tego, że kocha swoją przybraną córkę Claire, i chce ją chronić za wszelką cenę, ale sposoby jakich się ima są wyjątkowo okrutne i rażąco sprzeczne z jego opiekuńczą naturą. Przykładem na to jest zmuszanie Eden, by używała swych zdolności perswazji przeciwko uzależnionemu od heroiny Isaacowi, aby ten, będąc na odwyku, ponownie zażył narkotyk w celu wywołania wizji przyszłości.
Polubiłem Jessicę ^^ Lubię takie ostre dziewczyny
- katarzynka
Zgadzam się z Black_Dragon co do mamy Claire. Jest "sukowata" - i jakoś nie ma ochoty zostć dłużej w Kermit by nadrobić stracony czs tylko od razu wypad do Meksyku
.
Hej, zwolennicy pary Claire - Peter, z dużo Mody żeście się naoglądali
. On jest dwa razy starszy od niej
. No co, on szesnastka, on pod trzydziestkę!
Goku, dr Suresh by już nie żył, gdyby zajrzał do kuchni.
Hej, zwolennicy pary Claire - Peter, z dużo Mody żeście się naoglądali
Goku, dr Suresh by już nie żył, gdyby zajrzał do kuchni.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
- Dragon_Scale
- katarzynka
Ooo właśnie, z Boston Public ją znam
Wydawała się dosyć ucieszona że córka żyje, ale nie chce jej poznać tylko myk z kasą za granicę, o co tu chodzi?
A szanowny Pan Kandydat myśli że wszyscy chcą jego kasy, nie żeby jakieś zainteresowanie własnym dzieckiem, nieładnie
Szogunko-> nastolatki w USA to takie dojrzałe są, z kolei Peter też nie taki znów stary, jakbyśmy się uparli to 25 lat by miał, a 9 lat różnicy to nie tak znowu dużo
Przeszkodą tylko to pokrewieństwo, ale możemy udać że o tym nie wiemy 
Wydawała się dosyć ucieszona że córka żyje, ale nie chce jej poznać tylko myk z kasą za granicę, o co tu chodzi?
Szogunko-> nastolatki w USA to takie dojrzałe są, z kolei Peter też nie taki znów stary, jakbyśmy się uparli to 25 lat by miał, a 9 lat różnicy to nie tak znowu dużo
- katarzynka
To miało być zakończenie sezonu??
Beznadziejne. Wyszło na to, że cały sezon - wszystko co oni robili przez cały sezon poszło na marne, bo wystarczyło by Nathan odleciał z Peter'em, a Peter się zregenerował i tylko Nathan umarł - i jakoś mi go nie szkoda
... A ten wstęp do drugiego sezonu z Hiro w Japoni w przeszłości już w ogóle beznadziejny...
P.S. Dobrze, że ta baba od Linderman'a co udawała Jessicę umarła... I potem przez takich ludzi inni myślą, że Jessica jest zła
...
P.S.2. No ale ogólnie to jest ok - Niki i Claire żyją
...
P.S. Dobrze, że ta baba od Linderman'a co udawała Jessicę umarła... I potem przez takich ludzi inni myślą, że Jessica jest zła
P.S.2. No ale ogólnie to jest ok - Niki i Claire żyją
- katarzynka
Zgadzam się z Goku, że jakaś rozczarowana jestem zakończeniem.
Te pięć kul po których Policjant dalej żył
Ojciec Claire który miał tylko rękę na temblaku
DL ze śmiertelną raną się NIE wykrwawił
Wszystko to jakieś naciągane było... No i to że Sylar przeżył i doczłapał do kanałów, ekhm no jakieś jaja z widzów
Ta Japonia z przeszłości i zaćmienie słońca, hmm, nie zaciekawiło mnie jak na razie
Natomiast baaaaardzo ciekawi mnie fakt, że Dziewczynka powiedziała o kimś, o kim nawet myśleć nie może, bo ten Ktoś o tym wie i nie mówiła o Sylarze...
Ogólne podsumowanie I serii: fajny serial, dobrze budowane napięcie, po to tylko żeby je bezładnie na końcu rozładować, nie tak być powinno
Te pięć kul po których Policjant dalej żył
Ojciec Claire który miał tylko rękę na temblaku
DL ze śmiertelną raną się NIE wykrwawił
Wszystko to jakieś naciągane było... No i to że Sylar przeżył i doczłapał do kanałów, ekhm no jakieś jaja z widzów
Ta Japonia z przeszłości i zaćmienie słońca, hmm, nie zaciekawiło mnie jak na razie
Natomiast baaaaardzo ciekawi mnie fakt, że Dziewczynka powiedziała o kimś, o kim nawet myśleć nie może, bo ten Ktoś o tym wie i nie mówiła o Sylarze...
Ogólne podsumowanie I serii: fajny serial, dobrze budowane napięcie, po to tylko żeby je bezładnie na końcu rozładować, nie tak być powinno
Dobra wiadomość dla wszystkich obecnych na forum fanów Heroes i Veronici Mars
Otóż tytułowa bohaterka tego drugiego serialu - Kristien Bell - pojawi się w drugim sezonie Herosów. Elle będzie tajemnicza, piękna i związana z Clarie oraz Peterem
Co ciekawe, wcześniej mówiono o jej występie w Lost. Szczegóły na scifi.com.
Z kolei według Trektoday w serialu wystąpi Nichelle Nichols legendarna (głównie ze względu na czarny kolor skóry, który w latach szescisiątych wywoływał burze, zwłaszcza gdy jej postać wydawała rozkazy białym facetom) Uhura z oryginalnego Star Treka
Z kolei według Trektoday w serialu wystąpi Nichelle Nichols legendarna (głównie ze względu na czarny kolor skóry, który w latach szescisiątych wywoływał burze, zwłaszcza gdy jej postać wydawała rozkazy białym facetom) Uhura z oryginalnego Star Treka
[shadow=black]Coś cicho w tym temacie a nowe odcinki lecą
Mi się bardzo podoba wątek Claire i tego nowego gościa co potrafi latać
O ile na zakończenie poprzedniej serii scena z Hiro mnie nie zachwyciła to teraz całkiem fajnie się ogląda jego akcje (głównie dzięki Takezo Kensei
) Peter ze swoją amnezją i odkrywaniem mocy na nowo też dość ciekawe, ale reszta dość nudna... Ogląda to ktoś z Was? [/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- katarzynka