Ogólnie o filmach

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Bartex, ja byłem na "Opowieściach z Narnii". Z tymi studentami to chyba prawda, bo i ja i moja dziewczyna studiujemy i byliśmy na nim. Film w miarę mi się podobał :D
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tak, chyba "Wykolejony", to jest thriller, a z "Ust do ust" do komedia, więc to nie to. Chyba przegapiłam bo teraz nie leci, w zapowiedziach też nie ma a reklamy na gg już widziałam :/ Ściągnę go sobie :)
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Ja dzis chcialem isc do kina, ale jak zobaczylem repertuar to sie przestraszylem, z enic nie ma.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Kingsajz pisze:Ja dzis chcialem isc do kina, ale jak zobaczylem repertuar to sie przestraszylem, z enic nie ma.
Jak to nie ma :) Ja jakbym miała czas i pieniądze to mogłabym nie wychodzić z kina przez cały weekend!Teraz jakoś na dniach wszedł do kin ten film z Redfordem i Lopez-wprawdzie zjechany przez krytyków(np w przekroju) ale chciałabym go zobaczyć,bo inne filmy tego reżysera(Czekolada na przykład) mi się podobały,a krytycy nie zawsze mają racje :wink: Chodzi o "Niedokończone życie.Poza tym jest "Z ust do ust" z Aniston-może przez sympatie(ogromną)do niej a może tak w ogóle też film do obejrzenia!
Kolejny filmik-Z Reese ponownie jak obejrzany niedawno przeze mnie Just like in heaven,ale tym razem towarzyszy jej Phoenix,tytuł bodajże "Spacer po linie".
Dalej-oceniany dobrze "Tajemnice Brokeback Mountain","Good Night and Good luck".
Dla samego sprawdzenia co w trawie piszczy poszłabym na "Ja wam pokaże
" i "Tylko mnie kochaj".A i zapomniałam o "Capote",Czerwonym kapturku;).
Awatar użytkownika
wiwi

Ireth właśnie też mam ochotę obejrzeć wymienione przez Ciebie filmy (oprócz tego pierwszego) :) No i Tylko mnie kochaj też odpada, bo widziałam. Najbardziej zainteresowały mnie trailery "Capote", "Good Night, and Good Luck" oraz "Brokeback Mountain"!
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja jestem bardzo wybrednym kinomaniakiem.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Primok

Post autor: Primok »

Obecnie mogę polecić jeszcze w kinach film "Syriana" :wink: .
Ja natomiast czekam już na film "Eight Below" (piękne są te pieski, cudne :serce: ) oraz na nowy film Mela Gibsona "Apocalypto" ::rad:: .
Awatar użytkownika
Kingsajz

Czyzby kolejen religijny hit kasowy? Tym razem o nadejściu Mesjasza i 12 godzinach Sądu Ostatecznego?
Awatar użytkownika
wiwi

Kurczę Primok, o żadnym z wymienionych przez Ciebie filmów nie słyszałam! Skandal :)
Primok

"Apocalypto" to świetnie nakręcona historia Majów. Natomiast "Eight Below" to oparta na faktach historia o misji ratunkowej dla piesków :wink: , które zostały pozostawione same w bazie na Antarktydzie. Bardzo wzruszające dla kogoś kto kocha pieski (husky :serce: ).

Trailer i foto:

http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=in ... 43&intl=us
Awatar użytkownika
wiwi

Szczerze mówiąc, to boję się psów... Szkoda, że to nie misja ratunkowa dla chomików :) Najpierw muszę ściągnąć Derailed, ale nie mogę znaleźć porządnej wersji :(
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Wczoraj oglądałam film „Hotel”- horror USA. Grupa znajomych jeździ po Europie a ich celem nie jest zwiedzanie zabytków i podziwianie krajobrazów tylko zaliczenie jak najwięcej panienek. Przypadkowo dowiadują się o wspaniałym miejscu na ziemi w Słowacji gdzie kobiety zrobią wszystko. Tam też się udają by zaznać cielesnych rozkoszy. Jednocześnie jest to początek i koniec ich podróży.
Moim zdaniem film przereklamowany!! Nie ma w nim nic prócz seksu i zabijania. A więc bardzo ambitny. Moja ocena 1
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

A ja dzisiaj będę oglądał "Opowieści z Narnii" na dvd:) podobno fajne
Primok

Brooke pisze:Wczoraj oglądałam film „Hotel”- horror USA. Grupa znajomych jeździ po Europie a ich celem nie jest zwiedzanie zabytków i podziwianie krajobrazów tylko zaliczenie jak najwięcej panienek. Przypadkowo dowiadują się o wspaniałym miejscu na ziemi w Słowacji gdzie kobiety zrobią wszystko. Tam też się udają by zaznać cielesnych rozkoszy. Jednocześnie jest to początek i koniec ich podróży.
Moim zdaniem film przereklamowany!! Nie ma w nim nic prócz seksu i zabijania. A więc bardzo ambitny. Moja ocena 1
Nie "Hotel" tylko chyba "Hostel" - też strasznie się zawiodłem na tym filmie :( , który był przecież reklamowany nazwiskiem Quentina Tarantino. Film pozbawiony zupełnie klimatu - niestety.
Ostatnio jeszcze bardziej rozczarował mnie horror, który obejrzałem na Polsacie - "Duchy Marsa". Jest to starszy film, ale nie miałem okazji go wcześniej zobaczyć - niestety jak na Johna Carpentera to ten film to tragedia :!: .
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Primok pisze:Nie "Hotel" tylko chyba "Hostel".
Ale wsypa :oops:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
ODPOWIEDZ