A mi bardzo podobała się sukienka Brooke
Czarna bluzka Taylor też bardzo gustowna
No i po raz pierwszy od dłuższego czasu spodobał mi się ubiór Amber.
Mały D w tej kurteczce i okularach był słodki
Hmmm, mnie się ubranie Amber nie podobało, takie wieśniackie, ale muszę przyznać, że fajnie w nim wyglądała. Tak radośnie . Sukienka Brooke trochę za jaskrawa
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.
Brooke ostatnio wygląda pięknie. Własnie w prostych włosach wygląda najlepiej. Ale Brooke ma kompletnie tandetny wystrój domu (przynajmniej w moim odczuciu). Jej biuro też takie nie za bardzo... ale widze że chyba ma nowy fotel. Taki "nowoczesny", siwy koło drzwi. Albo jest nowy albo ja zauwazyłęm go dopiero teraz.
Ostatnio ogólnie wszyscy jakby lepije wyglądają , chodzi mi bynajmniej o kobiecą stronę MNS a więc Taylor,Brooke , Bridget i nawet Amber.Coociaż ciągle nei rozumiem ,jak można żyć w Los Angeles i nie mieć ani trochę opalonej skóry , szczególnie że Ambrossia chyba nie ma żadnych chorobowych dolegliwości ani nie ucieka przed słońcem
A Thorn wygląda mneij buraczano , tzn jakby miał jaśniejszą cerę , niedawno jeszcze na każdym ujęciu był czerwony jak indianin a tu nagle normalnie wygląda
Brooke ładnie wyglądała w sukience z falbankami. Nie podobało mi się ubranie Amber ale pasowało do niej. Bridget zdecydowanie lepiej wygląda w lokach jej wczorajsza bluzka mi się nie podobała.Za to Taylor ładnie jest w niebieskim
Taylor miała ładną fryzurę wczoraj, i Kristen też się wyjątkowo ładnie prezentowała (paradoksalnie jeśli siedzi w domu z deprechą to niekoniecznie dba o siebie )
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dopiero wczoraj zauważyłem, że Eric zapuscił dłuższe właosy z tyłu, coś jak Donald Sutthleland czy Leo Beenhakker Zazwyczaj to fajnie wygląda u starszych facetów, ale tym razem było dziwnie.
Obejrzałem odcinki sobotnie.
Brooke miała pięknie ułożone włosy, właśnie w takich włosach ją lubię
Bieliznę miała też bardzo ładną...
Stefa jakoś przytyła na tej wycieczce To coś niebieskie było bardzo opięte
Bridget dziś ładnie wyglądała ogólnie to teraz często bardzo ładnie wygląda. Rick miał dziwną koszulkę jakąś kolorową chyba. I jeszcze niezbyt podobała mi się sukienka Brooke taka jakby była na nią za duża.