Amber vs Brooke
-
Dawidek
- Administrator
Ja w tej sytuacji nie stoję po niczyjej stronie. Ani po stronie Amber, ani Brooke. Lubię obie postaci, co nie oznacza, że oceniam je bezkrytycznie. Brooke ostatnio przesadza ingerując w związek Rick'a i Amber. Amber też nie jest święta, czego dowodem może być jej nie do końca chlubna przeszłość.
Wydaje mi się, że obie powinny się ze sobą dogadać. W sprawie Bridget powinny obie usiąść i razem wymyśleć jakieś rozwiązanie. Brooke powinna poprosić Amber o pomoc. Dla Bridget powinny zjednoczyć siły, by wyciągnąć ją z tego "Bagna" jak to określę. A resta rodziny powinna im pomóc, bo Eric robi zupełnie coś przeciwnego.
Wydaje mi się, że obie powinny się ze sobą dogadać. W sprawie Bridget powinny obie usiąść i razem wymyśleć jakieś rozwiązanie. Brooke powinna poprosić Amber o pomoc. Dla Bridget powinny zjednoczyć siły, by wyciągnąć ją z tego "Bagna" jak to określę. A resta rodziny powinna im pomóc, bo Eric robi zupełnie coś przeciwnego.
I co? Brooke miała rację nazywając Amber dziwką - dziś sama Amber to przyznała
Z daleka widać, ze Amber kocha Deacona, kiedy tylko nikt nie patrzy, ona rzuca mu się w ramiona, całuje lub ma przeróżne fantazje erotyczne, oczywiście z udziałem Deacona
Brooke wiedziała co mówi, porównując ich miłość, ze swoją i Ridge'a
Z daleka widać, ze Amber kocha Deacona, kiedy tylko nikt nie patrzy, ona rzuca mu się w ramiona, całuje lub ma przeróżne fantazje erotyczne, oczywiście z udziałem Deacona
Brooke wiedziała co mówi, porównując ich miłość, ze swoją i Ridge'a
Nie nazwałbym jej ,,dziwką'' lecz zagubioną duszyczką ,która sama nie wie do końca czego chcę . Amber można porównać do Ridge, obję kogoś innego kochają ,ale dla jakiegoś dobra zostają przy obecnych partnerach .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
GL Forever
- Adex-fan Brooke
Przymknąłbym oko na czyjąć samokrytyke -to zawsze tylko dobrze świadczy o postaci.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Która z osób popełniła większy błąd
: Osoba ,która myśli i robi coś co według niej jest dobre ,ale tak naprawde jest złe . Czy osob ,która wie ,że robi źle i nadal to robi
dominik : Główną fabułą serialu jest wątek Brooke&Ridge - tutaj to tak zwane przeznaczenie napewno jest .
dominik : Główną fabułą serialu jest wątek Brooke&Ridge - tutaj to tak zwane przeznaczenie napewno jest .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
No właśnie to Brooke myśli,że robi dobrze,a nie jest to powiedziane,że jest to dobre.Brooke zwyczajnie rozwala rodzinę,taki sam był przypadekm jak to Kimberly chciała mieć Ricka dla siebie podczas kiedy Amber była jego żoną .Wtedy też najważniejsze było dobro rodziny
Ciekawe czy Brooke w ogole wie co to jest? 
Someone call the ambulance, there's gonna be an accident...
Tylko zapomniałaś o małym szczególe ,Rick Amber nie cierpiał , był w kimś innym zakochany ,ale jak zwykle pamięć wybiórczagwiazda69 pisze:,taki sam był przypadekm jak to Kimberly chciała mieć Ricka dla siebie podczas kiedy Amber była jego żoną .Wtedy też najważniejsze było dobro rodzinyCiekawe czy Brooke w ogole wie co to jest?
A prócz Amber ,która ciągle oszukiwała wyszło to komuś na dobreMarisa pisze:Ale Rick w przeciwieństwie do Brooke szanował innych i nie chciał nikogo krzywdzić.