O Matko, to wybuchło!
Mało brakło, by Meredith...
Ale Grey żyje i prawie wogóle nie ucierpiała
George dobry był
Bardzo dobrze, że przekonał Mirandę
Głupia Allyson wysiadła na George'a, choć on jej nic nie zroibł i nie tłumaczy nawet tego jej zdenerwowanie! Z odcinka na odcinek przekonuje się, że ona jest straszną idiotką
Derek do Meredith przyszedł...Ale po krótkiej chwili chciał wyjść
Wszedł, chciał wyjść, wszedł, chciał wyjść, wszedł, chciał wyjść, wszedł...wyszedł
Gdy Meredith spytała go o ostatni pocałunek, myślałam, że ją pocałuje czy coś, albo powie że ją kocha i bardzo się o nią bał a tu nic ;/ Ach, niech wraca do swojej głupiej żony, ale niech do mieszkania swojej byłej kosznaki już nie przychodzi! ;P
Masz rację Gabra dupek z tego Dereka, Miranda też wykazała się głupotą strojąc fochy. Meredith to już taka nieszczęśnica że szok 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
A tego faceta, który wybuchł grał aktor z serialu "Zdarzyło się jutro". Kojarzycie to? Facet dostawał gazetę z wydarzeniami które miały się dopiero zdarzyć i próbował im zapobiec. Wracając do tematu, Allison też mnie na początku denerwowała, ale potem stała się jedną z moich ulubionych postaci
Gabra pewnie też zmienisz zdanie 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Właśnie się zastanawiałam skąd go znamwiwi pisze:A tego faceta, który wybuchł grał aktor z serialu "Zdarzyło się jutro". Kojarzycie to? Facet dostawał gazetę z wydarzeniami które miały się dopiero zdarzyć i próbował im zapobiec. Wracając do tematu, Allison też mnie na początku denerwowała, ale potem stała się jedną z moich ulubionych postaciGabra pewnie też zmienisz zdanie
Bardzo fajny wtorkowy odc.
Wystarczy jeden odcinek, bym zmieniła kompletnie zdanie o Dereku
Jednak nie jest takim dupkiem i super, że przywalił Markowi
Ma ktoś tą scenę jak przyłożył temu draniowi? Please
Allyson już jedną nogą się wynosi, a ja triumfuję!
Nigdy jej nie lubiłam i Derek jej nie wybaczył. Ona pewnie myślała, że wybaczył jej zdradę z najlepszym przyjacielem...
Głupio Meredith zrobiła, że przespała się z George'm
On pewnie będzie miał nadzieje na coś więcej. Super Izzy wyglądała
Bailey opowiadała swojemu dziecku, jak lekarze robią operacje
Biedne dziecko 
Niech ktoś zaspoileruje czy Allyson odejdzie
Allyson już jedną nogą się wynosi, a ja triumfuję!
Głupio Meredith zrobiła, że przespała się z George'm
[shadow=black]Z serialu?Nie.Ale rozstanie się z Derekiem,który będzie znów z MereGabra-Sheila pisze:Bardzo fajny wtorkowy odc.Wystarczy jeden odcinek, bym zmieniła kompletnie zdanie o Dereku
Jednak nie jest takim dupkiem i super, że przywalił Markowi
Ma ktoś tą scenę jak przyłożył temu draniowi? Please
![]()
Allyson już jedną nogą się wynosi, a ja triumfuję!Nigdy jej nie lubiłam i Derek jej nie wybaczył. Ona pewnie myślała, że wybaczył jej zdradę z najlepszym przyjacielem...
Głupio Meredith zrobiła, że przespała się z George'mOn pewnie będzie miał nadzieje na coś więcej. Super Izzy wyglądała
Bailey opowiadała swojemu dziecku, jak lekarze robią operacje
Biedne dziecko
Izzy jest świetna
Biedna Addison...No i George.
Czy ktoś oglądał już 3 serie?
Czy ktoś może mi streścić wtorkowy odcinek? Byłem trochę zajęty i oglądałem jednym okiem a nawet połową oka

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
[shadow=red]SPOILER[/shadow]Ireth pisze:Ja oglądałam tylko promo wszystkich odcinków 3 serii na youtube...Czy możesz mi powiedzieć[shadow=black] dlaczego ślub Christiny się nie odbył??[/shadow]hit_86 pisze:Oglądałam juz 3 serie i stwierdziłam po niej, ze nie lubie Adison.
A więc ślub Christiny sie nie odbył gdyz przed samym jej wejsciem przed ołtarz podszedł do niej Burke i powiedział, ze nie moze tego zrobic po czym opuścił kościół. Zrobił tak dlatego iz wiedział, ze Christina sie wacha, ale sama nie umiałą by zrezygnowac, wiec zrobił to za nią.
"Jeśli TO nie jest miłość, to co?!"
No więc opowiem tak jak pamiętamAdex-fan Brooke pisze:Czy ktoś może mi streścić wtorkowy odcinek? Byłem trochę zajęty i oglądałem jednym okiem a nawet połową oka![]()
Nom fajny był wczorajszy odcinek, ale znienawidziłem Meredith... Co ona sobie myśli??
A Izzie co?? Niby jest z Alexem, a ugania się za tym pacjentem.
Mam nadzieję, że George nie będzie teraz z tą grubaską co mu nastawiła bark. To byłby chyba koniec świata. W ogóle moim zdaniem George powinien być znowu z Olivią
Addison była dobra xDD... Addison i Derek to świetna para
. Jak Meredith kiedykolwiek będzie chciała zniszczyć ich związek, to awansuje u mnie na pierwsze miejsce najbardziej znienawidzonych postaci...
Moim zdaniem George mógłby każdy odcinek opowiadać
. Głosik Meredith jest wkurzający 
A Izzie co?? Niby jest z Alexem, a ugania się za tym pacjentem.
Mam nadzieję, że George nie będzie teraz z tą grubaską co mu nastawiła bark. To byłby chyba koniec świata. W ogóle moim zdaniem George powinien być znowu z Olivią
Addison była dobra xDD... Addison i Derek to świetna para
Moim zdaniem George mógłby każdy odcinek opowiadać
Adison się fajnie skręcała jak szła korytarzem
Biedny George, ten płacz Meredith i hasło "George, please' zabrzmiało jakby on ją gwałcił co najmniej
A co do tej babeczki co mu bark nastawiała i ich ewentualnego bycia razem, to mi od razu przed oczami staje obrazek wieeelkiej kobity z dużym biustem, która przyciska do niego takie wątłego mężczyznę
Izzy faktycznie jakoś dziwnie się zachowuje, skoro już postanowiła być z Alexem to nie powinna teraz flirtować i umawiać się na randki z Dannym...
Niesamowicie rozczula mnie moment, kiedy Burk i Christina gaszą światło, on ją przytula i razem zasypiają
Biedny George, ten płacz Meredith i hasło "George, please' zabrzmiało jakby on ją gwałcił co najmniej
Izzy faktycznie jakoś dziwnie się zachowuje, skoro już postanowiła być z Alexem to nie powinna teraz flirtować i umawiać się na randki z Dannym...
Niesamowicie rozczula mnie moment, kiedy Burk i Christina gaszą światło, on ją przytula i razem zasypiają