Ja na razie sciagam, ale jak zaczne wreszcie nadrabiac te ostatnie odcinki, to na pewno sie posypia komentarze ode mnieSallyFan pisze:Oglądacie dalej?Bo coś tu mało komentarzy
All my children
- Liason-fanka
- Liason-fanka
Wreszcie udalo mi sie nadrobic AMC i juz jestem po najnowszym odcinku
Musze przyznac, ze bardzo milo mi sie ogladalo
Moze serial mnie nie zachwycil tak jak GH, ale polubilam bohaterow i naprawde z wielka przyjemnoscia sledze losy mieszkancow Pine Valley. Mam nadzieje, ze z czasem nie bede musiala zrezygnowac z ogladani... Na razie sie tym nie martwie, bo w wakacje mam troche wiecej czasu... Niestety...
A co do czolowki to jest rzeczywiscie swietna, chociaz nic nie przebije nowej czolowki GH
Kocham ten serial!!!
A co do czolowki to jest rzeczywiscie swietna, chociaz nic nie przebije nowej czolowki GH
Dobrze, że wreszcie zmienili czołówkę .Ale według mnie powinna być tam jeszcze Ava , bo to jedna ze sztandarowych obecnie postaci.A Bianca chyba jednak nie wróci na stałe, skoro ją wyrzucili z czołówki.A Bianca gościnnie będzie 14 sierpnia.
Podobnie jak ATWT będe teraz nadrabiał odcinki AMC od 6 lipca.Liason-fanko super , że znowu wróciłaś do AMc ,a może opiszesz kkto wzbudził Twoją największą sympatię , jakie są Twoje ulubione wątki.
Podobnie jak ATWT będe teraz nadrabiał odcinki AMC od 6 lipca.Liason-fanko super , że znowu wróciłaś do AMc ,a może opiszesz kkto wzbudził Twoją największą sympatię , jakie są Twoje ulubione wątki.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
- Liason-fanka
Hmmm, jeszcze za czasow jak ogladalam AMC kilka miesiecy temu najbardziej polubilam Annie i Ryana i tak chyba zostalo. Bardzo lubie tez Kendall i Di, tylko szkoda, ze ona nie ma w tej chwili zadnej swojej storyline. Z facetow to lubie tez Jamie'go i zastanawiam sie, czy miedzy nim, a Babe cos jednak bedzieTkk_Bolly pisze:Liason-fanko super , że znowu wróciłaś do AMc ,a może opiszesz kkto wzbudził Twoją największą sympatię , jakie są Twoje ulubione wątki.
W ostatnich odcinkach bardzo mi sie podobaly sceny dziewczyn w Fusion oraz potem podczas slumber party u Kendall
A moje ulubione postacie mam w avatarze.Co do Krystal to gdybym nie znał Bobbie z BB to pewnie bym nie polubił tej postaci.A ja na związek Babe z Jamiem nie liczę .Bo jak wiadomo aktorzy są małżęństwem a jak scenarzyści ich złączą to pewnie znaczyłoby to , że jednak Babe i Jamie opuszczą serial i gdzis wyjadą .Bo jak wiadomo małżeństwo mysli o opuszczeniu serialu..Na Wikipedii jest napisane , że wkrótce opuści serial Di.Tak naprawdę odkąd zacząłem oglądać serial to tylko wyrzucali aktorów i nie przejęli nikogo nowego.Czekam na nowe wątki i postacie.
Obejżałem odcinki z 5 i 6 lipca i pojawiłą się wreszcie Opal oraz Marian Colby Chandler, którą gra Jennifer Bassey od 1983-1985, 1995- do teraz na reccuringu.Swoją droga to jest bardzo ciekawa postać .Jest żoną Stwearta Chandlera a jej córka Lisa była żoną Adama Chandlera i miała z nim córkę Colby.Z tego wynika , że Stuart jest dla Colby zarówno dziadkiem jak i wujkiem
Obejżałem odcinki z 5 i 6 lipca i pojawiłą się wreszcie Opal oraz Marian Colby Chandler, którą gra Jennifer Bassey od 1983-1985, 1995- do teraz na reccuringu.Swoją droga to jest bardzo ciekawa postać .Jest żoną Stwearta Chandlera a jej córka Lisa była żoną Adama Chandlera i miała z nim córkę Colby.Z tego wynika , że Stuart jest dla Colby zarówno dziadkiem jak i wujkiem
- Liason-fanka
Czy to kogokolwiek dziwi w soap operze??? LOLTkk_Bolly pisze:Z tego wynika , że Stuart jest dla Colby zarówno dziadkiem jak i wujkiem
W sumie nie wiem czy cos zrobia z Babe i Jamie'm, ale ja osobiscie nie mialabym nic przeciwko temu, bo oboje bardzo lubie i fajnie razem wygladaja
Kolejne oficjalne odejścia dwóch aktorów

Shot at 2007-07-23
Justin Bruening, Jamie, is leaving Pine Valley! Sources tell us that Justin will not renew his contract when it is up in August. Real life wife, Alexa Havins, Babe, will also be coming to the end of her contract in the fall. There is no official word if she will follow Justin out of Pine Valley. We'll let you know when we have an official last air-date.

Shot at 2007-07-23
Bye-bye, Di! Sources tell us that Kelli Giddish, Di, is leaving Pine Valley in a few weeks. Her last air-date has not been confirmed but we will let you know as soon as we know.
Di grała w latach 2005-2007 a Jamie 2003-2007
Wszystko wskazuje na to , że wkróce serial opuści również Babe.Szanse aby przedłużyła kontrakt sa praktycznie zerowe.Ojejście za odejściem , a nie ma żadnych nowych postaci

Shot at 2007-07-23
Justin Bruening, Jamie, is leaving Pine Valley! Sources tell us that Justin will not renew his contract when it is up in August. Real life wife, Alexa Havins, Babe, will also be coming to the end of her contract in the fall. There is no official word if she will follow Justin out of Pine Valley. We'll let you know when we have an official last air-date.

Shot at 2007-07-23
Bye-bye, Di! Sources tell us that Kelli Giddish, Di, is leaving Pine Valley in a few weeks. Her last air-date has not been confirmed but we will let you know as soon as we know.
Di grała w latach 2005-2007 a Jamie 2003-2007
Wszystko wskazuje na to , że wkróce serial opuści również Babe.Szanse aby przedłużyła kontrakt sa praktycznie zerowe.Ojejście za odejściem , a nie ma żadnych nowych postaci
- Liason-fanka
Osobiście Di za bardzo nie lubiłem.Aktorka wogóle nie do siebie nie przekonałą .Pozatym Di nie miała żadnego wątku.Di żyła życiem innym.
Natomiast ubolewam nad Jamie.Może jakoś nie szaleję za tą postacią , ale to jest jednoznaczne , że odejdzie moja Babe
Natomiast ubolewam nad Jamie.Może jakoś nie szaleję za tą postacią , ale to jest jednoznaczne , że odejdzie moja Babe
-
Ryan Lavery
Kilka spoilerów:
Erica argues with Jack about Greenlee.
Kendall, Zach and Ryan are temporarily relieved when Spike and Ian, survive their crises and begin to recover.
Despite Jack's advice that Greenlee leave Pine Valley, she vows to stay and make a fresh start, only to face a wrathful Kendall when she is caught in Spike's hospital room.
Greenlee is the cause of more heartache.
Tad puts the blame on Adam for driving his family away.
Ava saves Fusion Green by creating a successful Webcast that attracts online buyers.
Aware that Lily is investigating Sean's drug bust, Ava reluctantly takes part in Jack's plan to catch the drug dealer in a sting that could clear Sean's name, but the dealer attempts to frisk a wired Ava.
Casting/Extra Scoops
Two casting calls have gone out: one is for Walter, a man in his late 40s who teaches American Sign Language and will help Spike; another is for Dre, an African American in a hip-hop group. (czy to znaczy, że Spike będzie głuchy po wypadku z samochodem Greenlee?)
Monday, July 30
Kendall warns Greenlee to stay away from her children;
Zach waits as his son is taken into the operating room.
Tuesday, July 31
Annie reaches out to a distraught Zach;
Adam vows to get back everything he's lost.
Wednesday, August 1
Kendall and Ryan are elated when Spike regains consciousness;
Jack thinks Greenlee should leave Pine Valley;
Ava is moved by Jonathan's appeal.
Thursday, August 2
Adam takes advantage of Zach's situation by trying to reclaim Chandler Enterprises;
Greenlee refuses to leave Pine Valley.
Friday, August 3
Zach tries to cheer Kendall up;
Derek and Jack fear for Ava's safety when she is asked to wear a wire during her meeting with Lenny.
---------------------------------------------------------------
Zaczyna mnie powoli wkurzać fakt, że cokolwiek dzieje się złego to winna jest oczywiście Greenlee. Tylko szkoda, że nikt poza widzami nie widział tego, że Greens sama doszła do wniosku, że Kendall kocha Spike'a i chciała go jej zawieść. A traf akurat chcial, że schyliła się po komórkę i straciła panowanie nad autem... No i oczywiście Ryan, Kendall, Annie, Zach i pewnie jeszcze Babe będą ją za wszystko obwiniać.
A tak przy okazji, to (wybaczcie bezpośredniość) Babe powinna zamknąć swój fałszywy dziób i trochę zwolnić tempa. Dziwi mnie, że o wszystko obwinia JR'a, skoro sama puszczała się na boki kiedy tylko miała okazję. Shut the fuck up, Babe!
Wybaczcie, ale nie znoszę małpy i musiałem dać upust swojej nienawiści... Hehe.. A tak przy okazji, to Babe też odchodzi z serialu jesienią.
SallyFanie, masz jakieś ciekawe spoilerki, żeby uzupełnić powyższe?
Erica argues with Jack about Greenlee.
Kendall, Zach and Ryan are temporarily relieved when Spike and Ian, survive their crises and begin to recover.
Despite Jack's advice that Greenlee leave Pine Valley, she vows to stay and make a fresh start, only to face a wrathful Kendall when she is caught in Spike's hospital room.
Greenlee is the cause of more heartache.
Tad puts the blame on Adam for driving his family away.
Ava saves Fusion Green by creating a successful Webcast that attracts online buyers.
Aware that Lily is investigating Sean's drug bust, Ava reluctantly takes part in Jack's plan to catch the drug dealer in a sting that could clear Sean's name, but the dealer attempts to frisk a wired Ava.
Casting/Extra Scoops
Two casting calls have gone out: one is for Walter, a man in his late 40s who teaches American Sign Language and will help Spike; another is for Dre, an African American in a hip-hop group. (czy to znaczy, że Spike będzie głuchy po wypadku z samochodem Greenlee?)
Monday, July 30
Kendall warns Greenlee to stay away from her children;
Zach waits as his son is taken into the operating room.
Tuesday, July 31
Annie reaches out to a distraught Zach;
Adam vows to get back everything he's lost.
Wednesday, August 1
Kendall and Ryan are elated when Spike regains consciousness;
Jack thinks Greenlee should leave Pine Valley;
Ava is moved by Jonathan's appeal.
Thursday, August 2
Adam takes advantage of Zach's situation by trying to reclaim Chandler Enterprises;
Greenlee refuses to leave Pine Valley.
Friday, August 3
Zach tries to cheer Kendall up;
Derek and Jack fear for Ava's safety when she is asked to wear a wire during her meeting with Lenny.
---------------------------------------------------------------
Zaczyna mnie powoli wkurzać fakt, że cokolwiek dzieje się złego to winna jest oczywiście Greenlee. Tylko szkoda, że nikt poza widzami nie widział tego, że Greens sama doszła do wniosku, że Kendall kocha Spike'a i chciała go jej zawieść. A traf akurat chcial, że schyliła się po komórkę i straciła panowanie nad autem... No i oczywiście Ryan, Kendall, Annie, Zach i pewnie jeszcze Babe będą ją za wszystko obwiniać.
A tak przy okazji, to (wybaczcie bezpośredniość) Babe powinna zamknąć swój fałszywy dziób i trochę zwolnić tempa. Dziwi mnie, że o wszystko obwinia JR'a, skoro sama puszczała się na boki kiedy tylko miała okazję. Shut the fuck up, Babe!
SallyFanie, masz jakieś ciekawe spoilerki, żeby uzupełnić powyższe?
- Liason-fanka
A moim zdaniem Greenlee już jest dobra tylko inni nie mogą tego doecenić.I nikt nie postawi się wjej sytuacji , kiedy tak naprawdę straciłą wszystko i wszyscy chyba tylko oprócz Jacka sa nastawieni przecikwo niej .
Spike głuchy...wątek będzie się ciągnał pewnie latami.Podobnie było w Samym Zyciu gdzie aktorka Julia Saugutt nie słyszała i serialowa Kasia również.I nawet była ackaj o zbiórke aby wszcze pić jej i innym dzieciom impalnty
A z tymi nowymi postaciami to co jakiś czas wychodzą takie infa , że ktoś nowy a tak naprawdę w końcu do obsady nikt nie dochodzi... Jakieś 2 miesiący była takie
AMC producers are casting a new role - Annie's hunk of a brother! Sources tell us that "Ritchie's" flirtatiouscasting scene is opposite Alexa Havins, Babe.
*AMC producers have putting out a casting call for a new Petey in his late teens or early twenties. He'll be a potential love interest for Lily.
*The show is also casting for two new roles - Whitney and Monica. Whitney will be a 20-something, independently wealthy woman who is unlucky in love. Monica will be an African-American female in her mid 20s. The audition scene has her trying to seduce JR.
I cisza
Aktualnie będą oglądął odcinek z 17 lipca i już chyba lata moment będzie recast Spike'a
Spike głuchy...wątek będzie się ciągnał pewnie latami.Podobnie było w Samym Zyciu gdzie aktorka Julia Saugutt nie słyszała i serialowa Kasia również.I nawet była ackaj o zbiórke aby wszcze pić jej i innym dzieciom impalnty
A z tymi nowymi postaciami to co jakiś czas wychodzą takie infa , że ktoś nowy a tak naprawdę w końcu do obsady nikt nie dochodzi... Jakieś 2 miesiący była takie
AMC producers are casting a new role - Annie's hunk of a brother! Sources tell us that "Ritchie's" flirtatiouscasting scene is opposite Alexa Havins, Babe.
*AMC producers have putting out a casting call for a new Petey in his late teens or early twenties. He'll be a potential love interest for Lily.
*The show is also casting for two new roles - Whitney and Monica. Whitney will be a 20-something, independently wealthy woman who is unlucky in love. Monica will be an African-American female in her mid 20s. The audition scene has her trying to seduce JR.
I cisza
Aktualnie będą oglądął odcinek z 17 lipca i już chyba lata moment będzie recast Spike'a
-
SallyFan
[shadow=black]Aidan zakocha się w Greenlee!!!Martin - fan Bree pisze:SallyFanie, masz jakieś ciekawe spoilerki, żeby uzupełnić powyższe?
Zbliżą się do siebie po tym wypadku i Aidan wpadnie po uszy ^^ Jestem zaaaaa!!![/shadow]
[shadow=black]Jest potwierdzone że odchodzi cała trójka - Jamie, Babe, Di.
Zastanawiają się nad recastem Jamie'go i Babe.
Co do Di - opuści miasto.
Zgadza się, Spike jest głuchy
Aidan stops a drunken Greenlee from leaving with a stranger she met at the Comeback.
Aidan develops feelings for Greenlee.
Pojawi się niejaki Andy, dzięki któremu Ava będzie chciała zostać gwiazdą.
I na dobry koniec:
A casting call is out for the role of Drew (Drew will mix things up with Colby).
[/shadow]
To tyle ode mnie
Chciałbym aby był recast Jamiego , ale Babe nie.Szczerze to mnie zaczynają denerwować sceny z Fushion między dziewczynami , więc dobrze, że Di wyjedzie i Babe też powinna.
Oczywiście sądze jak moja piękna madam Greenlee , że te zabiegi Kendall aby oczyścić atmosferę są bez sensu.
Aidan i Greenlee
Cały czas czekałem na Greenlee i Josh,ale się nie doczekałem.A co do nowych postaci i aktorów to nie uwierze dopóki nie zobacze cały czas pojawiaja sie infa , że ktoś dojdzie a nikt nie dochodzi.Też jestem zaległy z AMC.Wyadku do 18-stego lipca nie było ,ale coś mi się wydaje,że będzie 19-stego
31 sierpnia wraca Sydney Penny czyli Julia
[ Dodano: 2007-08-03, 21:37 ]
Po tylu odejściach wreszcie pojawiły się jakieś konkrety odnośnie nowych postaci i są powroty
.
Jak już pisałem
Od 31 sierpnia wraca po urlopie macieżyńskim Syney Penny(Julia Santos)
Od 30 sierpnia będzie grał Billy Miller, który pomoże Spike'wo i nauczy go języka migowego (ciekawe z kim nawiąze romas)
Od 4 września będzie grał Sterling Sulieman postać Dre , czarnoskórnego hip-hopowca
Od 14 wraca Stacy Haiduk, która gra Hannah Nichols(Hannah wróci pewnie w cioązy i niewiadomo czy to będzie dziecko Zacha czy Josha , Hannah opuściła serial w maju i jeszcze oglądałem odcinki z jej udziałem, byla w depresji po stracie syna Ethana, którego miała z Zachiem)
Juz 14 sierpnia gościnnie pojawi się też Bianca Montgomery, czyli aktorka Eden Riegel gdy będzie telefonowała do Kendal.
Babe aktualnie w serialu jest i nie ma oficjalnej informacji o jej odejściu , ale raczej wiadomo , że odejdzie wraz z wygaśnięciem kontraku.
Więc czekam na nowe postacie no i 2 powrotu , trochę to odświeży AMC
Oczywiście sądze jak moja piękna madam Greenlee , że te zabiegi Kendall aby oczyścić atmosferę są bez sensu.
Aidan i Greenlee
31 sierpnia wraca Sydney Penny czyli Julia
[ Dodano: 2007-08-03, 21:37 ]
Po tylu odejściach wreszcie pojawiły się jakieś konkrety odnośnie nowych postaci i są powroty
Jak już pisałem
Od 31 sierpnia wraca po urlopie macieżyńskim Syney Penny(Julia Santos)
Od 30 sierpnia będzie grał Billy Miller, który pomoże Spike'wo i nauczy go języka migowego (ciekawe z kim nawiąze romas)
Od 4 września będzie grał Sterling Sulieman postać Dre , czarnoskórnego hip-hopowca
Od 14 wraca Stacy Haiduk, która gra Hannah Nichols(Hannah wróci pewnie w cioązy i niewiadomo czy to będzie dziecko Zacha czy Josha , Hannah opuściła serial w maju i jeszcze oglądałem odcinki z jej udziałem, byla w depresji po stracie syna Ethana, którego miała z Zachiem)
Juz 14 sierpnia gościnnie pojawi się też Bianca Montgomery, czyli aktorka Eden Riegel gdy będzie telefonowała do Kendal.
Babe aktualnie w serialu jest i nie ma oficjalnej informacji o jej odejściu , ale raczej wiadomo , że odejdzie wraz z wygaśnięciem kontraku.
Więc czekam na nowe postacie no i 2 powrotu , trochę to odświeży AMC