A więc kontynuujemy wątek wpadek ubraniowych Morgan ...jak była ubrana , gdy leciała razem z Ridge'm do o ile pamiętam Paryża.Bluzka była w ochydnym kolorze wogóle nie pasującym do reszty.Jakim
Chwila. Już kiedyś pisaliśmy na temat pytań dotyczących ubrań, numerów odcinka, czy pojedynczych wypowiedzi. Ustaliliśmy, że takich pytań nie będziemy zadawać
A tak poza tematem : może mi ktoś przybliżyć tą sytuację jak Morgan leciała z Nietoperem do Paryża?? Bo nie pamiętam tego, mam jakąś chyba pomroczność chwilową...
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Tiril pisze:A tak poza tematem : może mi ktoś przybliżyć tą sytuację jak Morgan leciała z Nietoperem do Paryża?? Bo nie pamiętam tego, mam jakąś chyba pomroczność chwilową...
To chyba było coś takiego... Że projekty się spaliły w jakiejś firmie... I musieli tam lecieć żeby zrobić z tym porządek... Czy jakoś tak Już sama nie pamiętam
Odnośnie tej zasady przy zadawaniu : nei miałem pomysłu na pytanie ,więc dałem proste chyba , jeżeli to zabronione to ok - ja nie pamiętałem takiej zasady...
Wydaje mi się, że to jest Ridge, jadący na swoim motocyklu na przystań, by powstrzymać Brooke przed ślubem bo uważa, że ona popełni wielki błąd wychodząc za mąż za Granta Chambersa. Spóźnił się i Brooke odpłynęła.