Kto z was komu, czemu kibicuje?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
piotrek11

Post autor: piotrek11 »

Ja jednak kibicuje małżeństwu Ridga i Taylor, bo chociaż jestem zwolennikem pary Brooke&Ridge to troche nie czułe jest odbierać dzieciom ojca i rozwalać kolejne małżeństwo.

Oprocz tego:
:arrow: żeby Thorna udało się zeswatać z Sofia (jeden z niewielu dobrych pomysłów królowej Stephanie) bo są podobni charakterami
:arrow: żeby pomimo choroby Tonego ułozyło mi się z Kristen w dalszym życiu
Arjen Robben
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Kibicuje Ridge'owi i Taylor. Brooke przesadza. Chce rozbić kolejne małżeństwo nie zważając na to, że Ridge ma troje dzieci i to w dodatku małe. Jak można być tak nie czułym :?: ::kwasny::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Jej dzieci przetrwały, to inne też mogą, a co tam!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

A ja kibicuje sercu , serce Brooke należy do Ridge ,a serce Ridge do Brooke i tak było od powstania B&B . Więc nie będę zaprzeczał głównej fabule serialu .
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Zgadzam się Robi. Niestety główną fabułą serialu jest też to żeby przez intrygi Stephanie Brooke i Ridge nie mogli być w stałym związku.
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Znowu zaczynam kibicować związkowi Brooke i Ridge'a:) Dla mnie tych dwoje to sens tego serialu i dlatego go oglądam - z nadzieją że znowu będą razem.
Kari :-)

Post autor: Kari :-) »

Ja kibicuję małżeństwu Ridge'a i Taylor. Mają trójkę dzieci a ta Brooke nic sobie z tego nie robi ::ysz:: Bez przesady...
Marisa

Post autor: Marisa »

Hmm, ja uważam, że każdy ma trochę racji. Taylor ma prawo się wściekać, podobnie jak Stephanie, bo po tym co Brooke zrobiła ich rodzinie nie mogą jej tak po prostu olać :roll: . Denerwuje mnie podejście Brooke, bo w końcu to chodzi jeszcze o dzieci. Nie ukrywam jednak, że chciałabym, aby Ridge był z Brooke ::chytry:: :serce:
Ridge: The only life I have, Brooke, I have with you.

Bridge <3 29.10
www.modanasukces.boo.pl/Forum
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ja kibicuję końcowi rządów Brooke w Forrester Creations. Ona ma największe udziały w firmie, a nie powinna ich miec.
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

GL forever pisze:Ja kibicuję końcowi rządów Brooke w Forrester Creations. Ona ma największe udziały w firmie, a nie powinna ich miec.
Sugerujesz ,żeby jej siła udziały odebrać - jakiś pucz? ::jezyk:: Chyba jeżeli ona nie zachce pozbyć się większości udziałów to nikt jej tego nei odbierze i będzie rządzić po wieki wieków :twisted:
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

A ja kibicuje ostatnio Taylor, żeby pokazała Brooke gdzie raki zimują. :lol:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

annnia pisze:A ja kibicuje ostatnio Taylor, żeby pokazała Brooke gdzie raki zimują. :lol:
Tak ! Oh, yeah ! Kibicuj temu dalej ! Ja też się przyłączam ::jezyk::
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

annnia pisze:A ja kibicuje ostatnio Taylor, żeby pokazała Brooke gdzie raki zimują. :lol:
Taylor jak zwykle nic nie pokaże bo nie potrafi , wykorzysta jak zwykle Stephani .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kibicuje teraz: Brooke (do dzieła dziewczyno, dawno trzeba było olać Stephanie :P ), Kristen(do dzieła dziewczyno, choroba nie oznacza że musisz wyrzec się miłości), Eryk (do dzieła dziadku, pokaż Massimo kto tu jest seniorem rodu Forresterów), Thorne (poderwij sobie jakąś fajną dziewczynę na pociechę np. Darle ::jezyk:: ) EricIII (naucz się mówić wreszcie -opowiesz o gadkach Deacona i Amber ::jezyk:: )
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Robi pisze:
Taylor jak zwykle nic nie pokaże bo nie potrafi , wykorzysta jak zwykle Stephani .
Pożyjemy zobaczymy. ::jezyk::
P.s. Byłam ciekawa kto pierwszy stanie w obronie Brooke ty czy Adex. :zeby:
ODPOWIEDZ