Oprocz tego:
Kto z was komu, czemu kibicuje?
Ja jednak kibicuje małżeństwu Ridga i Taylor, bo chociaż jestem zwolennikem pary Brooke&Ridge to troche nie czułe jest odbierać dzieciom ojca i rozwalać kolejne małżeństwo.
Oprocz tego:
żeby Thorna udało się zeswatać z Sofia (jeden z niewielu dobrych pomysłów królowej Stephanie) bo są podobni charakterami
żeby pomimo choroby Tonego ułozyło mi się z Kristen w dalszym życiu
Oprocz tego:
Arjen Robben
A ja kibicuje sercu , serce Brooke należy do Ridge ,a serce Ridge do Brooke i tak było od powstania B&B . Więc nie będę zaprzeczał głównej fabule serialu .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Hmm, ja uważam, że każdy ma trochę racji. Taylor ma prawo się wściekać, podobnie jak Stephanie, bo po tym co Brooke zrobiła ich rodzinie nie mogą jej tak po prostu olać
. Denerwuje mnie podejście Brooke, bo w końcu to chodzi jeszcze o dzieci. Nie ukrywam jednak, że chciałabym, aby Ridge był z Brooke

-
GL Forever
- Dragon_Scale
Sugerujesz ,żeby jej siła udziały odebrać - jakiś pucz?GL forever pisze:Ja kibicuję końcowi rządów Brooke w Forrester Creations. Ona ma największe udziały w firmie, a nie powinna ich miec.
-
GL Forever
Taylor jak zwykle nic nie pokaże bo nie potrafi , wykorzysta jak zwykle Stephani .annnia pisze:A ja kibicuje ostatnio Taylor, żeby pokazała Brooke gdzie raki zimują.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Adex-fan Brooke
Kibicuje teraz: Brooke (do dzieła dziewczyno, dawno trzeba było olać Stephanie
), Kristen(do dzieła dziewczyno, choroba nie oznacza że musisz wyrzec się miłości), Eryk (do dzieła dziadku, pokaż Massimo kto tu jest seniorem rodu Forresterów), Thorne (poderwij sobie jakąś fajną dziewczynę na pociechę np. Darle
) EricIII (naucz się mówić wreszcie -opowiesz o gadkach Deacona i Amber
)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city