"Moda..." wychodzi z mody?

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A mnie podnieca numerowanie ::rad:: ale zasmuca że błędne co do Tvp1 ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Adex-fan Brooke pisze:A mnie podnieca numerowanie ::rad:: ale zasmuca że błędne co do Tvp1 ::kwasny::
No wiesz, Adex! :D Szkoda, że TVP1 nie zreflektuje się i nie wyemituje nam premierowych 215 odcinków np. w cyklu: "Moda na sukces: Lost episodes" zamiast południowej powtórki. Co Wy na to? :)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Adex-fan Brooke pisze:A mnie podnieca numerowanie ::rad:: ale zasmuca że błędne co do Tvp1 ::kwasny::
Mnie również :mrgreen: . Te numerowanie jest super, zwłaszcz to, jak czyta te numery lektor ::jezyk::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Zamiast gadania który to odcinek mógłby być napis z numerem. I wszyscy byliby zadowoleni bo połowa "oglądaczy" nie zwróci na to nawet uwagi.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Martin - fan Bree pisze:
PetroPython pisze:I właśnie dlatego lektor powinien zaprzestać podawania odcinków i to jeszcze 2razy ::plask wczolo: . To psuje tylko reputację Mody na sukces ::ok:: Więcej reklamowania Mody, mniej gadania o odcinkach.... Chociaż jak już się ludzie przyzwyczaili i są świadomi ile MNS trwa, to wątpię, że cokolwiek to pomoże ::ysz::
Dokładnie! W Stanach na czołówkach nie ma numeracji odcinków, na naprawdę niewielu stronach można je znaleźć w internecie. Natomiast u nas w kraju panuje jakiś dziwaczny zwyczaj podniecania się ilością odcinków seriali.. Co z tego czy ma 200 odcinków czy 8 000 - przecież liczy się fabuła, obsada i wątki... Czasem odnoszę wrażenie, że polskie stacje pokazujące "tasiemce" rodem z Polski, kręcą je już na ilość a nie na jakość... Też jestem za tym aby lektor "Mody.." nie czytał numerów odcinków, bo co by było gdyby pokazano jakiś jubileuszowy odcinek np. 7000, gdzie na czołówce widniałby np. takowy napis, a lektor przeczytałby: "Moda na sukces : odcinek 6785? To byłby lekki obciach.. ::loll::
Przez numerowanie odcinów z naszej MODY się wszyscy śmieją, zamiast oglądać ::plask wczolo: Osobiście myślałem, że w USA tak jak i w Polsce mówią: The bold and the beautiful, episode 3999 idt.
A tymczasem tego nie ma i chyba w żadnym kraju mającym MNS tego się po prostu nie mówi. A co do tego, że polskie seriale są kręcone po to, żeby było jak najwięcej odcinków, a fabuła schodzi na dalszy plan, to owszem coś w tym jest ::ok:: ::ok:: ::ok::

[ Dodano: 2007-04-02, 14:29 ]
Cosmo pisze:Zamiast gadania który to odcinek mógłby być napis z numerem. I wszyscy byliby zadowoleni bo połowa "oglądaczy" nie zwróci na to nawet uwagi.
W 100% zgoda, Cosmo. Napis numeru odcinka w klanie szybko przeleci i nikt tego nie zauważy. A tysiączkę to [glow=darkblue][shadow=darkblue]dziadostwo [/shadow][/glow]przekroczyło już dosyć dawno....... ::cojest::

[ Dodano: 2007-04-02, 14:32 ]
Martin - fan Bree pisze:
No wiesz, Adex! :D Szkoda, że TVP1 nie zreflektuje się i nie wyemituje nam premierowych 215 odcinków np. w cyklu: "Moda na sukces: Lost episodes" zamiast południowej powtórki. Co Wy na to? :)
Nic takiego nie przejdzie ::jezyk::
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Obrazek

Oglądałem dziś film dokumentalny "Echosystem" o polskiej grupie rockowej Hey w którym wokalistką jest Kasia Nosowska. Ukazuje on 4 tygodnie z życia grupy w trakcie których nagrywano ostatnią płytę. Oglądam sobie, a tam Nosowska w pewnym momencie mówi, że codziennie kilka minut po 16-tej zasiada przed telewizorem żeby zobaczyć "Modę na sukces". Bez tego jest nieszczęśliwa. To chyba jedyna osoba publiczna w Polsce która otwarcie przyznała się do tego, że ogląda ten serial. :P

W tym pliku można sobie odsłuchać ten fragment filmu (trwa zaledwie 9 sekund) http://www.sendspace.com/file/gkjf2p

P.S. Na zdjeciu Nosowska z najnowszego teledysku.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Nigdy bym się nie spodziewała że Nosowska ogląda Modę :shock:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ta osoba na zdjęciu to Nosowska ? Obrzydliwa :shock: :roll: Fajnie, że ogląda Modę :zeby: No i jeszcze się do tego przyznaje :zeby: Brawo :zeby: :!:
Abec

Post autor: Abec »

Dzięki za to info, Ipo. A teraz przyznać się, kto z forumowiczów jest tą piosenkarką?
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Obrazek

GL forever pisze:Ta osoba na zdjęciu to Nosowska ?
Nie bardziej obrzydliwa od tego co masz w avatarze. Pisałem przecież, ze to z teledysku. Specjalnie taką minę zrobiła. Oto inne zdjecie. Przypomina mi tu Morgan. :D
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Ipo pisze:Obrazek

GL forever pisze:Ta osoba na zdjęciu to Nosowska ?
Nie bardziej obrzydliwa od tego co masz w avatarze. Pisałem przecież, ze to z teledysku. Specjalnie taką minę zrobiła. Oto inne zdjecie. Przypomina mi tu Morgan. :D
No, na tym zdjęciu wygląda nieco lepiej. Ale i tak niezbyt piękna kobieta ::jezyk:: No, ale masz rację. Lepsza od potwora w moim avku ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z niej jest fajna babka, bardzo podobał mi się wywiad z nią na Onecie powiedziała coś co zapadło mi w pamięć: "Kurde umrzemy i wow wszyscy żeby było śmieszniej...jesteśmy równi" ::rad:: a że jeszcze uzależniła ją "Moda..." no to super, nic tylko zgarnąć ja tu na forum i jeszcze może okaże się fanką Brooke :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ilona Łepkowska w programie ,,66 niezapomnianych seriali'' mówiła ,że ogląda Mode na sukces aby sprawdzić z kim aktualnie jest Brooke . Więc kolejna fanka MnS. Zapewne ogląda B&B aby potem przenieść wątki do swoich seriali.
Awatar użytkownika
boldbb

Górniak i "Moda"

Post autor: boldbb »

Również Edyta Górniak przyznała się do oglądania "Mody"

http://www.gadulek.pl/plotki-z-kraju/ed ... ukces.html
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Edyta ma u mnie dużego plusa. :D Szkoda tylko, że w tym artykule MNS to "najbardziej obciachowy tasiemiec wszech czasów". :roll:
ODPOWIEDZ