Quiz

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Uznaję odpowiedź Dawidka.

Mareczku, nie napisałeś, że spóźnił się, i że to jest jego motor (który kupił za dużą kwotę po tym jak zepsuł mu się wóz).
Abec

Post autor: Abec »

No bez przesady. Mareczek napisał, że ślub się odbył, no i chyba widać, że to motor.
Awatar użytkownika
Damians

Przeczytaj sobie moje pytania, następnie dopasuj odpowiedzi - moim zdaniem na nie lepiej odpowiedział Dawidek :wink:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Czyli to ja mam zadać pytanie? Bo widzę, że są pewne wątpliwości.
Awatar użytkownika
Damians

Ta Dawidku - zadawaj :wink:
Dawidek
Administrator

pytanie jest następujące. Eric kiedyś oślepł. Jaka była przyczyna tego, że stracił wzrok i w jakich okolicznościach się to stało??? Mam nadzieję, że tego pytania nie było.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dawidek pisze:pytanie jest następujące. Eric kiedyś oślepł. Jaka była przyczyna tego, że stracił wzrok i w jakich okolicznościach się to stało??? Mam nadzieję, że tego pytania nie było.
Jak słowo daję :!: Myślałem, że mi się to kiedyś przyśniło, ale jak widać NIE ::ke:: ::ke:: Chyba mama to oglądała, a ja chyba zerknąłem na to. Boże, ile ja miałem lat ::cojest:: ::ysz:: Widzę przed sobą taki obraz: Jakiś wazon mu spadł na głowę, ale głowy nie daję, być może to mi się tylko śniło :roll:
Dawidek
Administrator

Petro, widzisz, że ten wątek ci się nie śnił. Był on swego czasu w MnS.

Czekam dalej na odpowiedzi na pytanie.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Dawidek pisze:Petro, widzisz, że ten wątek ci się nie śnił. Był on swego czasu w MnS.
Erica ciężko pomylić z kimś innym, a byłem pewny, że o to chodziło. Pomieszczenie w domu Steph jest tak charakterystyczne, że trudno go nie zapamiętać. Cóż sam jestem ciekawy jak Eric oślepł :mrgreen:
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Nie wazon, tylko regał się na niego przewrócił bo mały Rick się przy nim bawił i rozbujał czy jakoś tak. A wazon to Eric złapał jak już odzyskał wzork, ale nikt o tym nie wiedział bo Eric udawał niewidomego żeby Brooke od niego nie odeszła i wtedy Sally to wyniuchała i wydała go.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ciekawe pytanie bo nie pamiętam tego wątku :mrgreen: :?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Ja pamiętam okresową ślepotę Ridge'a po wybuchu w laboratorium. No, ale w MnS wątki lubią się powtarzać, wiadomo.
Dawidek
Administrator

Jugolaz, o ten wątek mi chodziło. Uznaję Ci odpowiedź na pytanie, więc przekazuję pałeczkę.
Dodam tylko, że Eric uratował synka, było to w mieszkaniu Eric'a i Brooke, wtedy oni byli małżeństwem. Jugolaz zadajesz.
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Kto pierwszy dowiedział się o tym, że Caroline ma białaczkę i w jakich okolicznościach ??
Awatar użytkownika
Omar

Post autor: Omar »

Hm... Może Taylor, bo była jej lekarzem?
ODPOWIEDZ