Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Mareczek pisze:
Kari :-) pisze:Uch ten śmiech... Przez chwilę myślałam ze zwariowała czy coś. Trzymam kciuki za Stefcię, co ta Brooke sobie myśli :zmiesz::
Chyba co ta Stefa sobie myśli ::kwasny:: Ten śmiech Brooke był boski :serce: Mam nadzieję że Stephannie polegnie ::ok::
Ten śmiech i tekst ,, Królowa nie żyje, niech żyje Królowa'' miał być po to aby dobić Stephani i dobił, bo Cesarzowa potem nie mogła nalać wody do szklanki :zeby: ::krzyw:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

To była jedna z wyjątkowych scen tych pań 8)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Śmiech Brooke był dobijający, nie dziwne, że Stefce się ręce trzęsły. Na dodatek Brooke jest zazdrosna o Amber.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Brooke nie jest zazdrosna o Amber. Tylko wypomniała Stefie, że ona przez tyle lat musiała walczyć o jej względy, a taką Ambrossie, która zaszła w ciążę z Rickiem, kradła i kłamała zaakceptowała prawie od razu :wink:
Na szczęście Brooke ma już w nosie to, co Stefa o niej myśli :twisted:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

W sumie nie ma co się dziwić Stefani, szybciej zaakceptowała Amber. W końcu Brook odebrała jej kiedyś męża, myśle ,że ona ma o to do niej żal jeszcze do dzisiaj ...
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

W tym sporze jestem chyba za Stephanie chociaż nie wiem bo nie oglądałam wszystkich odcinków gdybym widziała wszystkie odcinki od samego początku może byłabym za Brooke
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Irma pisze:W tym sporze jestem chyba za Stephanie chociaż nie wiem bo nie oglądałam wszystkich odcinków gdybym widziała wszystkie odcinki od samego początku może byłabym za Brooke
Może dlatego Brooke ma tyle przeciwników ,ponieważ większość krytki skierowana jest przez dzieci ,które oglądają serial od paru miesięcy i nie znają starych odcinków . Oczywiście to im nie przeszkadza w komentowaniu dość odległych scen z przeszłości ,choć ich nie oglądali ::plask wczolo: .
Ja osobiście gdy zaczynałem oglądać MnS przez długi okres nie miałem swoich ulubionych postaci , miałem do wszystkich mieszane uczucia ,ale po kilku latach oglądania wyrobiłem sobie zdanie i uważam ,że jedyną osobą ,która zasługuję na szczęście jest właśnie Brooke , dlatego jej tak bronie . Jej postepowanie nie zawsze jest w porządku ,ale jest zawsze spowodowane aktualną sytuacją .
Oczywiście wiele złego Brooke zrobiła Stephani ,ale trzeba pamiętać ,że to nie ona pierwsza rozpoczeła ten konflikt , to nie Brooke wywaliła całą rodzinę Stephani za ocean , i to nie Brooke pragneła ciągłego sporu ze Stephani .
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Robi pisze:
Irma pisze:W tym sporze jestem chyba za Stephanie chociaż nie wiem bo nie oglądałam wszystkich odcinków gdybym widziała wszystkie odcinki od samego początku może byłabym za Brooke
Może dlatego Brooke ma tyle przeciwników ,ponieważ większość krytki skierowana jest przez dzieci ,które oglądają serial od paru miesięcy i nie znają starych odcinków . Oczywiście to im nie przeszkadza w komentowaniu dość odległych scen z przeszłości ,choć ich nie oglądali ::plask wczolo: .
Ja osobiście gdy zaczynałem oglądać MnS przez długi okres nie miałem swoich ulubionych postaci , miałem do wszystkich mieszane uczucia ,ale po kilku latach oglądania wyrobiłem sobie zdanie i uważam ,że jedyną osobą ,która zasługuję na szczęście jest właśnie Brooke , dlatego jej tak bronie . Jej postepowanie nie zawsze jest w porządku ,ale jest zawsze spowodowane aktualną sytuacją .
Oczywiście wiele złego Brooke zrobiła Stephani ,ale trzeba pamiętać ,że to nie ona pierwsza rozpoczeła ten konflikt , to nie Brooke wywaliła całą rodzinę Stephani za ocean , i to nie Brooke pragneła ciągłego sporu ze Stephani .
Być może. Ja Mody nie oglądam od paru miesięcy tylko od paru lat ale mimo wszystko nie widziałam tego całego konfliktu miedzy Brooke i Stephanie. Nie liczy się też tylko to co kiedyś Brooke zrobiła dla Stephanie ale też dzisiejsze jej zachowania i z tego wnioskuję że Stephanie zachowuje o wiele lepiej niż Brooke
Jugolaz

Post autor: Jugolaz »

Robi pisze:
Zgadzam się. Duża część osób na tym forum dopiero od niedawna ogląda MnS i nie jest w tym momencie obiektywna tylko kieruje się aktualnymi wątkami a na konflikt Brooke-Stephanie albo Brooke-Taylor trzeba patrzeć z perspektywy lat.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

Ja w konflikcie Stephanie vs. Brooke nie stoje po niczyjej stronie. Momentami ich potyczki słowne są rozbrajające.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

W tym sporze popieram Stephanie. Popierałem Brooke (a raczej jej związek z Thorne'm) ale strasznie się na niej zawiodłem.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Stefa nie jest aż taka zła... Kiedy Mass powiedział jej, że Brooke już jej nie zagraża, ta miała strach w oczach ( zabił ją, porwał? - pomyślała). Chociaż, jak tak dłużej się zastanowić, to ona w cale nie żałowałaby Brooke...
Później po telefonie wyraźnie była zadowolona i uśmiechnięta... Jestem ciekawy jej reakcji, kiedy dowie się o tej intrydze...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja i tak zawsze będę uważał że zwycięstwo należy się Brooke :!: Czekam aż Stephanie wkońcu polegnie :twisted: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

mysia pisze:W sumie nie ma co się dziwić Stefani, szybciej zaakceptowała Amber. W końcu Brook odebrała jej kiedyś męża, myśle ,że ona ma o to do niej żal jeszcze do dzisiaj ...
A mogłabyś opisać, jak Brooke odbiła tego męża Stephanie :?: :shock:
Awatar użytkownika
mysia

Post autor: mysia »

Chodzi mi o Eryka z tego co pamiętam to Brook odbiła Stefanie Eryka, chyba, że sie mylę :?: :roll:
"Myśl patrząc na niebo. Na gwiazdy. I nie pomyl ich z tymi, które odbijają się na powierzchni stawu"
ODPOWIEDZ