M jak miłość
„L for Love”, czyli międzynarodowa kariera „M jak Miłość”!
Zapraszam na oficjalną stronę serialu- znajdziecie tam międzynarodowe spoty reklamowe serialu "M jak miłość"!! Fajne te reklamy po angielsku!!
http://www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=art&id=1284
Da się to jakoś ściągnąć na dysk?
Zapraszam na oficjalną stronę serialu- znajdziecie tam międzynarodowe spoty reklamowe serialu "M jak miłość"!! Fajne te reklamy po angielsku!!
http://www.m-jak-milosc.pl/index.php?p=art&id=1284
Da się to jakoś ściągnąć na dysk?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Też o tym czytałem. Podobno Małgorzata Kożuchowska poprosiła producentów "M jak miłość" o kilka tygodni wolnego, bo w tym czasie będzie brała udział w zdjęciach do "Tylko miłość", ale Hanka nadal będzie w serialu.Tiril pisze:Hanka podobno wyjedzie z Markiem do sanatorium, potem na chwilę wróci, ale znów wyjedzie.
Ja nie wierzę w odejście Kożuchowskiej. W tamtym roku dałam się nabrać na odejście Ostałowskiej - w serialu miała ją zabić mafia. Natomiast bardzo bym chciała, żeby ta informacja była nieprawdziwa
Tego już za dużo by było. Naprawdę mam dosyć tego romasu Pawła.
Tego już za dużo by było. Naprawdę mam dosyć tego romasu Pawła.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Również nie lubię Teresy
Wracając do Kożuchowskiej i Ostałowskiej to one nie odejdą, tylko ich role zostaną ograniczone, na rzecz innych seriali. Przypominam - Kożuchowska zagra w polsatowskim serialu "Tylko miłość" a Ostałowska zagra w serialu o uroczej nazwie "Regina" w TV4
Warto też wspomnieć w tym temacie, że rola Cichopkowej również może zostać ograniczona. Jak wiadomo będzie współprowadzić JOŚ 2 oraz - to news - będzie tańczyć w międzynarodowym konkursie tańca razem ze swoim narzeczonym. A transmitować te konkursy będzie TVP2
Wracając do Kożuchowskiej i Ostałowskiej to one nie odejdą, tylko ich role zostaną ograniczone, na rzecz innych seriali. Przypominam - Kożuchowska zagra w polsatowskim serialu "Tylko miłość" a Ostałowska zagra w serialu o uroczej nazwie "Regina" w TV4
Warto też wspomnieć w tym temacie, że rola Cichopkowej również może zostać ograniczona. Jak wiadomo będzie współprowadzić JOŚ 2 oraz - to news - będzie tańczyć w międzynarodowym konkursie tańca razem ze swoim narzeczonym. A transmitować te konkursy będzie TVP2