Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Popieram Goku jeśli chodzi o rodzaj tańca - Dancelife ciekawy, nowoczesny, w dodatku kocham ten rodzaj tańca :D Btw Goku nie wiesz może kiedy/czy Dancelife leci? Bo coś na niego trafić nie mogę ostatnio ::kwasny::
Goku

Post autor: Goku »

W poniedziałki o 14.00 :) Tzn. tak pisze na stronie, a ja oglądam MTV prawie non stop więc nie zwracam uwagi o której godzinie co leci xP...

[ Dodano: 2007-06-25, 20:56 ]
Dzisiaj o 21.00 na Zone Club pierwszy odcinek "Sekret Miriam" znane w Polsce dzięki telewizji TVN jako "Wszystko o Miriam" ;)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Zawsze w wakacje w telewizji publicznej leciały kolejne edycje Ryzykantów. Wie ktoś może czy w tym roku też będą?
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ryzykanci edycja 5 w piątki... 14:00... Ale z tego co pamiętam ta edycja już była... ::kwasny::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tak, ta była w zeszłe wakacje. Mam nadzieję, że dadzą nową i częściej niż raz w tygodniu ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Awatar użytkownika
Marek Forrester

Uczestnicy Big Brother UK 8 mieli za zadanie przekazać znak pokoju do różnych krajów... Charley miała powiedzieć do Neapolitańczyków... A jej rozmowa z Wielkim bratem była taka:
- Charley przekaż znak pokoju dla Neapolu...
- Co? Neapolu? A gdzie to w Polsce?

::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Alex, opisz eliminacje do IV polskiej edycji ;) Już kilka osób Cię o to prosiło :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Taniec na lodzie
Doda będzie jurorką, a Tatiana Okupnik prowadzącą w nowym programie rozrywkowym, który pojawi się w publicznej telewizji. Każda z nich, za udział w "Tańcu na lodzie" dostanie blisko 200 tysięcy złotych.
Jak podaje jeden z dzienników, Tatiana Okupnik za każdy odcinek programu otrzyma 20 tysięcy złotych. Dzięki poprowadzeniu 11 odcinków telewizyjnego show, na jej konto trafi 220 tysięcy złotych.
Niewiele mniej za rolę jurorki dostanie Doda. Za każdy odcinek, piosenkarka otrzyma 18 tysięcy złotych, a więc w sumie zarobi 198 tysięcy. "Telewizja publiczna nie żałuje jak widać pieniędzy z abonamentu" - pisze gazeta.
Pierwsze próby do tego programu mają się rozpocząć już niebawem. Na razie nie została podana oficjalna lista uczestników zabawy.

A co do Big Brothera to na castingu było około 120 osób i każdy kolejno wypełniał ankietę po czym dostawał numerek i trzeba było czekać na swoją kolej. Średnio każdy przed komisją spędził od 1 do 3 minut. W komisji były 3 młode panie które pytały o samopoczucie, prosiły o opowiedzenie czegoś o sobie lub np. o zatańczenie. Po czym albo dziękowały albo dawały karteczke i zapraszały na drugi etap. Atmosfera była przyjemna na castingu, wszyscy byli mili i zabawni.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Wracając do Tańca na lodzie, to ten sam tabloid podaje, że najprawdopodobniej wystąpi tam Kammel, Kurzajewski, Saleta, Chajzer - dosyć mocny skład ::rad::

Alexander a jak Ci poszło na tym castingu??
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja nie brałem udziału, byłem osobą towarzyszącą ale mojemu towarzyszowi nie poszło dobrze, jak ja to mówię pomylił casting do show z rozmową kwalifikacyjną ::jezyk::
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Tatiana w roli prowadzącej :serce: Doda w roli jurorki :serce: Poprostu przy tym programie będe się rozpływał .Choćby nie tanczyły żadne gwiazdy to dla tych pań mam motywację aby oglądać do końca
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Zgadzam się to już mocny skład... Licze na to ,że wystąpi Anetka Zając :serce:
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

A ja licze , że TVP2 nie zrobi tak , że Taniec na lodzie nie będzie odpowiedzią na Jak oni śpiewają i nie da go w sobotę o 20.00

Kolejne 3 osoby do jak Oni śpiewają tym razem niepotwierdzone
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Co do Kai to radzę się i tak nie martwić , bo jeżeli weźmie rzeczywiście udział w tym programie to i tak odpadnie jako jedna z pierwszych choć jest profesjonalistką
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Kaja - na pewno nie wystąpi, ponieważ ona nagrała już dwie płyty :lol: :wink: To tak samo jakby w JOŚ wystąpiła Kasia Cerekwicka ::loll:: Nie wiem kto rozsyła takie głupie plotki...

Natomiast kiedyś słyszałem o Agnieszce Kotulance, czyli Krystynie z Klanu ::jezyk::
Wracając do Daniela - Monika będzie mogła dawać synowi lekcje śpiewu ::rad:: ::jezyk::

A ten show na TVP2 liczę, że będzie w piątek. Jak dadzą w sobotę lub niedzielę o 20, to będzie bardzo źle...
W każdym programie będzie kilka gwiazd, które lubię, dlatego chciałbym oglądać je wszystkie ::jezyk:: , chociaż przyznam, że jest już tego za dużo...
ODPOWIEDZ