Filmy i seriale z aktorami z soap oper

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Właśnie na TVN leci film pt.:"Człowiek, który lubił latać" z Nick'iem z MNS :)
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Tutaj też gra Nicka. :lol:
Fajny był ten film. Chociaż widać, że stary, bo Nick tam taki młody był. :zeby:
Grał całkiem inaczej, niż w "Modzie..." ::chytry::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

W niedzielę (13.05) będzie włoski film z Victorem Alfierim (Giovanni z "MNS") na TVP 1 o 21.15. To film dwuczęściowy - "Pompeje" ::krzyw::
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Dzisiaj oglądałam ten sławnym film z naszym Rydżem, gdzie gra samego siebie. :P
Najbardziej mnie dobiło jak on stracił pamięć i ta babka do niego:
"Nic nie pamiętasz? Sali Specztra naprzykład? Brucz Logan (lektor przeczytał Brus :lol:), Ridż Foljester? :D
Fajna komedia, Ronn'a nie było tak dużo, a nawet jak już był to był sympatyczny. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Kokoszka pisze:Dzisiaj oglądałam ten sławnym film z naszym Rydżem, gdzie gra samego siebie. :P
Najbardziej mnie dobiło jak on stracił pamięć i ta babka do niego:
"Nic nie pamiętasz? Sali Specztra naprzykład? Brucz Logan (lektor przeczytał Brus :lol:), Ridż Foljester? :D
Fajna komedia, Ronn'a nie było tak dużo, a nawet jak już był to był sympatyczny. ;)
Nie znam tego filmu, co to?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

"Christmas in Love" to zabawna opowieść o miłości z udziałem Dannego de Vito oraz znanego z "Mody na sukces" Ronn'a Mossa. Film łączy w sobie kilka romantycznych historii, wszystkie rozgrywają się w urzekającej scenerii narciarskiego kurortu Gstaad.
Guido, starszy mężczyzna, nawiązuje romans ze sporo młodszą od siebie piękną modelką. Jego córka Monica - przeciwna temu związkowi - sama nie potrafi się oprzeć wdziękom dużo starszego od niej amanta (w tej roli Danny de Vito). I wreszcie Ronn Moss, który, jako "nagroda" w konkursie "wygraj Boże Narodzenie z Ridgem", w inteligentny sposób dystansuje się do swojej roli w znanej operze mydlanej.
Proszę. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Nie wiem czy to tu napisać, ale dziś w "Charmed" był Rick Hearst - [shadow=black]Whip Jones z B&B (2002)[/shadow] i Ric Lansing z GH :wink:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Wczoraj leciał na Polsacie thriller "Żar" i występował w nim adwokat Forresterów-Johnatan... :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

I właśnie dlatego film mi się podobał, wystarczy namiastka Forresterów :D
Nobody does it better
Primok

Post autor: Primok »

Jak ktoś ma możliwość oglądania to na Canal+ emitowany jest film "Prowokacja" z 2005 roku z Sarah Buxton (Morgan, B&B) - najbliższa emisja chyba 12 lipca, a na HBO Comedy od 10 sierpnia będzie film "Najlepszy strzał", gdzie jedną z głównych ról gra Drew Tyler Bell (Thomas, B&B - najnowszy jego film z tego roku :wink: ).

[ Dodano: 2007-07-13, 01:40 ]
A i jeszcze na Canal+ od 14 lipca film "W wirze" z Usherem Raymondem (Raymond, B&B) w roli głównej :wink: .
A na HBO cały czas nadal można oglądać "Venom" z Agnes Bruckner (Bridget, B&B) w roli głównej :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

W środę 18 lipca o 20.15 na Tvp1 film z roku 2005 "U kresu drogi" z Betty White (Ann-mama Stephanie z "Mody na sukces"!)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

Czy ktoś już oglądał film "Jesteś tylko moja" z Lesley Anne Down, o którym pisałem wcześniej? Pytam sie z ciekawości, bo chce sprawdzic czy sie podobal...moim zdaniem Jackie wypadla rewelacyjnie. Pozdrawiam :)

[ Dodano: 2007-08-20, 13:08 ]
Nie wiem, czy ktoś już o tym wspomniał :roll: ale chyba nie. Przypadkwo natknąłem się na rewelacyjny horror "Dead End", opowiadający o powrocie pewnej rodziny samochodem do domu dziadków (zdaje się na święta). Niestety, nie jest im pisane szczęśliwie dojechać... Klimat tego filmu aż po prostu sprawia, że ma się momentami ciarki. Ale co najważniejsze..patrzę, patrzę a na tylnym siedzeniu siedzi CJ Garrison (Mick Cain we wlasnej soobie). Myślałem, że mnie zamuruje hehe :D
To film z 2003 roku USA/Francja. Bardzo łatwo można go pobrać, osobiście polecam www.torrenty.org (ale tam trzeba 7 zł za sms-a do zalozenia konta, można też pobrać z innej strony z torentami). Polecam i pozdrawiam ;)

[ Dodano: 2007-08-20, 21:23 ]
Uznałem, że może trochę więcej napiszę o tym filmie. Wiecie, po obejrzeniu jego naprawdę miałem jeszcze przez kilka godzin w myśli tylko jedno: "Każda droga ponoć ma swój koniec. Co będzie jeśli znajdziemy się w miescu, kiedy nie uznaje ono tej zasady.." Film był naprwdę super..z niskobudżetowego stał sie prawdziwy horror, który nie wygląda na bajeczkę dla dzieci...Muzyka jest rewelacyjnie dobrana, momentami dzieło przybiera wzruszającej postaci...a dzięki niektórym scenom włos na głowie się jeży.

Wracając do samej fabuły. Wydaje się, że to absurd..zresztą jak każdy film fabulanry musi być jakaś historia...mniej lub bardziej realistyczna. Ta wzmaga w nas poczucie lęku, sprawia, że długo po filmie nie pojedziey sami leśną drogą po zmroku..bo możemy nie doczekać się jej końca. A co jeśli zacziemy krążyć w kółko..jeśli nie będzie wyjścia..skończy się paliwo, a w radio zamiast jakichkolwiek audychji i muzyki włączą się przeraźliwe jęki i płacz dzieci... Co będzie jeśli pośród mroku nagle zobaczymy śnieżnobiało ubraną kobietę...z zawiniętym dzieckiem na rękach, poadzimy ją na tylnie siedzenie w naszym aucie...Niemowa, jakby wsoku..a potem nagle okaże się, że dziecko, które kurczowo ściska..nie żyje... ::bojesie:: Zacznie sie wyścig z czasem, ze smercią...z obłędem..z wariactwem..Gdzie jest koniec?! Czy to tylko zły ksozmar senny...czy to prawda? Gdzie jesteśmy? Tego miast i tej drogi nie ma na mapie, a kiedy wejdziemy głębooko w ciemny las...słysząc wołanie duchów, jęk i zgrzyt..wyjdziemy w tym samym miejscu, co weszliśmy. A gdy tylko zobaczymy światła nadjeżdżającej czarnej limuzyny liczmy się z tym, że ktoś z nas zginie..zostanie zabrany..zmasakrowany i porzucony w mroku na asfalcie..

I tak moi drodzy porezentuje się fabuła najlepszego moim zdaniem horroru, jaki widizałem. Zaden jeszcze nie wywolal u mnie takiego wrażenia, jak DEAD END. wszystkim go polecam, choć pewnie nie każdemu przypadnei do gustu..to chociaż popatrzmy, jak radzi sobie nasz młody Mick Cain (CJ)... :zeby: Pozdrawiam, Kuba..
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Odświerzam temat 8) Oczywiście ściągnę sobie ten film o którym napisał przed chwilą Kuba, bo wydaje się ciekawy
Goku

Post autor: Goku »

Na MTV tydzień temu został wyemitowany pierwszy odcinek serialu "Daleko od domu" ("South of nowhere") z Maeve Quinlan (Megan z B&B) w roli matki głównych bohaterów :)...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dzisiaj na Jedynce był film pt "Nie mów mamie, że niania nie żyje" w którym grała Sarah Buxton (Morgan DeWitt)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
ODPOWIEDZ