Najbardziej kojarzy mi się jakaś blond babka ze szpiczastym nosem, wykręconą w góre spiętą fryzurką -Virginia chyba miała na imię. Pamięta ktoś coś? Lub jakieś dane macie o tym serialu?
Telenowele latynoamerykańskie
- Adex-fan Brooke
Kuba wspomniał w innym temacie o telenoweli "W kamiennym kręgu" pamiętam że jako dziecko to oglądałem trochę i lubiłem
a to było jeszcze przed "Dynastią" w polskiej tv
czyli chyba w roku 1989?
Najbardziej kojarzy mi się jakaś blond babka ze szpiczastym nosem, wykręconą w góre spiętą fryzurką -Virginia chyba miała na imię. Pamięta ktoś coś? Lub jakieś dane macie o tym serialu?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
kuba-fan-sheili
Kiedy mama powiedziała mi, że dawniej oglądała to, zacząłem szperać po necie. Znalazłem trochę informacji, najważniejsze opisy na wikipedii, wpisując po prostu tytuł serialu. Oryginalny odpowiednik to: Ciranda De Pedra. Opowiesć o jakiejś dziewczynie, która z powodu choroby matki nie mogła u niej dalej mieszkać i przeprowadziła się do ojca. Tam będzie musiała zmagać się z problemami życia codziennego, rywalizować z siostrami i ojcem, którego chyba nie znosi
Tak mi sie przynajmniej wydaje. Ale niestety, nie znalazłem strony, skąd można by pobrać ten chyba 80-odcinkowy serial.
pozdrawiam 
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Na www.ultimo.mojeforum.net znajdziesz wszystkie odcinki
Ja nie mam czasu oglądać "na żywo" więc stamtąd sobie ściągam
[ Dodano: 2007-08-05, 15:44 ]
Ostatnio zamieścili w ŚS plakat "La Tormenty". Czyżby to wskazywało, że jednak zostanie emitowana
Krążą plotki, że na TVN po "ECDD" poleci "Mundo de fieras". Chociaż znając TVN nic z tego nie wyjdzie, to i tak mam cichą nadzieję, bo bym sobie obejrzała
.
[ Dodano: 2007-08-05, 15:44 ]
Ostatnio zamieścili w ŚS plakat "La Tormenty". Czyżby to wskazywało, że jednak zostanie emitowana
Słuchał ktoś może na RMF FM "radionowelę" pt. "A jak Amor"?? xDD Można posłuchać na - http://www.rmf.fm/lato2007/?p=amor Tak na serio jest to parodia telenowel xDD Moim zdaniem to jest świetne xDD Polecam!!! xD
-
SallyFan
Tak! Kocham to!Goku pisze:Słuchał ktoś może na RMF FM "radionowelę" pt. "A jak Amor"?? xDD Można posłuchać na - http://www.rmf.fm/lato2007/?p=amor Tak na serio jest to parodia telenowel xDD Moim zdaniem to jest świetne xDD Polecam!!! xD
"W poprzednim odcinku było rozmawianie, całowanie i... takie tam."
Ja oglądałem, ale to było beznadziejnegregi pisze:Oglądał ktoś z was taką ciekawą telenowelę "Daniela i przyjaciele"?
Kurcze szkoda, ze nie z TelevisyMarisa pisze:Bo "Prawie pożądania" na TVN zobaczymy "Marinę", telenowelę produkcji Telemundo.
Czytałam, że "Marina" jest oparta na "Marii z przedmieścia", a to jedna z pierwszych tel jaką oglądałam i mam do niej wielki sentyment więc może ta "Marina" nie będzie zła
-
Ryan Lavery